Πως τον πινετε;;;

Βλέποντας όλες αυτές τις “αναβιώσεις” παμπάλαιων threads, συνειδητοποιώ ότι τελικά η “απάντηση” στον μαρασμό των διαδικτυακών fora για την οποία τόσος λόγος γινόταν πριν από λίγο καιρό εδώ, ήταν η απαγόρευση της κυκλοφορίας και το… “μένουμε σπίτι”!!!

1 Like

Εγώ πίνω καφέ ΚORN πάντως (βασικά δεν πίνω γιατί δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα :angry: ). Πάντως αν έφερναν σίγουρα θα έπινα :stuck_out_tongue:

Summary

Και στην κάτω φωτογραφία βλέπουμε το σούπερ κιθαριστικό δίδυμο Head και Munky σε εργαστήριο καφέ Korn. Και όπως σημειώνει ο συντάκτης του R!

Κιθαριστικά δίδυμα. Ένα από τα χαρακτηριστικά της μουσικής που ακούμε. Με σκέψη πέντε δευτερολέπτων μου έρχονται στο μυαλό οι Tipton-Downing, Murray-Smith, Hetfield-Hammett και η λίστα είναι ατελείωτη. Εάν ρωτήσεις έναν νεότερο οπαδό, μπορεί και να σου πει τους Munky-Head των Korn.

Α είσαι απαυτούς !!

…σε άλλα νέα, η αλήθεια βρίσκεται στο τσάι

Summary

Ρέπω προς τα εκεί, αλλά δεν είμαι, όχι :smiley:.

1 Like

Ζώντας στην Ιρλανδία εδώ και τρία χρόνια, τείνω να καταλήξω ότι ο freddo espresso είναι το Holy Grail του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, μαζί με το σουβλάκι φυσικά.

4 Likes
  1. Σαφώς 2. Υπάρχει θρεντ και γι αυτό, βεβαίως Μεγαλύτερες εφευρέσεις-εκθειάζοντας τον homo sapiens-sapise
1 Like

Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι παραπάνω έγραψα κρύο φρέντο. Δηλ. κρύο παγωμένο, ήθελα και Ιταλικά το ζώον ενώ καλά -καλά δεν μπορώ να μιλήσω τα Ελληνικα κλπ.

οταν πρωτοδοκιμασα freddo ειπα τι πινω εδω, λιωμενο σκατο?

πλεον μονο τσαι πινω και εγω

Εγω δηλωνω πρεζακι του καφε. Προτιμω φρεντο καπουτσινο μετριο με 4 δοσεις

Αηδιαζω πια με τον φραπε κ καθε φορα που τον σκεφτομαι θυμαμαι εκεινο το μπετον αρμε απο το καταλοιπο του αφρου που μενει στο ποτηρι αν το αφησεις πανω απο μια ωρα. Ειστε αηδιαστικοι αναχρονιστικοι τυποι οσοι τον πινετε.

Σε περιπτωσεις που φιλος ανθρωπος των σπηλαιων δεν εχει εσπρεσσο ή φιλτρου ή ελληνικο στο σπιτι του θα πιω φραπε χτυπημενο με το κουταλι aka βαπορισιο.

2 Likes

Για μας, τα έξαλλα νιάτα.

2 Likes

Είμαι πρεζονι του καφε, πίνω σίγουρα 4-5 μεστή μέρα σπίτι Ελληνικούς σκέτους πάντα και έξω φρεντο εσπρέσο σκετο(δε μπορώ τη ζαχαρη στο καφέ με τπτ!)

2 Likes

Και γω ζω με καφέ. 4 σίγουρα μέσα στη μέρα, πλέον στην Αγγλία μόνο ζεστούς, κατά βάση Αμερικάνο και Εσπρέσο.

1 Like

ειδικα το κρυο τσαι ειναι σαν να επινες εναν ωραιο χυμο και εριξες νερο μεχρι να χαλασει η γευση

3 Likes

Kαρδουλες ρε γαμω τα λιπτον πασιον φρουτς κ μαλακιες

Εντωμεταξυ ο καφες μ αρεσει κρυος. Οποτε κ του φιλτρου προσπαθησα να τον κανω κρυο με καλα αποτελέσματα κ χαρηκα πολυ οταν στο σουπερμαρκετ φεραμε μηχανημα που κανει τον ελληνικο κρυο αλλα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις της ζωης μου κ να παει να γαμηθει οποιος μαλακας το σκεφτηκε.

Επισης αγαπαω φακελακια σαλεπι :smiling_face_with_three_hearts:

Αυτό είναι αλήθεια γμτ. Υπάρχουν μερικά ξέμπαρκα άγνωστα βιολογικοό,τι που ενίοτε παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στις κρύες λεμονάδες με τζιντζερ. :star_struck: :yum:

Ελληνικό μέτριο, αλλά όταν δεν προλαβαίνω και μια φράπα κάνει δουλειά.

Σκέτο, ας είναι οτιδήποτε… αλλά σκετο

1 Like

Ζεστός καφές μόνο:

Επίσης καφές με οποιαδήποτε δοσολογία γάλατος δεν είναι πια καφές αλλά ρόφημα.

6 Likes

Μπήκε μέσα, είπε αλήθειες, ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.

4 Likes

Ορθά. Μάλλον. Δεν αφήνεις και περιθώρια. :upside_down_face: Και αα βεβαίως, κομμάτια με καφέ!

2 Likes