Ποια ξένη γλώσσα τα σπάει?

Απορώ πώς τα Γαλλικά έχουν τόσο λίγες ψήφους…!!

Γερμανικά…, πφ, και κάποτε τα συμπαθούσα - χωρίς να τα ξέρω καν. Τώρα δεν…Όχι ότι γνωρίζω και γλώσσες, εκτός από κάτι κουτσοαγγλικά εκεί:p, οπότε θα πώ Αγγλικά… Πριν λίγο καιρό, ήθελα να μάθω και Σουηδικά, αλλά είναι δύυυυσκολη γλώσσα και ίσως, κάποτε μάθω Γαλλικά, ίσως. Όταν γίνει αυτό θα γράψω τις εντυπώσεις μου…:stuck_out_tongue:

[B]edit:[/B] Χαχα, ψήφισα ήδη [I][B]άλλη[/B][/I]. Μάλλον, το έριξα στα Σουηδικά, λόγω του κολλήματος που έχω με την Σουηδία, χεχε, αλλά τελικά είναι δύσκολη και βαριά γλώσσα και αρκετά θα έλεγα…ξεκίνησα να τη μαθαίνω σε ένα σάιτ και έμεινα στο “καλησπέρα”.

Βλεπω ειστε λατρεις των Ισπανικων ολοι

Εγω ψηφιζω Γαλλικα γιατι ετσι πρεπει

Πρέπει?:stuck_out_tongue: Πάντως, οι Γαλλίδες είναι ωραίες και κομψές…

Αγγλικα και Ισπανικα.Στο poll μπερδευτηκα και εβαλα κατα λαθος Γαλλικα :roll:

Εσύ αν δεν μαθαίνεις ήδη Γαλλικά θα έπρεπε να είχες αρχίσει για λόγους δουλειάς αν μη τι άλλο…

Floydized κάνεις ειδικότητα στο… γαλλικό νύχι;;;; 8O :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τα Αγγλικα μ αρεσουν πολυ και τα Ιταλικα λογω προφοραας:D

Δίκιο έχεις,θα τα ξεκινήσω λίαν συντόμως,απλώς δεν ξέρω τι να μάθω πρώτα τα Γερμανικά ή αυτά.
Εντάξει δεν έχω πάει και 25,πω με άγχωσες, τρέχω

Αντε βρε νουμερο,αντε βρε νουμερο

Ρίξε και ένα ποτήρι κρύο νεράκι… να ανακουφιστούμε από τη ζέστη :roll: :stuck_out_tongue:

Στο θέμα μας… εδώ και 2 χρόνια προσπαθώ να αυτοοργανωθώ να ξεκινήσω Ισπανικά (πήρα και ένα καλό βιβλίο αυτοδιδασκαλίας για αρχή, με cd κλπ), αλλά όλο κάτι τυχαίνει :–

Γερμανικά θα ήθελα να μάθω (στα νιάτα μου έκανα 1 χρόνο βασικά), αλλά δύσκολη γλώσσα και θέλει πολύ χρόνο… και έχει και ένα σωρό δουλειές στη Γερμανία/Αυστρία :?

[SPOILER]Γαλλικά έκανα 3 χρόνια στο γυμνάσιο θυμάμαι… τα μάθαινα μεν, δεν είχα θέμα, αλλά τα σιχαινόοοοοοοοομουν! Ειδικά άντρας να μιλάει γαλλικά, δεν πάει… :p[/SPOILER]

Iσπανικα και Ιαπωνικα!!

έχω πτυχίο γερμανικά που είναι κουλ αλλά δεν μπορώ να τα μιλήσω. ούτε τότε μπορούσα, πραγματικά είναι θαύμα το πως το πήρα. καταλαβαίνω πλέον σκόρπιες λέξεις/εκφράσεις κτλ, να συντάξω μια πρόταση δεεεεεεεεεεεν.
ελπίζω να μπορέσω να τα συνεχίσω από δω και πέρα

Ασχετο αλλα αυτην την εποχη μετρανε και τα Αραβικα

:lol::lol::lol: ωωωχ!

σιγα ρε εκολαπτομενε ταλιμπαν… :lol:
οντως μετρανε αν θες δουλεια προς ντουμπαι, εμιρατα, κτλ.
μαθε πρωτα ισπανικα, γαλλικα και μετα βλεπεις… :wink:

Πρώτον ο πατέρας μου ήταν για 20-25 χρόνια Εμιράτα άρα το χω για ταλιμπάν(:p)και δεύτερον κυρίως το λέω επειδή πραγματικά γίνεται χαμός με αυτά,ειδικά σε σχολές σαν τις δικές μου καθηγητες Διεθνολόγοι σου προτείνουν τα Αραβικά πρώτα πρώτα για να τα μάθεις.Περιμένουν το μπαμ εκεί περα για αυτό.

Μου 'χει κανει εντύπωση κατά κύριο λόγο για αυτό τα ανέφερα,κάτσε πρώτα να μάθω τα άλλα και βλέπουμε:lol:
Αν και πρέπει ρε γαμώτο όταν τα 2 απο τα 4 μελη της οικογένειας τα μιλάνε#-o:p

Παντως,αν ξερεις Γερμανικα θα σε βοηθησουν στο να μαθεις Σουηδικα γιατι εχουν πολλες ομοιοτητες μεταξυ τους.

ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα:p

Ψήφισα πάντως ισπανικά.Μεγάλη λατρεία.:slight_smile:

ελα ρε μπιν λαντεν!!! :lol:
κοιτα με γαλλικα-ισπανικα συν τα γγλικα που σιγουρα θα εχεις μαθει, καλυπτεις σχεδον τον μισο κοσμο. οποτε μια χαρα σε βρισκω… :slight_smile:

H πιο άσχημη ακουστικά πάντως είναι τα ρώσικα.