Το ανακοίνωσε ο Παυλίδης το Σάββατο. πολύ ωραίο λάην απ συνολικά. Είναι και Σάββατο. Προβλέπω να γεμίζει η πλατεία νερού
Φέτος ελπίζω να το επιτρέψουν οι καταστάσεις και να κάνω στάση και στα τρία Κρητικά Μέταλ Φεστιβάλ, τα οποία και έχουν ανακοινώσει πολύ ωραία line-up…
Μία γρήγορη σύνοψη:
Χανιά
Ηράκλειο
(με Pagan Altar, Iron Will, Desert Near the End)
Ρέθυμνο
Πολύ ησυχία έχει πέσει σχετικά με αυτό… . Δεν θα είμαι κάτω αλλά ευτυχώς οι Absu παίζουν το καλοκαίρι στο Μπέργκεν οπότε θα έχω ευκαιρία να τους δω.
Ίσως επειδή δεν είναι οι ABSU
Δεν είμαι τόσο ψείρας προσωπικά ώστε να με ενοχλεί, έτσι κ αλλιώς η κύρια μορφή του γκρουπ ήταν κ είναι ο Προσκρίπτορ.
Τσέκαρα αν όντως γράφει ABSU στο logo
Μωρέ ABSU γράφει, απλά πέρα από το ότι διαφωνώ ότι κύρια μορφή ήταν αποκλειστικά ο Proscriptor (ειδικά για το συνθετικό κομμάτι, Shaftiel και Equitant ήταν εξίσου σημαντικοί) εμένα δε με ψήνει ιδιαίτερα η φάση νεκρανάστασης για να παιχτεί παλιό υλικό υπό το παλιό όνομα αλλά με πρακτικά άλλη μπάντα.
Γεμάτο θα είναι το Κύτταρο πάντως, υπάρχει πολύ κοινό στην Ελλάδα (ακόμα περισσότερο λόγω ZEMIAL).
Θεσσαλονίκη (17/9 Eightball)
Τρίκαλα (18/9 Ανδρομέδα)
Αθήνα (19/9 Κύτταρο)
Αγρίνιο (20/90 μόνο Jag Panzer)
Εξαιρετικο πακετο. Μια βδομαδα νωριτερα εχει καλογερο στην τεχνοπολη, θα αναβιωσει το 1990.
θα είναι κανείς σήμερα στους Heavy Lungs και αύριο Crows;;
μολις ειδα οτι εχω κωδικο FREEDAZE για εκει
Χθες στο Underathens Association είδαμε ένα πολύ ωραίο λάιβ με εγχώριες μπάντες. Είδαμε τους Secular Upheaval, μία μπάντα που κινείται στο grunge και έχει μία πολύ καλή τραγουδίστρια και πολλά κορίτσια στα μέλη της, τους πιο darkwave The Frapps και τους παλιούς πλέον Spinball, μία μπάντα με πολύ ποιοτικό υλικό, που πρόσφατα άλλαξε αρκετά μέλη. Μπράβο στον τραγουδιστή τους, τον Νίκο, που έπαιξε με ίωση και κατάφερε να βγάλει όσο καλύτερα μπορούσε το λάιβ. Ήταν εξαιρετικοί, όπως πάντα. Μία ωραία βραδιά αθηναϊκού underground.
Μεγάλη μπάλα οι Crows!
Τους έθαψε ο ήχος όμως. Κρίμα να μην τους βλέπουμε σε κάποιον κανονικό χώρο να τους χαρούμε.
Τραγική η παραγωγή που για άλλη μια φορά δεν ανακοίνωσε ποτέ την αλλαγή χώρου από το Arch στο Aux. Επίσης ακυρώθηκε χωρίς ενημέρωση το dj set που υπήρχε στο πρόγραμμα γιατί είχε ένα anti valentines party . Μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα άλλα επίσης απαράδεκτο.
Κλασσικα και αναμενομενα ωραιοι οι GBH σημερα στο τελευταιο Vive Le Punk. Feral Kids επισης καλοι, Meryl Streek ας μη στενοχωρησω τον φιλο μου τον Αποστολη (ειπαμε, ευτυχως δεν παθαμε επιληπτικη κριση με τα φωτα του μαλακισμενου ), Knock Off μου αρεσανε.
Χτες ειδα τους ενεργητικοτατους Γαλλους Syndrome 81 (οντως πολλη ενεργεια, αλλα ηθελα λιγο παραπανω απο τα 40’ που παιξανε), τους πολυ καλους δικους μας Chain Cult και τους επισης Γαλλους Damn Givers. Θυμηθηκα βεβαια γιατι αποφευγω το Αν οταν γυρισα σπιτι και βρομουσε τσιγαρο και το βρακι μου.
Chronoboros κλασσικά μπάντα βεληνεκούς εξωτερικού και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα.
Allochiria εγγύηση και πολύ δουλεμένη μπάντα, με αποκορύφωμα το cover των Lamb of God !
Highlight όμως το jump scare στο γκολ του Μανταλinho απέξω με @Ktn @OwlKitty
Οι Allochiria ισοπέδωσαν το An για άλλη μια φορά. Έβλεπες στα κάγκελα παθιασμένους φαν να κάνουν ανελέητο headbanging. Παρουσίασαν κι ένα νέο τραγούδι.
Chronoboros, πολύ καλή μπάντα, αν και αρκετά math για τα γούστα μου.
Bacchus Priest έχουν σκληρύνει αρκετά τον ήχο τους σε σχέση με παλιά ή δεν είχα διαπιστώσει πόσο σκληρό ήχο έχουν, πολύ καλό και ταιριαστό opening για τη βραδιά.
Γκολ της ΑΕΚ στο 90’+4’ απολαύσαμε, τσιγαρίλα μυρίσαμε, είχαμε πρόγραμμα.
Υ.Γ. μετά το An, κρεμάμε τα ρούχα μας όλη τη νύχτα στο σκοινί για να φύγει η μυρωδιά τσιγάρου.