Αρχικά, η νέα Giulietta θα προσφέρεται με δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,4 λίτρων, έναν με 120 ίππους και έναν με τεχνολογία MultiAir και 170 ίππους, καθώς και με δύο turbodiesel, 1.6 με 105 ίππους και 2.0 με 170. Αργότερα θα λανσαριστεί και η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde, που θα κινείται από τον 1.750 TBi που θα αποδίδει 235 ίππους. Ανάλογα με την έκδοση, θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων, ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη.
Εγω έχω peugeuot 206 XS to 1400.Παλιότερα όμως είχα TO AMAΞΙ!
Los Angeles Dynamic Airways κοινώς LADA! Άραγε γιατί όταν ήμουν στο δρόμο όλοι έκαναν στην άκρη? Ας με ακουμπούσαν και τα λέγαμε…Με τέτοια λαμαρίνα…:lol:
Πλάκα-πλάκα 20 χρόνια άντεξε το σκυλι. Ρε τον Ρώσο…
Τα Λαντα ειναι θηρια ρε. Ειχε ο πατερας μου ενα κοκκινο παλιααααα. Μονο σε φωτο το εχω δει. Ταρζαν το ελεγε :lol:
Εγω προσφατα πηρα το ολοδικο μου πλεον Σαξο 1100 (ηθελα το vts, αλλα καλη ειναι και η Παναγιωταινα)
Riders on the storm… Riders on the storm… if ya give this man a ride, sweet family will die :papas:8O
Υ.Γ: Ποσο τα σπαει η αλφα ρομεο απο πανω? Και να φανταστεις οτι δεν ειμαι μεγαλος φαν της συγκεκριμενης μαρκας. αλλα θα σκοτωνα τον Godsmack για να την αποκτησω
__Αααχ Αλφίτσα, Τζένα Τζέιμσον έχεις γίνει τελευταία, με κάτι Ιουλιέτες και κάτι Μίτο μας έχεις κατακαυΕΕΠ, ντροπή! :lol: (άσε που ποτέ δε μ’ άρεσε η Τζένα -ξέρω, “ντροπή” :D). …την Κομπετιτσιόνε (και δει την ανοιχτή, σπάιντερ κοπετιτσιόνε) δε την αναφέρω αφενώς γιατί μιλάμε για το ΤΕΛΕΙΟ που είναι και αυτονόητο, και αφετέρου γιατί μιλάω για πιθανές /“λογικές” αγορές, για μοντέλα που πραγματικά σε βάζουν σε σκέψεις προς αγορά και όχι “ω ρε μάναμ να 'χα την Μακλάρεν Φ1”
__Για τιμή δεν νομίζω πως έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, αλλά η Τζουλιέτα έρχεται προς αντικατάσταση της (ΠΟΛΥ καλής, με μόνο “πρόβλημά” -οκ, σε εκείνα τα λεφτά και πολλά έδινε- τα ρεπρίζ που αν έπαιρνες την GT όλα ήταν τέλεια, πολλοί μάλιστα λένε πως καλύτερα gt παρά brera!!) 147, οπότε θα κοστίζει περίπου τα ίδια. 8)