Ιδανικη προταση γαμου

Ποια πιστευετε οτι θα ηταν για εσας η ιδανικη προταση γαμου?

δεν πιστευω σε ιδιαιτερες εκπληξεις και μαλακιιες τυπου βαλτο στο γλυκο στα λουλουδια και τετοια αμα παντρευτω θα κανω την προταση οπως και ο πατερας μου θα παρω τηλεφωνω την κοπελα μου και θα της…σκεφτομουνα ναπαντρευομασταν τι λες??

Οχι ρε αν δεν ειναι οπως στις Αμερικανικες ταινιες δεν λεμε ναι! :Ρ

λοιπον το φιαχνω θα την βγαλω για φαγητο θα φαμε θα της μιλησω τρυφερα θα της μιλησω με αχνη φωνη στο αυτι και θα της πω-σα γαπαω σα γαπαω οσο τιποτε αλλο στον κοσμο ,δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις εσενα,οταν ερθει το φαγητο θα την ταισω τρυφερα και μολις τα χειλια της λερωθουν αοο τα φαγητο θα της δωσω ενα γλύκο και παθιασμενο φιλι ταυτοχρονα και εκεινη θα χασκογελασει…οταν θα ερθει το γλυκο θα χω βαλει το δαχτυλιδι ανοιγει το στοματακι της και πνιγετα απο το δαχτυλιδι ΤΕΛΟς

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑ???

Το πνιξιμο με το δαχτυλιδι τοπ πιστυεω.
Κοιτα θες και ρομαντικη ατμοσφαιρα, σαμπανιες, τριγυρω ροδοπεταλα και οταν κανεις την προταση αρχιζει και παιζει το my funny valentine και πεφτουν βλακειες απο το ταβανι ξερω γω.
Καλα το πας. Το χεις.

το γαματο ειναι που βγαινουν απο το εστιατοριο και μολις σηκσει το χερι βρισκει ταξι και οταν πανε σπιτι ο αντρας παταει ενα κουμπι και σε δυο δεκατα παιζει ενα ρομαντικο τραγουδι,…

Βσκ βρισκονται ξαφνικα σπιτι, δεν βλεπουμε καθολου διαδρομη.
Το γαματο ειναι οτι η γυναικα θα 'ναι μια κουκλα μεσα στη μαυρη τουαλετα, τα μαλλια πιασμενα κοτσο, το διακριτικο τσαντακι και το κοκκινο κραγιον.

Που κανει πιατσα αυτη?:smiley:

Ελα τωρα, μιλαμε για μια Κυρια! Μια απλη καθημερινη ερωτευμενη κοπελα!

οντως ουτε διαδρομη ουτε τιποτα ολα τελεια α ναι και πριν κανουν σεκς ολο κατι τυχαινεει η η γυναικα θα αργησει να φιαχτει πριν το σεκς και καλα παει να ετοιμαστει…

παω να κοιμηθω να κανω μια προταση γαμου στην κοπελια των ονειρων μου

To oποιο θα ειναι τρυφερο και δεν θα δειξει πολλα πολλα.
Αντε ρε καλη προταση.

σε συναυλια των Down…

Σε αγωνα nba (οk πλακα κανω :p)

Βασικα θα μου την εσπαγε να την ειχα παει σε εστιατοριο με υπερβολικα πολλες σαμπανιες φαγητα κλπ και να χει αρχισει να περνει πρεφα τι σκοπευω να κανω. Ok, μπορει να καταληξω τελικα σε κατι τετοιο αλλα δεν θα με τρελαινε κιολα. Το πιο πιθανο να βαζα ενα φιλο μου να βαλει μια φιλη της να την ψαρεψει :stuck_out_tongue:

Αντε με βαζεται και σκεφτομαι τετοια πραγματα απτα 16! :stuck_out_tongue:

σε κανα σουβλατζιδικο

Πες μου μερος και ωρα!!!

Θα μου σκουπισεις το τζατζικακι απο το χειλι, θα γυρισω λιγο πλαγια να ρευτω την ΠΕΠΣΙ , και τοτε θα μου προτεινεις. Θες;:smiley:

Pepsi?
Γραψε ακυρο.
Μονο για φαγητο θα πηγαιναμε βρε κουτο :stuck_out_tongue:
Ειμαι μικρος ακομα για γαμους.Αν σκεφτομαι απ τα 18 μου γαμους…:roll:

Τι θα κανεις στα 25!!!

:stuck_out_tongue:

Εαν το σηκωνουν οι περιστασεις… ακομα και στους Slayer μπορεις… :stuck_out_tongue:

Γενικως, αναλογως του εταιρου ημισι

Exactly!

Φαντάζεσαι τον Araya: “Mr Τάδε wants to say sth to Τάδε. Could you please come over here?”

Μετά μπαίνει το riff του γνωστού τατατατα τατατατα τατατατα τααααααααααααα τατατατατα.

Ο τυπάς κάνει τη πρόταση, εκείνη δέχεται, και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…#-o