Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Μαλλον εκανε μεγαλη διαφορά οτι παίζουν και στην γειτονιά παντως σε σχεση με πέρυσι και το 60αρι οι τιμές ειναι οαση

Που ειναι το soul open air;

Ελα ντε

Που ειναι αυτος ο χώρος? Δεν τον εχω παρει πρεφα. Διπλα στο πρωην στριπτιζαδικο?

Συναυλιάρα!

4 Likes

Ζούμε απίστευτες μέρες! :black_heart:

4 Likes

Να και κάτι που δεν περίμενα με τιποτα!!! Glam party!! Λογικά μέσα !!!

Θυμάμαι Wild Machine απ’τα φοιτητικά μου χρόνια που παίζανε σαππορτ πολύ συχνά, πρέπει να έχω να τους πετύχω λάιβ 15 χρόνια

2 Likes

Αρκετά συναυλιακό ήταν το σαββατοκύριακο που πέρασε για μένα.
Το Σάββατο είδα τους Dead Flag Blues με τους Hay Stealthy, που έπαιζαν στο Αλτάι. Πολύ ωραίες και οι δύο μπάντες, σε post μονοπάτια και οι δύο, αν και αγάπησα λίγο πιο πολύ τον ήχο των πρώτων, που ήταν πιο ήρεμος - με κάποια jump scare που ήταν απαραίτητα για να κουνηθούν τα κεφαλάκια. Πολύ καλός ήχος από τα παιδιά που τρέχουν το blackbox, επιτέλους είδαμε ένα DIY live σε ωραίο χώρο (είναι η παλιά Όστρια, για όσους είναι άνω των 30). Να σημειώσω πόσο καλές μπάντες έχει η ελληνική σκηνή στο post-rock ιδίωμα, φαίνεται πως κάτι κινείται τα τελευταία χρόνια.

Κυριακή δεν θα μπορούσα να πάω πουθενά αλλού, εκτός από Κύτταρο, που γινόταν live για καλό σκοπό. Παλιοσειρές και νέοι μαζευτήκαμε να δούμε Σπυριδούλα, Χαοτική Διάσταση, Frank Panx (από Panx Romana) μαζί με Μητσόφου και Α.Μεϊμάρη, τους Νιόστε (hip hop), τους Coyote’s Arrow και τους Τσιμέντο. Με σκοπό να βοηθήσουν στα ιατρικά έξοδα ενός αγοριού με ειδικές ανάγκες, οι μπάντες έπαιξαν όλες ένα full set με το υλικό τους. Οι περισσότεροι έκαναν ειδική αναφορά στον Δημήτρη Δημητράκα, ντράμερ των Panx Romana, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Φυσικό, αφού είχε συνεργαστεί με πολλές μπάντες και όλοι είχαν τα καλύτερα λόγια να πουν.
Στα του λάιβ, δεν είχα δει ποτέ Σπυριδούλα, παρότι το είχα στο πρόγραμμα χρόνια, λόγω του ότι έχω μάθει ντραμς από τον ντράμερ τους - μέχρι να καταφέρω να τους δω, έφυγε κι ο Νίκος Σπυρόπουλος από τη ζωή. Ό,τι και να πούμε, μία ιστορική μπάντα, που αποδίδει με επαγγελματισμό τα κομμάτια που έγραψαν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και μετέπειτα. Θα σταθώ σε μία φράση του Βασίλη Σπυρόπουλου: “Ήρθαμε απόψε εδώ όχι για τη φιλανθρωπία, που είναι από πάνω και είναι αφ’ υψηλού, αλλά για την αλληλεγγύη, που είναι οριζόντια”.
Επίσης, τρελός χαμούλης έγινε και με τη συνεργασία Panx Romana κ.λπ. και, φυσικά, με Χαοτική Διάσταση, που ήταν κι ο βασικός λόγος που κατέβηκα Κύτταρο. Τα δύο τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία και τη χαρά να δω για δεύτερη φορά αυτή τη μπάντα, που πολύ καλώς επέστρεψε στα λάιβ και κυκλοφόρησε το υλικό που είχε 20 χρόνια στο συρτάρι. Είναι μπάντα που με το στυλ της, αυτό το απλό πάνκικο ροκ, έχει ακόμα να δώσει και να πάρει. Πολύ pit κάτω από τη σκηνή, το χάρηκα πραγματικά, αν και δεν μπήκα κι εγώ.
Ένα σαββατοκύριακο από αυτά που άξιζαν όσο 5.

8 Likes

:sweat_smile:

Πρώτη φορά το διαβάζω για κάτι που έχει σχέση με μουσική

:broken_heart:

@Lupin

3 Likes

Τωρα παρατηρησα το “Οστρια”… Ειχα ξεχασει πια αυτο το ονομα, ποσες αναμνησεις… Green Door, Stand, L.A. και μερικα ακομη :frowning:

4 Likes

7 Likes

Οι θρυλικοί Mogwai επιστρέφουν στην Αθήνα, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στο Floyd Live Music Venue. Οι αδιαφιλονίκητοι βασιλιάδες του post-rock ήχου θα μας χαρίσουν ακόμα μια βραδιά εκκωφαντικής κάθαρσης και απόλυτης ομορφιάς, γιορτάζοντας μαζί μας τα 30 χρόνια μιας εντυπωσιακής και μοναδικά συνεπούς πορείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει άμεσα προς 37€ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

4 Likes

Την προηγούμενη φορά που είχαν παίξει πάλι Morbid Angel ήταν πολύ καλοί. Όχι πως με χάλαγε τότε ο Yeung, αλλά τώρα με μπονουσάκι Sandoval εννοείται θα τιμήσω.

Ελπίζω σε περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά να γουστάρουμε.

1 Like

An Club τον Ιούλιο :hot_face:

1 Like

Έχουμε ξαναπάει…

3 Likes

7 Likes

εύχομαι με σαπορτ τους Rotting Christ γιατί είδα 20-21-22-24 Ιουλίου θα παίζουν μαζί σε κάποιες πόλεις

1 Like

7 Likes