Καταγκωγκή Κουρντιστάν και θεωρείς την ελληνική ως την [B]ξένη[/B] γλώσσα που τα σπάει; (L)
Αχαχαχ τι σε είπεεε
Με ισοπέδωσε… Νιώθω ένα με το πάτωμα!
Χαχαχα :lol::lol::lol:
σωστά ρε συ… ξένη είπαμε…
Μετά τα Σουηδικά… και τα Αγγλικά καλή είναι…
όταν ήταν να τα διαβάσω βέβαια…ήμουν στον κόσμο μου…τώρα τα χω ψιλόξεχάσει… ΚΑΙ τα βρίσκω συνέχεια μπροστά μου ρε γαμώτοο…:!:
Αυτή είναι η ιστορία με τ’Αγγλικά ναι… Παντού τα συναντάς! Πλέον όλοι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ξέρουμε Αγγλικά - δε γίνεται αλλιώς!
Αγγλικά είμαι εξπέρ δίχως να μαι νέιτιβ σπήκερ αλλά αν και τα αγαπάω ψήφισα “Άλλη”.
Και αυτή η άλλη είναι τα Νορβηγικά που μαθαίνω αλλά είμαι υπέρνουμπας ακόμα(Θέλω και να μεταναστεύσω εκεί) .
Βάζω και Jeg Faller(Πέφτω) τώρα έτσι για να γουστάρουμε
Ρε σεις πως μπορείτε;;; Όχι ότι ήμουν ποτέ εξπέρ στα Αγγλικά…αλλά και εκείνα που ήξερα τα ξέχασα… Τώρα, βέβαια, συνεχίζω κανονικά, διότι δεν γίνετε αλλιώς:!:
Εμένα μου αρέσουν τα Σουηδικά και το χω σκεφτεί πολλές φορές όταν και εφόσον πάρω με το καλό το πτυχίο…να φύγω!!! Σουηδικά δεν έχω ξεκινήσει, αλλά το σκέφτομαι…
[B]http://www.livemocha.com/[/B]
μάθε απο δω σουηδικά, εγώ έψαξα μέσω του προξενειου τους για κάποιο καθηγητή στη Θεσσαλονίκη για ιδιαίτερα Νορβηγικών και τελικά παπάρια, ούτε ένας δεν υπήρχε, οπότε αναγκαστικά βολεύομαι με αυτό το σαιτ([B]πολύ καλό σαιτ πάντως[/B]). Και τα Σουηδικά πρέπει να είναι επίσης δυσεύρετα και πανάκριβα βέβαια
A Γαλλικά είναι πολύ “πουλάω μούρη” και έτσι8)8)
Και τα Αραβικά μ’ αρέσουν,λόγω του ότι οι γονείς μου ζούσαν 15 χρόνια κάτω στους τρομοκράτες.Θέλω να κάτσω να μάθω αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η όλη ιστορία(“διάλεκτοι” κτλ)
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μπήκα και έφτιαξα προφίλ, αρκετά δύσκολα μου ακούγονται, αλλά σιγά σιγά, που θα πάει;;; Τα βασικά θα τα μάθω…
Japanese :thumbup:
Από τις ευρωπαϊκές…η ιταλική που κάνω στη σχολή έχει ενδιαφέρον και είναι και εύκολη
είχα ξεκινήσει να μαθαίνω νορβηγικά. Είναι πολύ εύκολα αν ξέρεις αγγλικά, έχουν παρόμοια γραμματική και συντακτικό. Μέσω της πρεσβείας βρήκα τη (θεά) δασκάλα, η ίδια που κάνει τα μαθήματα στη Λέσχη. Στην Πανεπιστημιακή Λέσχη έχει απ’όλα κι έχει καλούς καθηγητές, όσον αφορά στις σκανδιναβικές γλώσσες τουλάχιστον.
οπότε silent winter αν είσαι αθήνα και ενδιαφέρεσαι ψέξε έτσι, ή ρώτα στην πρεσβεία.
Το γαμάτο είναι πως αν φτάσεις τη μία γλώσσα (πχ Νορβηγικά) σε συμπαθητικό επίπεδο, θα μπορείς μετά να κουτσοκαταλαβαίνεις και τις άλλες (Σουηδικά/ Δανέζικα).
Βασικά τώρα εγώ θέλω να μάθω γερμανικά αλλά δεν το παίρνω απόφαση…
Αγαπω και αγγλικα και γαλλικα και ιταλικα και ισπανικα…
Αλλα να “τα σπαει” , νομιζω τα ιαπωνικα 8)
Faen! Dritt! Γιατί μόνο Αθήνα ΚΑΙ τα Νορβηγικά;!
Ισπανικά. Τέλος!!!
The Black Speech of Mordor
Σε ευχαριστώ Almighty C θα το ψάξω…αφού ξεμπερδέψω με τις εξετάσεις και μπω σε ένα πρόγραμμα με τα Αγγλικά (λόγω της εξεταστικής έχω χάσει πολλά μαθήματα…), θα κοιτάξω να κάνω κάτι και για αυτό. Προς το παρόν, θα ψάξω λίγο το σάιτ, που μου πρότεινε ο Αιώνιος να δω ‘‘τι παίζει’’, αλλά αργότερα θα δω αν γίνεται να έρχεται καθηγητής/τρια στο σπίτι για να κάνω ιδιαίτερα (δε με βολεύει αλλιώς). Δε μένω Αθήνα, αλλά πηγαινοέρχομαι λόγω της σχολής μου, οπότε θα το κοιτάξω…και πάλι ευχαριστώ!!
Ψαγμένος κι ετς
Το μόνο κακό με την γλώσσα της Mordor είναι ότι ξέρουμε μόνο το στιχάκι από το Δαχτυλίδι!
Αλλά θα ήταν σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα. Έχει ωραία βαριά προφορά!
Ιαπωνικά θέλω άπειρα να μάθω!