ΔΙΣΚΑΔΙΚΑ

Dodax 15%?Πάει το δωρεάν?

Από φλόγα που παρήγγειλα την Κυριακή μου ήρθαν οι δίσκοι την Πέμπτη στο πατρικό.65 συνολο. 59,2 τα βινύλια συν 2,5 αντικαταβολή συν 2,5 μεταφορικά που ελεγαν κ μένει 0,8 υπόλοιπο - μάλλον μεταφορικά.Ολα κομπλέ.

15% εκπτωση :stuck_out_tongue:

Όντως???Κακο (μου) έκανες που το ανέφερες :stuck_out_tongue:

Ναι ρε, οντως. Βαζεις κωδικο SUPER20 στο τσεκαουτ και σου κανει 15% εκπτωση.

Κ άλλο δώρο θα μου κάνω

Αυτο μου φαινεται παρα πολυ σοκαριστικο.

Εσεις οι κατω των τριαντα, σοβαρα τωρα. Μονο μεσω streaming ακουτε; Με φυσικα μεσα, καμια επαφη; Εγω ειμαι σε αλλο κοσμο, αγοραζω ακομα πραγμα κι εχω και φιλους που αγοραζουν. Για πειτε.

2 Likes

Αφού τα έχουμε ξαναπεί :stuck_out_tongue:

Για CD λέω ρε :stuck_out_tongue: Ακούς cd ακόμη? Γενικά μόνο streaming, ψηφιακά και ράδιο, αν και έχω και το πικάπ αλλά έχω καιρό να βάλω να ακούσω.

Δεν το ρωταω για το αν ακουτε, οσο για το αν αγοραζετε. Streaming λοιπον, ε; Bandcamp οχι; Ψηφιακες αγορες απο εκει δηλαδη;

Και εγω ειμαι της παλιας σχολης
ακουω οτι εχω στο pc και αγορα κανα cdακι που και που
ουτε bandcamp ουτε streaming ουτε τπτ

2 Likes

oταν κανεις το ιδιο πραγμα 20 χρονια δεν μπορεις ουτε το youtube ουτε τα spotify

2 Likes

Πηρα κατι βινυλια απο το The Lab σημερα, απο το οποιο μαλιστα περασα πρωτη φορα μετα τη μετακομιση. Μου χαρισε κι ενα CD μαζι :grinning:, τον τελευταιο δισκο των Earthbound. Ωραιο το νεο μαγαζι, πιο μεγαλο απο το παλιο. Η Θεμιστοκλεους βολευε ρε γαμωτο, αλλα νομιζω πως περαν του location ολα τα υπολοιπα ειναι καλυτερα.

1 Like

πως τα πήρες; Click away; Κι αν ναι, που ήξερες τον κατάλογο; Το site τους έχει ελάχιστα albums…

Κλικ αγουέη, ναι. Ήθελα κάποια από αυτά τα ελάχιστα :smile:

1 Like

Εγω αν και 38 πλεον, σπανια να βαλω να ακουσω απο cd ακομα και δισκους που εχω original. Καποτε αγοραζα cd σαν τρελος.

Πλεον premium spotify, τσαμπα στο youtube, καμια αγορα ή κανα τσαμπα απο bandcamp κατα κυριο λογο.

Παρολο που καταλαβαινω τη γοητεια που εχει το φυσικο μεσο, η ευκολια υπερισχυσε. Εχω βεβαια συνειδηση πως ο καλλιτεχνης πρεπει να πληρωνεται για τη δουλεια του, και οσο μπορουσα (πριν τον covid) στηριζα συναυλιες, official merch κτλ. ακομα και οταν αισθανομουνα πως δεν χρειαζομαι κατι, δινοντας το κατι παραπανω ας πουμε.

Το μονο μερος που ακουγα απο cd ηταν στο αυτοκινητο, και το καινουριο αυτοκινητο δεν εχει καν cd player, οποτε παει κι αυτο. Spotify με bluetooth συνδεση με το αυτοκινητο πλεον.

5 Likes

O 42 συμφωνεί μέχρι τελείας με τον 38.

Premium Spotify μέχρι να κρυώσει η Κόλαση, bandcamp για τα βίτσια και ξεσκόνισμα στη CDοθήκη μέχρι να την παραλάβει ο νέος ιδιοκτήτης σε καμιά 10 χρόνια (αν μείνει βεβαίως στον σωστό τον δρόμο και δεν λοξοδρομήσει προς τίποτα κλαρίνομπουζούκια)…

2 Likes

Ο 33 συμφωνεί με τον 38 και τον 42, αλλά έχω τολμήσει το YouTube music πακέτο με το premium, ίσως είμαι και ο μοναδικός στον πλανήτη που το κάνω, αλλά οι λόγοι είναι απλοί, άπειρη δισκοθήκη, άπειρα podcast του YouTube, με κλειστή οθόνη να παίζουν όλα και κατεβάζω ότι θέλω + χωρίς διαφημίσεις… Anyway εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι στο artwork, εκεί δεν γίνεται δουλίτσα Internetικα για μένα, οπότε συνεχίζω και αγοράζω τα cdια που μου αρέσουν και ας μην βάλω ποτέ το δισκάκι να παίξει…

2 Likes

Ναι, το artwork είναι όντως ένα θέμα που δεν λύνεται με το streaming. Όπως επίσης και το αίσθημα του δανεισμού και όχι της μόνιμης ιδιοκτησίας, αλλά το τελευταίο μάλλον μόνο εγώ το παθαίνω με το streaming, οπότε ας το αφήσουμε ασχολίαστο! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Γι’ αυτό και αγοράζω ακόμα CDs. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η συχνότητα και φυσικά η ποσότητα. Πλέον οι αγορές αφορούν χιλιοακουσμένα και καρατσεκαρισμένα αλμπουμ και όχι πειράματα και δοκιμές, όπως στην όχι και τόσο μακρινή εποχή πριν το YouTube…

2 Likes

Πραγματι ισχυει οτι γραφετε για το artwork. Αν υπηρχε τροπος σε ψηφιακη μορφη να βλεπεις και το εσωτερικο artwork ενος δισκου σε καποια εστω συνδρομητικη υπηρεσια θα ηταν μεγαλο συν (οποιος ξερει κατι ας το μοιραστει!)

Αντιθετα με τα cd, στα βιβλια παραμενω αθεραπευτα ρομαντικος (ειδικα τα βιβλια που μου αρεσουν πολυ θελω οπωσδηποτε να τα εχω στη βιβλιοθηκη) και συνεχιζω να αγοραζω πιο πολλα και απ οτι παλια, αλλα παιζει μεγαλο ρολο πως δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα να διαβασω ολοκληρο βιβλιο σε κινητο/tablet/υπολογιστη, γενικα οθονη

1 Like

o 37αρης διαφωνεί με τους παραπάνω!
Ακούω ισόποσα μουσική από cd και mp3 ή youtube.
Λατρεύω τα cd και συνεχίζω να παίρνω, μπαίνει μουσική στο σπίτι πολύ συχνά από cd. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετά και το mp3 Player μου - είδος προς εξαφάνιση και μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει στην ζωή μου.
A, ναι, όταν χαλασε το cd player του αυτοκινήτου, εννοείται πως αντικαταστάθηκε με άλλο cd player

3 Likes