Γλέντι.
Leather and metal.-
Καπου διάβασα οτι ο μύλος στην Θεσσαλονικη κλείνει οριστικά, ξέρει κανεις λεπτομέρειες;
Απο την μια χαίρομαι απο την αποψη οτι τα λαιβ που εχω δει εκει μεσα ηταν στην πλειοψηφια τραγικα απο άποψη ήχου , οπότε αν μεταφερθει το principal(ξανα) ελπίζω να αλλάξει αυτό, απο την άλλη δεν ξέρω καποιο ´αλλο χώρο.
Το 8ball ειναι ωραίο για μικρά λάιβ, εκτός αν θες να αυτοκτονήσεις, το soul που εγινε φετος το mammoth ειναι αρκετα παραξενο σε διαρυθμιση κ εξίσου μικρό.
Τραγικό το σκηνικό στη λιοσίων
Δε βρήκα τίποτα για το κλείσιμο του Μύλου, όποιος ξέρει/μάθει ας δώσει λινκ.
Μοναδική αξιοπρεπής λύση πλέον: WE
(τι εγινε στη Λιοσίων; )
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ![]()
Λόγω μαζικής ταυτόχρονης προσέλευσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη είσοδος του συνόλου του κοινού πριν την έναρξη του αποψινού SUNN O))) live @ Gagarin205 | Sun 19/10/25, αυτή μεταφέρεται στις 21:55 (αντί για την αρχική στις 21:30).
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την υπομονή και τη συγκινητική ανταπόκριση!
![]()
Let the Ritual begin! ![]()
Εντάξει, χαλάλι η αναμονή.
ΘΡΥΛΙΚΗ εμπειρία, ΤΙΤΑΝΙΟ wall of sound
Δεν εχω ξαναδει τοσο κοσμο ουρα στο Gagarin νομιζω …
Ευτυχως μετα το bottleneck μεσα στο μαγαζι ,βρεθηκα 4η σειρα και μουδιασε η ψυχη μου.
Τρομερη εμπειρια οπως παντα…
Στο Barbican που τους ειχα δει με τον Attila (και τους καθρεφτες του) ηταν συγκλονιστικοι.
Αν και ζηλεύω λίγο για Αττίλα, το ότι ήταν το δίδυμο απογυμνωμένο από οτιδήποτε άλλο είχε τη δική του “χάρη”.
Θα γαμούσε βέβαια στο τέλος να έπαιζαν κι ένα σφηνάκι BURNING WITCH.
Ή να έσκαγε απ’ το πουθενά η Runhild Gammelsæter για μια τζούρα THOR’S HAMMER.
ΟΚ, χαβαλέ κάνω.
Αλλά ναι, θα γαμούσε.
Για την ουρά έμαθα ότι έχει ξανασυμβεί πρόσφατα στο Γκαγκάριν, θα πρέπει να το δούνε λίγο οι διοργανώσεις ώστε να αποφεύγεται, είναι λίγο αποκαρδιωτική εικόνα.
To άκουσα κι εγω αυτό. Δεν ξέρω τι ισχύει δυστυχώς. Το WE επίσης έχει θέμα με το ενοίκιο του χώρου και πιθανότατα τα ψωμιά του είναι μετρημένα, αν ισχύουν οι φήμες.
Γενικά δυσκολα τα πράγματα.
Η ιστορικότητα του Μυλου ειναι αδιαπραγμάτευτη πάντως. Μιλαμε για το χώρο που άλλαξε τα πάντα στην Θεσσαλονίκη. Προσωπικά πολύ αγαπημένος χώρος, στεναχωριέμαι τρομερά με την προοπτική του να κλείσει ή να μετατραπεί σε κάποιο αδιάφορο corporate χωρο
Μπε μπε μπε χ ι τ
Φτιάξτε μας!
πραγματικά μετα απο όλες αυτές τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών(μέχρι και σήμερα δλδ), είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φέρει το rockwave.
ηδη ενω είναι τόσο νωρις ειναι λες και εχει κλείσει το συναυλιακό καλοκαίρι απο τώρα!
Μακάρι Twisted sister. Ίσως + Running Wild+ Roting Christ
Χαμος για τα 20 τους χρόνια.
Θεούληδες και μορφες της ακραιας μουσικής σκηνης, with a twist (χαβαλες + brutal death metal combo)
Στην τιμή του εισιτηρίου υπολογίστε μαλλον και ενα σουβλάκι ![]()
Καλύτερα να μη φέρει τπτ
Παρατημένος χώρος λες και είσαι στο Dawn of the Dead
Κόκα κόλα από τα lidl και energy drinks αμφιβόλου προέλευσης
Καρέκλες από πανηγύρι του Αυγούστου
Ανοιχτά φρεάτια στο έδαφος και σύρματα που εξέχουν στα κάγκελα.
Ποντάρω στο Rock Hard, μια και δε θα παίξει Coroner (εκτός κι αν παίξει μέχρι τότε…).