Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

6 Likes

Δυνατο, οσο κι αν δεν μου αρεσουν οι NS, θα γινει πολυ καλο παρτακι.

1 Like

θα είμαστε εκεί

Εγώ πάντως βλέπω ότι οι τιμές στα εισιτήρια έχουν πάρει ανοδική πορεία παρόλη την πτώση του ΦΠΑ που ειχε γίνει.Πριν 2-3 χρόνια αυτά τα λάιβ τα είχαν στα 10 ευρω.Τωρα στα 15. Μαλλον θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα των τελευταίων 2 χρόνων.

3 Likes

για όσους ακούν Dream Syndicate κλπ, ανακοινώθηκε ο Steve Wynn με Dustbowl, 3/2/2022 στο Gazarte και έχει ανοίξει η προπώληση στο viva

1 Like

10 Likes

Ε ναι!!

Μακάρι να γίνει βέβαια

Ευχάριστα νέα αν και δεν είμαι ακροατής τους , είναι μια μπάντα που καλό είναι να μας επισκέπτεται

Και επίσημα

5 Likes

rotting christ σε καράβι που πάει Μύκονο με εισιτήριο ένα νεφρό

https://mediterraneametalcruise.com/#line-up

1 Like

1 Like

Νιώθω απίστευτα μεταλας που λέει για πολυπληθείς οπαδούς κλπ και εγώ δεν τους έχω ούτε ακουστα :joy:.

10/12 ανακοινώθηκαν τον πούλο οι fate απ’ ότι φαίνεται

1 Like

Αλλαγές στα εισιτήρια θα γίνουν όταν τα ανακοινώσουν όλα ;; Κάτι τέτοιο δεν είχαν πει ;; Θυμάται κάποιος ;;

Αν δεν φερουν τους φειτ , να μπορούμε να το ανταλλάξουμε με μανογουορ.Αυτο θα ήταν σωστό.Με τα ίδια λεφτά.Οχι δώσε 5-10 ευρώ κ έτσι.

1 Like

Ναι, οταν ανακοινωθουν ολοι οι headlinders θα ανακοινωσουν πως θα χρησιμοποιηθει το εισητηριο που εχουμε ως voucher.
και συμφωνω δεν δινω ουτε 5€ παραπανω για οποιοδηποτε φερουν. θα κανω υπομονη και θα παρω τα λεφτα πισω απο Σεπτεμβρη 2022. (και εαν με ξαναδουν γραψε μου … )

2 Likes

Τιναφτορε

Indie pop

1 Like

Μου ήρθε το παρακάτω από το Bandsintown

Tiamat
just announced a show

Saturday, October 01, 2022
DEMONS GATE FESTIVAL - Kyttaro (Live Club)
Athens, Greece
12:00 AM
2 Likes

[confused screaming]

4 Likes