![]()
^ Ωραία ημερομηνία παίζουν οι Starsailor
motorpsycho στο 8ball???
![]()
Φοβάσαι μη δε χωρέσει η λαοθάλασσα;;
ωτοασπίδες να πάρεις!
Αθήνα θα είναι στο Arch (όπου και αν είναι)
περισσότερο ταιριαστους τους είχα για μύλο παρά 8μπαλλο. και tbh, θεωρούσα πως με αμοιβές, απαιτήσεις εξοπλισμού κλπ θα χρειαστεί περισσότερα άτομα για να βγει το live, οπότε δεν περίμενα να τους δω και ποτέ στην θεσ/νικη γενικά.
επίσης, ο ήχος… ![]()
(ωτοασπίδες παίρνω σε κάθε live)
40 Watt Sun λέει 14 Δεκέμβρη στην Αρχιτεκτονική. Μην το χάσετε
Νομιζω θα ερθουν και Αθηνα την ιδια περιοδο.
Οι Messa ; Μέσα είμαι !
Πάλι λεφτά θα χαλάω, μου λέτε
Το ειχα ποσταρει αρκετο καιρο πριν για Messa.Αν θυμαμαι καλα την επομενη μερα παιζουν Αθηνα.
Αν αργήσεις κανα μισάωρο όμως θα το χάσεις όλο το λάιβ
Ειναι σε περοδεία με paradise lost, μαθαίνουν από τους καλύτερους
Ελπίζω μια πριν και οχι μια μετά γιατί θα χάσουν πολύ από deafheaven. Δεν φέρνεις κόντρα δυο μπάντες που φιγουραρουν στους καλυτερους δισκους της χρονιάς.
Αληθεια δεν θυμαμαι καθολου την ημερομηνια εκτος απο το οτι θα γινοταν στο Gazarte
Σπουδαία θρας βραδιά χτες στο Γκαγκάριν. Δεν πρόλαβα καθόλου Cult of Orpist, Memorain ήταν τίμιοι και ζέσταναν σιγά σιγά το κοινό, Demolition Hammer ήταν σαρωτικοι, όλα στο κόκκινο, ο κάκος ήχος τους στέρησε το απόλυτο.
Τους Dark Angel τους είχα ξαναδεί προπερσι στον ίδιο χώρο, σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα λαηβ των τελευταίων (πάρα πολλών) ετων. Αυτή τη φορά ο μέτριος ήχος και η προσθήκη των 2 νέων κομματιων τους στέρησε το 10/10, αλλά δεν παύουν να ήταν απολύτως καταιγιστικοί. Όσο για το κοινό θύμισε άλλες εποχές, το τι έγινε σε κάτι merciless death, darkness descends, perish in flames δεν περιγράφεται με λόγια, ακραίο πιτ θα πω εν συντομία.
ΥΓ1: Οχι καπνογόνο σε κλειστούς χώρους, κάπου ώπα
ΥΓ2: Είναι το we have arrived το απόλυτο opener? Ναι, είναι
ΥΓ3: Από Dark Angel δεν έχω φωτό γιατί είχα δώσει το κινητό μου στο συμπολεμιστή @martian μπας και σωθεί από το χαμό
ΥΓ4: Cheers @Ironman1
Θαλαμοφυλακας ο Αρειανος; Σκοπια στην πυλη; Το εσκασε απο τον πολεμο; Εκει καταντησε;
Σιγά μην ήταν θαλαμοφυλακας, στην πρώτη γραμμή ήταν, απλά είχε ένα τσαντάκι που κάναμε πάσα σε όποιον εμενε στα μετόπισθεν για να πάρει δυνάμεις