Δυνατο, οσο κι αν δεν μου αρεσουν οι NS, θα γινει πολυ καλο παρτακι.
θα είμαστε εκεί
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι τιμές στα εισιτήρια έχουν πάρει ανοδική πορεία παρόλη την πτώση του ΦΠΑ που ειχε γίνει.Πριν 2-3 χρόνια αυτά τα λάιβ τα είχαν στα 10 ευρω.Τωρα στα 15. Μαλλον θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα των τελευταίων 2 χρόνων.
για όσους ακούν Dream Syndicate κλπ, ανακοινώθηκε ο Steve Wynn με Dustbowl, 3/2/2022 στο Gazarte και έχει ανοίξει η προπώληση στο viva
Ε ναι!!
Μακάρι να γίνει βέβαια
Ευχάριστα νέα αν και δεν είμαι ακροατής τους , είναι μια μπάντα που καλό είναι να μας επισκέπτεται
rotting christ σε καράβι που πάει Μύκονο με εισιτήριο ένα νεφρό
Νιώθω απίστευτα μεταλας που λέει για πολυπληθείς οπαδούς κλπ και εγώ δεν τους έχω ούτε ακουστα .
10/12 ανακοινώθηκαν τον πούλο οι fate απ’ ότι φαίνεται
Αλλαγές στα εισιτήρια θα γίνουν όταν τα ανακοινώσουν όλα ;; Κάτι τέτοιο δεν είχαν πει ;; Θυμάται κάποιος ;;
Αν δεν φερουν τους φειτ , να μπορούμε να το ανταλλάξουμε με μανογουορ.Αυτο θα ήταν σωστό.Με τα ίδια λεφτά.Οχι δώσε 5-10 ευρώ κ έτσι.
Ναι, οταν ανακοινωθουν ολοι οι headlinders θα ανακοινωσουν πως θα χρησιμοποιηθει το εισητηριο που εχουμε ως voucher.
και συμφωνω δεν δινω ουτε 5€ παραπανω για οποιοδηποτε φερουν. θα κανω υπομονη και θα παρω τα λεφτα πισω απο Σεπτεμβρη 2022. (και εαν με ξαναδουν γραψε μου … )
Τιναφτορε
Indie pop
Μου ήρθε το παρακάτω από το Bandsintown
Tiamat
just announced a show
Saturday, October 01, 2022
DEMONS GATE FESTIVAL - Kyttaro (Live Club)
Athens, Greece
12:00 AM