Πάτερ Κλεομένης

Παιδιά, απλώς δεν αντέχω να μη το μοιραστώ κι εδώ. Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω πραγματικά καεί να βλέπω video του πάτερ Κλεομένη. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω από εκείνο που παίρνει κι αυτός.

Πετάξτε ότι παλιά βρωμοπάπουτσα έχετε στο τέμενος!

Απόπειρα καταστροφής σατανικού ΑΤΜ της Πειραιώς με κλωτσιές α-λα Τσακ Νόρρις:

Απόπειρα καταστροφής σατανικού ΑΤΜ της Εθνικής με κλωτσιές α-λα Τσακ Νόρρις:

Η συντριβή των Εβραίων Σιωνιστών και λοιπών:

Κατάρες και ροχάλες έξω από τη μασονική στοά. Μασονάκια, ερχόμαστε!!

Πετάξτε τα χαραγμένα τρόφιμα. Αντίο κέικ!!! Βζζζζιιιιιιοοοουν!!!

Βγάζει το καπέλο σε αυτούς που σπάνε τα νέα μηχανήματα στο μετρό και τους παρακινεί να σπάσουν κι άλλα. Προφανώς χωρίς να γνωρίζει ποιοί καθυστερημένοι τα σπάνε και για ποιόν λόγο :joy:.

Όλοι στα πάρκα, να πλύνουμε τα πιάτα μας!

Σπάζοντας και πετώντας στη θάλασσα δυο κινητά. Απορώ με τι γυρίζει τα βίντεο, θα το έχει ευλογήσει το δικό του κινητό :joy:.

Μαύρη εργασία για όλους. Να φύγουμε από τα δίκτυα νερού και ηλεκτρικού για να μη μας ταυτοποιήσουν με το 666. Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι του Σατανά.

Πώς πλενόμαστε με φυσική ροή. Μαζί με τα ρούχα μας.

Συγγνώμη για το spamάρισμα παιδιά, αλλά δεν την παλεύω με τον πάτερ Κλεομένη, πραγματικά. Έχω δει ότι κυκλοφορεί στο κέντρο, μακάρι να τον πετύχω καμιά φορά, να ζητήσω την ευλογία του.

4 Likes

Δεν χρειάζεται να παίρνει κάτι καθώς ως γνωστόν…

Μάλλον όμως το παράκανε με το όπιο και το έκαψε μπιτ. Ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει κάποιο όργανο εκεί στα πατριαρχεία και τις αρχιεπισκοπές να τους μαζεύουν κάτι τέτοιους; Το θεωρούν φυσιολογικό δλδ; Βέβαια να μου πεις κάτι Άνθιμους και κάτι άλλους αρχιτράγους τους έχουν και αλωνίζουν, με τον Κλεομένη θα ασχοληθούν

2 Likes

α) Ο τύπος είναι ψυχικά ασθενής. Μολύνει και εξασκεί ρητορική μίσους.
β) Ο τύπος λογικά αν είναι ιερωμένος πληρώνεται απο το κράτος ?
γ) Αυτά. Στον καιάδα.

1 Like

Ο τυπος ειναι φτυστος ο φωτσης, ακομα και στη φωνη φερνει… :joy:

2 Likes

Θα ήθελα να τον πετύχω σε ένα ΑΤΜ και να του πω, sorry λίγο να βγάλω ένα 20άρικο και συνεχίζεις…

1 Like

Πολυ καλα θα κανεις να βγαλεις 20ρικο, γιατι αμα βγαλεις 50ρικο, να τι θα το κανει ο πατερ Κλεομενης:

3 Likes

γαμάει ο πάτερ. αγάπη μόνο.

1 Like

ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ 666, που λένε οι ΧΙΜ, Στίχους του Possesed, αφιερώνω στον πάτερ. Κλέο, πολυ κωλόπαιδα, οι Εβραιομασώνοι, Κλέο, πουλησα και το πικάπ το σόνυ γιατι είχε barcode, ΚΛΑΙΩ ! Α και περιμένουμε τον πάτερ στο επομενο λάιβ …

Μεγάλος ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ. Αμά τον πληρώνει το κράτος όμως…

Σιγα μην ειναι παπας αυτος ρε.

Έχει αποφοιτήσει με έπαινο από τη Δρομοκαϊτειο σχολή σίγουρα

3 Likes

Παπάς είναι παλαιοημερολογίτης.

Φημιζόμαστε ότι βγάζουμε μπουμπούκια από τη σχολή :smile:

1 Like

Που ειναι το βιντεο που πεταει τα κεηκ στον αερα ρε σεις?? Ντροπη σας, περιμενα να ειστε πιο ΤΡΟΥ και να ποσταρετε και τα ντεμος του, οχι μονο αυτα στα οποια ειναι πλεον γνωστος.

