Ποια ξένη γλώσσα τα σπάει?

λατινικα αλλα δεν θελω να κατσω να μαθω
απο του πολλ αγγλικα εννοειται

Tα λατινικά γαμάνε άπειρα! Κρίμα που είναι “νεκρή γλώσσα” :stuck_out_tongue:

Ιαπωνικά μιλάει μια συμμαθήτριά μου και μου είχε δείξει κάποτε κάτι ψιλά. Εκτός του ότι είναι παλούκια, τρεις διαφορετικές αλφάβητοι κλπ. (αν κι εκείνη που κάνει χρόνια δε δυσκολεύεται, οπότε παίζει να’ναι και θέμα συνήθειας), μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν καθολου στο άκουσμα. Αφού κι όταν θέλω να δω κάποιο anime σκέφτομαι πόσο ανυπόφορο είναι να ακούς τους ηθοποιούς :stuck_out_tongue:

Τα Γαλλικά:):!:

Τα Ιαπωνικά και τα Νορβηγικά. Μ’αρέσει και στις 2 γλώσσες η προφορά και η δυσκολία τους.

γερμανικα. να ναι καλα οι rammstein κ η καθηγητρια π μ κανε πριν κατι χρονια:)

Τα Γερμανικα πως σκατα εχουν τοσες ψηφους; Ειναι ΑΘΛΙΑ και δυστυχως τα μιλαω κιολα.
Στο 1.40 τα λεει καλα ο ανθρωπας.

δεν πιστευω οτι εχει κανεις καμια αμφιβολια για το τι απαντησα…

Πωπω, θυμήθηκα που μου είχε φέρει παλιότερα η καθηγήτριά μου ακουστικό να συμπληρώσω τους στίχους:
http://www.youtube.com/watch?v=oi8XTvhwF1U&feature=related :slight_smile:

Δε συμφωνώ με τον κύριο Moran. Τα γερμανικά είναι πολύ όμορφη γλώσσα.
Γενικά, δεν καταλαβαίνω τα όσα λέγονται για τα γαλλικά-γερμανικά… [I]Τα μεν παραείναι γλυκανάλατα και κάνουν μονο για τους “γκέυ”, τα δε είναι υπερβολικά τραχιά και είναι για τους βάρβαρους/I Εγώ θεωρώ πως η χαρακτηριστική προφορά τους είναι ένα ακόμα +. Κι επίσης, ακόμα και τα γερμανικά, μπορούν να ακουστούν πολύ γλυκά, ανάλογα με τον ομιλητή… Τι στεγανά είναι αυτά;

Ναι, και αυτό που λες…http://www.youtube.com/watch?v=lGIiWsZo0RE&feature=related

:):):slight_smile:

έδιτ. αχχ ωραίο τραγουδάκι το δικό σου…είμαι που είμαι δεν το γλιτώνω…:(:(:frowning:

γαλλικα για την πιο ομορφη προφορα του κοζμου και για το “σα βα;” “σα βα” που μ’αρεσει πολυ. :blush:
ακολουθουν ιταλικα που ειναι μουσικη σκετη και μετα σουηδικα για τη στομφωδη, ακαταλαβιστικη προφορα!

[SIZE=“2”]Τα κινέζικα είναι η γλώσσα του μέλλοντος !
Μακαρι να γύριζα πίσω το michigan και να ξερα κινεζικα
ΜΙΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ![/SIZE]

Χαχαχαχαχαχαχαχα :oops::oops::oops: (L)

Κ εγώ Γαλλικά υποτίθεται ξέρω αλλά αυτήν την “όμορφη προφορά” δε μπόρεσα ποτέ να τη συνηθίσω/μιλήσω… Δεν το κατέχω το άθλημα :stuck_out_tongue:

με περηφανια φετος συνεχιζω τα γαλλικα μου που χαν μεινει αχτι απο το γυμνασιο, γελαω με τον εαυτο μου και την πγοφογά μου κ ειναι ωραια.

μα ναι, μα ναι, χι! για να φιγουριασουμε κ λιγο, Älvsjö -> Eλβχε. φακ!

@narcoleptic
Άι στο καλό χαχαχαα και γω ήμουν έτοιμη να στείλω τραγούδι στα Γαλλικά…:lol:

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=MpnM6Lfy5Jg[/SPOILER]

όμορφη προφορά τα Γαλλικά…

αχχ…η Σουηδία όμως είναι τρέλα!!

Σουηδέζα είσαι και boldαρες το comment με τον χαρακτηρισμό των σουηδικών :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δυστυχώς όχι!!!

Κι εγω θελω να τα συνεχισω γμτ, απο το γυμνασιο θυμαμαι κατι πραγματα, τουταπελκομαν, αν ντε τρουα κατρ σανκ σις σετ ουιτ νεφ ντις κλπ.
Αλλα επειδη με ξερω θα τα παρατησω γρηγορα. Παρ’ολα αυτα λεω να το δοκιμασω αυτην την εποχη. Σε φροντιστηριο κανεις;

χαχαχ! κι εγω καπως ετσι, αλλα θυμομουν λιγη γραμματικη κ προχωρουμε.
κανω μαθηματα με φιλη καθηγητρια, τα σπαει, αλλα παιζει να ειναι αβολη η περιοχη (μενει πευκη, αλλα μετακινειται κιολα), δινω ινφοζ αν θες!