Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Εδώ ψήνεται καλή κατάσταση

5 Likes

Όντως μοιάζουν ωραία…

Berlin 2024

Dresden 2024

London 2024

3 Likes

για πειτε εντυπωσεις οσοι πηγατε soen σημερα να δουμε τι να περιμενουμε εμεις εδω πανω αύριο…

Πολύ όμορφο live, όπως μας έχουν συνηθίσει. Πολύ ζεστός κόσμος. Θα ήθελα 1-2 τραγούδια παραπάνω, έπαιξαν 85 λεπτά.

Μην το σκέφτεσαι, πήγαινε, θεωρώ ότι αποκλείεται να μην περάσεις καλά.

3 Likes

Αυτό που ζήσαμε χθες στους GY!BE δεν μπορεί να χωρέσει σε λόγια.

5 Likes

Soen θεσσαλονικη χθες παρα πολύ κακός ήχος δυστυχώς.

Όντως ήταν φοβεροί χτες. Πολύ καλός και ο νέος δίσκος που βγήκε πριν λίγες μέρες.

2 Likes

Σήμερα έχει και Hellripper ε; Ποιοι θα τιμήσουν ;

4 Likes

Παρα πολυ καλη συναυλια, αν εξαιρεσεις τους (αρσενικους και θηλυκους, δεν κανουμε διακρισεις) πιθηκους που καπνιζανε.

10 Likes

Δεν θεωρώ ότι ήταν και τόσο κακός ο ήχος… τι δεν σου άρεσε;

συγνώμη αλλά το μαγαζί δεν κάνει κάτι για αυτό?

Λογικά τους διώξανε από την συναυλία και δεν τους επιτρέπουν ξανά να πάνε σε καμιά συναυλία της ίδιας εταιρίας. Ίσως και χρηματικό πρόστιμο.

6 Likes

Και στο Mammothfest, στο Principal είχε αρκετούς τέτοιους. Κυρίως από την μέση και πίσω - γιατί μπροστά στον χαμό που να ανάψεις τσιγάρο. Οι διοργανωτές ας το κοιτάξουν…αν θέλουν.

1 Like

Κάνουν τράκες

2 Likes

Παραδεισος μπροστα στο χτεσινο (και σε αλλα πολλα, εννοειται). Οπου και να βρεθηκα στο Mammothfest, δεν καπνιζε σχεδον κανεις.

Tι να σου πω, ειδικά στους Suicidal Angels εκεί που στεκόμουν κάποιοι το είχαν ξεφτιλίσει με το τσιγάρο

Τώρα είδα ότι έπαιξε και ρεπορτάζ σε πολύ γνωστό site του εξωτερικού για τη συναυλία:

3 Likes

Ήμουν τυχερός στο σημείο που ήμουν και είχε πολύ λίγα τσιγάρα.

Την Τετάρτη βέβαια στο An έφυγα καπνιστός!

Στο σημείο που ήμουν εγώ ένας τύπος παίζει να έκανε 15 iqos από αυτα που βρωμάνε σαν κλανιά. :slightly_smiling_face:

Στα της συναυλίας, πρώτη φορά έκατσε και είδα GY!BE και ήταν εμπειριάρα. Από αυτές που μουρμούριζα στο τέλος τι ζήσαμε!

3 Likes

Στο ιδιο venue. Στα εκτος εδρας μπορουν να πηγαινουν.

Σορι, αλλά ποτέ δεν μπορώ να το προσπεράσω όταν το ακούω/διαβάζω:

Υπάρχει και μη χρηματικό πρόστιμο;

4 Likes