To refuge βγήκε το 87! Και το batallions Οι guardian το έβγαλαν το 88! Αν έλεγα ότι ο Hansi είναι από τις καλύτερες φωνές των 90s θα ήμουν λάθος???
Για χαλαρώστε!!
-
To “Refuge / Denied” βγήκε το 1988!
-
Ο Dane τραγουδούσε στους Serpent’s Knight από το 1983!
-
Τα φωνητικά του στους Sanctuary είναι εξωγήινα!
-
Στους Nevermore τραγουδάει 10 φορές χειρότερα!
Άρα, ο Dane είναι από τις καλύτερες φωνές των '80s!
-
Στους Lucifer’s Heritage τα φωνητικά του Kursch είναι cult μεν, μέτρια δε!
-
Tο ίδιο και στα πρώτα 2 Guardian!
-
Από το “Tales…” και μετά τα φωνητικά του ήταν κορυφαία!
Άρα, ο Kursch είναι από τις καλύτερες φωνές των '90s!
:lol:
- 87
2)Ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει το άλμπουμ των serpent’s knight
3)Όντως
4)Όχι, μονο 0,5% χειρότερα
5)Ναι είναι
6)Ναι
7)ΝΑΙ!!!
Είναι!!! Όμως για κάποιον που λατρεύει τον Dane με Sanctuary, αλλά λατρεύει ακόμα περισσότερο τις δουλειές των Nevermore τι είναι ο Dane??
Όλα ωραία και καλά, αλλά το “Refuge / Denied” κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου 1988!
Θυμόμουν ότι ήταν τέλη 80s, κοίταξα στη wikipedia και λέει 87… Το ίδιο και στο amazon τώρα που είδα!!:-k :-k Μήπως 88 κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, τι να πω…
Κι επειδή ο manos87 επιμένει για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Refuge Denied, αναγκάστηκα να scannάρω το οπισθόφυλλο το άλμπουμ για να τον πείσω!
Δεν λέω και στους Nevermore καλός είναι αλλά η ανατριχίλα στις τσιρίδες του “crawl on your knees, the slaughter is on, crawl on your knees, and hail to our dawn” δεν ξεπερνιέται! 8)
Δε φταίω εγώ! Η Wikipedia και το amazon φταινε! Τέσπα, μικρή σημασία έχει!!8)
χαλαρωσε ρε, θα κολλησεις κανα τικ :lol:
Το πως τραγούδαγε ο Dane ήταν πραγματικά εξωπραγματικό.Αυτά που κάνει τώρα οχρυούν μπροστά σε κείνες τις περίοδους!θεοί και δαίμονες τρέμαν τις κατάρες που ξεστόμιζε με την απίστευτη φωνή του στα 2 Sanctuary!
Ο άλλος απίστευτος τραγουδιστής και βασικά και ο αγαπημένος μου είναι ο Eric Adams.Ασχολίαστος!
Απο κει και πέρα σε τεράστεια εκτίμιση έχω τον Khan στην περίοδο των Conception και τον Rob Lowe στα πρώτα Solitude Aeturnus καθώς και στο Candlemass που θα βγεί τώρα όπου θυμάται τα παλιά του μεγαλεία!
Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Byron των Uriah Heep,ο Dio και ο Baker των Shadow Gallery!Αυτά!
Ε, έχεις γούστο στη μουσική όπως φαίνεται! :rockon:
Δεν έχω ανάγκη!
πλακα σου κανα ετσι? παντως με βαση το χιουμουρ μου ηταν πετυχημενο :lol:
Ναι ρε, το ξέρω!
THOM YORKE
Maynard James Keenan apo Tool…apistefti fwni…
προτιμω Pepper Keenan…
ROBERT PLANT , JANIS JOPLIN , diamanda galas , freddy mercury , axl rose (stis arhes vevea) , Mick Jagger, johnny kai edgar winter
COROSSION OF CONFORMITY FUCKING RULZZZ!!!
Γαμώτο γράφω αυτές τις μέρες εργασία για την διάβρωση των ναυπηγικών κατασκευών και όσο ψάχνω την ξενη βιβλιογραφία βλέπω παντού την λέξη corrosion (διάβρωση) και μου έρχονται συνέχεια αυτοί στο μυαλό!!! :?
χαλαλι τους, ειναι μπανταρα!