1 Like

Ο Παντελής είναι τρουιλας ρε. Το έχει ήδη ποσταρει. Είναι το βίντεο νούμερο 6.

1 Like

Ενταξει απο τα καλυτερα… δεν το προσεξα γιατι νομιζα οτι ειχε αλλο τιτλο… Βζζζιιιιιιοοοοοοοοον

1 Like

Ιερό άρμεγμα κατσίκας. Από την παραγωγή, στην κατανάλωση. Μαζί με τα σαβούρια το πίνει!

Να πώς κατάντησαν οι Εβραίοι τη νεολαία μας… Ο Κλεομένης προσπαθεί να πείσει ένα πρεζάκι να συνταχθεί μαζί του στον αγώνα!

Εβραϊκά σύμβολα στη Μητρόπολη Αθηνών!! Τρομερή ατάκα με αφορμή το ΕΣΠΑ μετά το 2:30.

Κατάρες στην Παλιά Βουλή, με αφορμή το ότι ο Κλεομένης έχει ζητήσει να κατεβεί ο ανάποδος σταυρός που βρίσκεται στο κοντάρι της σημαίας, αλλά δεν έχει εισακουστεί. Τραμπούκικη είσοδος και ανάγνωση αναθεμάτων!

Γεμίστε την Ελλάδα με τον τίμιο και ζωοποιό σταυρό, που κάνει τα σκυλιά να σατανιάζονται (όπως βλέπουμε γύρω στο 1:00). Ξεμπρόστιασμα της σατανικής, σιωνιστικής, εωσφορικής και ιλουμινατικής ΕΥΔΑΠ Καλλιθέας με τα τρία εξάρια πάνω από την είσοδό της. Γενικώς, απλά δείτε ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Βροχή τα καλά του Θεού, ψωμί και κουνουπίδια! Ωωωω, ευχαριστώ Θεέ μου!

Τραμπουκισμός γυναικών με βαμμένα μαλλιά και βαμμένα νύχια στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στο Προκόπι Ευβοίας. Όποια γυναίκα έχει βαμμένα μαλλιά ξκαι νύχια, δε βλέπει ευλογία ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

Ένα ζήτημα που με έχει απασχολήσει βαθύτατα, είναι το ποιος ακριβώς είναι αυτός που βιντεοσκοπεί όλα αυτά τα σκηνικά. Έχοντας ακούσει κάποιες φορές τη φωνή της, έχω καταλάβει ότι είναι γυναίκα. Μπορούμε να το δούμε και εδώ, στον διαπληκτισμό του πατρός Κλεομένη με κάποιον άθλιο στο gay pride της Αθήνας!

“Είναι ιερέας ρε βλαμμένε”, λέει η camera woman. Επίσης, σε ένα βίντεο τραβηγμένο στο Σύνταγμα είδα κάποια στιγμή τη σκιά της και κατάλαβα ότι βιντεοσκοπεί με ένα tablet, ipad, κάτι τέτοιο. Ώσπου χτες, έγινε η αποκάλυψη, μέσω ενός βίντεο τρίτου!

Έξω οι πούστηδες από την Ελλάδα! Να φύγετε, δε σας θέλουμε!! Εδώ λοιπόν φαίνεται και αυτή που τραβάει τα βίντεο. Ανυπομονώ για περισσότερες πληροφορίες.

Fyi, ο πάτερ Κλεομένης μας ενημερώνει ότι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα θα είναι στην Ιερά Οδό 114, όπου θα κάνει παράκληση στην Παναγία την Ελευθερώτρια ώστε να μην επιτρέψει να γίνει το τέμενος των βρωμομουσουλμάνων. Όποιος θέλει να τον γνωρίσει από κοντά, να είναι εκεί. Αυτός δεν έχει ίντερνετ και ρεύμα για να μπορεί να απαντάει στο μηνύματα του κόσμου!

Δυνατό βίντεο και το από πάνω, καταστρέφει ακυρωτικό μηχάνημα στο τραμ, γενικώς καλεί σε αντίσταση και επανάσταση!

2 Likes

Μλκ ο σκατογυφτάς φτύνει σε μηχανήματα κτλ. Δημοσιος κινδυνος. Ετσι και τον πετύχω εχει να φάει ΤΡΕΛΗ κλωτσά η ρασοφέρουσα. Παλαιοημερολογίτης γάρ θα του περνάνε καλά το γαζί …

Σκέφτομαι πόσο θα βρωμάει και τρέμω!

1 Like

Αφού κάνει μπάνιο με πράσινο σαπούνι με φυσική ροή…