Κάποιος θα έλεγε το live της χρονιάς
Έπος!
Ήδη εκεί ![]()
ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΣΠΡΙΝΤΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕε
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του καθιερωμένου πλέον “piano city Athens”.
Βλέπω πως περιέχει μεταξύ άλλων μια πιανίστρια της δισκογραφικής Ευρωπαϊκης τζαζ: ACT.
Σχετικό δείγμα…
Saturday November 7th GREECE, Thessaloniki – Principal
Sunday November 8th GREECE, Athens – The Floyd
50€? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανεξαρτητως τιμης, τους σκεφτομουν σχετικα προσφατα. Ισως ειναι η μπαντα που εχω δει περισσοτερες φορες στη ζωη μου. Ενταξει, ισως οχι πια, αφου απο την τελευταια φορα που ηταν εδω εχουν περασει χρονια. Αλλα καπου θα εμπαινε μια τελεια. Θα τους απολαυσω πιθανως για τελευταια φορα, κι ας ξερω τι θα παιξουν και τι θα ακουσω.
Ναι ναι ξέρω… Θα παίξουν πάλι το wizard στη Σαλονίκη και στην Αθήνα τίποτα… ![]()
Το ψήνω πολύ για τη νοσταλγία, είχα πάει τις δύο φορές που είχαν έρθει καπάκι μέσα σε ένα χρόνο.
Ωραία φοιτητικά χρόνια…
Δεν ετυχε να τους δω ποτε, δεν ειμαι τρελός φαν αλλά εχουν βγάλει κομματάρες έπη! Αξιζει να τα σκάσω;
Τις 11 φορές που τους έχω δει άξιζε και με το παραπάνω. Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει αλλά και μόνο για τον αποχαιρετισμό θα τιμήσω!
Θα τα παιξουν ολα, θα σε αποζημιωσουν αυτη τη φορα ![]()
Σε 2 συναυλίες έχω πάει μόνος μου, Uriah Heep και Blue Oyster Cult.
Θα έψηνα αλλά πέφτει πάνω στον μαραθώνιο οπότε …
Ένα από τα τεραστιότερα γκρουπ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝΕ. Για μένα μακράν το αγαπημένο από την θρυλική εποχή των βρετανικών supergroups, αλλά περί ορέξεως…
Δεν ξέρω πόσες φορές τους έχω δει. Μαλώνουν με τους Fates για την πρώτη θέση.
Εννννννοείται για μέσα, εκτός απροόπτου.
Η μοναδική φορά που τους είδα. Κέρασε το rocking πρόσκληση και meet and greet ![]()
Την πάτησα μάλλον… Είδα το πρωί ότι είχε ακόμα εισιτήρια για GYBE και είπα να πάρω μετά τις δουλειές.
Guess what… Sold out λέει… ![]()