ΔΙΣΚΑΔΙΚΑ

Εγώ έχω να ψωνίσω χρόνια με αποστολή Ελλάδα, οπότε δεν ξέρω.

Σε μένα όλα με ταχυδρομείο έρχονται.

Όσο για τα μεταφορικά από ελληνικές που ρώτησες, συνήθως είναι 3-4 ευρώ, αν θες να βάλεις παραγγελία 50 ευρώ και σκέφτεσαι το 3υρω ε τι να σου πω.

2 Likes

Έχουν δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα;

Αμαζον; Δε νομίζω. Μόνο το dodax ξέρω με δωρεάν μεταφορικά.

Για το dodax ρωτάω :wink:

Δωρεάν, ναι. Όπως ήταν παλιά το play.com είναι.

2 Likes

Groovesland επίσης δωρεάν μεταφορικά, αλλά χρεώνει προμήθεια paypal.

Dodax 15% σήμερα.

Dodax 15%?Πάει το δωρεάν?

Από φλόγα που παρήγγειλα την Κυριακή μου ήρθαν οι δίσκοι την Πέμπτη στο πατρικό.65 συνολο. 59,2 τα βινύλια συν 2,5 αντικαταβολή συν 2,5 μεταφορικά που ελεγαν κ μένει 0,8 υπόλοιπο - μάλλον μεταφορικά.Ολα κομπλέ.

15% εκπτωση :stuck_out_tongue:

Όντως???Κακο (μου) έκανες που το ανέφερες :stuck_out_tongue:

Ναι ρε, οντως. Βαζεις κωδικο SUPER20 στο τσεκαουτ και σου κανει 15% εκπτωση.

Κ άλλο δώρο θα μου κάνω

Αυτο μου φαινεται παρα πολυ σοκαριστικο.

Εσεις οι κατω των τριαντα, σοβαρα τωρα. Μονο μεσω streaming ακουτε; Με φυσικα μεσα, καμια επαφη; Εγω ειμαι σε αλλο κοσμο, αγοραζω ακομα πραγμα κι εχω και φιλους που αγοραζουν. Για πειτε.

2 Likes

Αφού τα έχουμε ξαναπεί :stuck_out_tongue:

Για CD λέω ρε :stuck_out_tongue: Ακούς cd ακόμη? Γενικά μόνο streaming, ψηφιακά και ράδιο, αν και έχω και το πικάπ αλλά έχω καιρό να βάλω να ακούσω.

Δεν το ρωταω για το αν ακουτε, οσο για το αν αγοραζετε. Streaming λοιπον, ε; Bandcamp οχι; Ψηφιακες αγορες απο εκει δηλαδη;

Και εγω ειμαι της παλιας σχολης
ακουω οτι εχω στο pc και αγορα κανα cdακι που και που
ουτε bandcamp ουτε streaming ουτε τπτ

2 Likes

oταν κανεις το ιδιο πραγμα 20 χρονια δεν μπορεις ουτε το youtube ουτε τα spotify

2 Likes

Πηρα κατι βινυλια απο το The Lab σημερα, απο το οποιο μαλιστα περασα πρωτη φορα μετα τη μετακομιση. Μου χαρισε κι ενα CD μαζι :grinning:, τον τελευταιο δισκο των Earthbound. Ωραιο το νεο μαγαζι, πιο μεγαλο απο το παλιο. Η Θεμιστοκλεους βολευε ρε γαμωτο, αλλα νομιζω πως περαν του location ολα τα υπολοιπα ειναι καλυτερα.

1 Like