volkswagen polo 1400 kyvika. το εχω ετοιμο και περιμενω το διπλωμα ^^
Απο μπροστα μαρεσει το σιροκο,απο πισω καπως θα μπορουσαν να το ειχαν κανει καλυτερο,παντως εχει αρχισει να πουλαει καλα παροτι ακριβο ετσι.
Παντως σαν νεος οδηγος ειναι προτιμοτερο να ξεκινας με ενα μεταχειρισμενο η να πηγαινεις κατευθειαν για αγορα καινουριου? Νομιζω ενα μεταχειρισμενο για αρχη ειναι καλο.
Κάποιος γαμάει και με 20 ευρώ ενώ για ένα ικανοποιητικό αμάξι θες τουλάχιστον 10 χιλιάρικα.
Άσε που πολλοί περιμένουν να τους βοηθήσει το αμάξι που θα πάρουν στο να γαμήσουν.
Οπότε καταλαβαίνεις, τα κριτήρια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στο αυτοκίνητο :lol:
Ναι αλλα τι γαμας με 20 ευρω?:lol:
Εγω τον επομενο μηνα λογικα θα κλεισω την νεα Ζ4 και μετα ας μην εχω φραγκα να της βαλω ουτε βενζινη.Μιλαμε για τρελο μουνι!!!
Pussy magnet.
Success!
btw εχω ενα golf 4 επετειακο.
Citroen C4, κόκκινο, με λίγες ρίγες…
Εγώ πήρα τον Ιούνιο του 08 το νέο Audi A4 1.8 Turbo (δυστυχώς όχι και quattro) καθώς η οικογένεια μεγάλωσε (στον γιο προστέθηκε και η κόρη) και το παλιό μου μικρό Citroen δεν εξυπηρετούσε πια την κατάσταση, άσε που το ήθελα πολύ το αυτοκίνητο και είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Για το “καλορίζικο”, μου φαγε η γυναίκα τον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά δε βαριέσαι, ψιλοπράματα. Θα μάθει που θα πάει…
Το πολύ πολύ μέχρι να μάθει να έχει μετατρέψει το Α4 σε Α3:lol::lol::lol:
Χεχε, για πες για το Audi ? Σου βγηκε σε καλοο?? ( διαφημιση reference )
Οπως ανεφερα λεω να παρω το Α3 συντομα. το Quattro τι διαφορα σε τιμη εχει?
Εδωσες το Α4 στη γυναικα?
Θα την αφησεις να μαθει στο Α4? :|:|:|
Απαραδεκτος :!: [-X
Το Α4 πάρα πολύ καλό φίλε. Χωρίς καμιά υπερβολή.
Για την τιμή εξάρτάται από την έκδοση κινητήρα. Το Α3 το βγάζει quattro μόνο στο 2λιτρο νομίζω, και κοστίζει περίπου 35.000, ενώ το 2λιτρο χωρίς quattro γύρω στα 30.000. Υπάρχει βέβαια και το 1.4 tsi με περίπου 22.000
Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια(σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει ηδη) στο pro_ceed της κια,αν σου αρεσε το Α3,καθως τα εχει σχεδιασει ο ιδιος,και κατα την αποψη μ,ειναι λιγο ομορφοτερο,οπως και θα σου βγει φτηνοτερα… (info:το 1400αρι 109 αλογα).
Το αμαξι το εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Πες τα ρε tolkki!!! Θα την βάλω να διαβάσει αυτό το μύνημα!
Η αλήθεια είναι ότι έμαθε στο citroen, και ένα χρόνο που το οδηγούσε, ουδέν πρόβλημα. Για την τύχη μου, την έκανε στο Audi. Μου λέει: “Δεν φταίω εγώ, το αυτοκίνητο είναι μεγάλο, εκεί που περνάει το σιτροέν, αυτό δεν περνάει”:lol::lol::lol:
Ατζαμάρα μεγάλη, αλλά χαλάλι της…
ναι αλλα ο κλαρκσον λεει πως only cocks drive audis
Θανξ για τις απαντησεις. Θα κοιταξω και το Ceed Suffocater!
Οσο για το Audi το 1,4 κοιταω το TSI !
Σιγα σιγα θα βγαλω το διπλωμα και θα τω την αλφα 147 του πατερα μου.
το αμαξι των ονειρων μου ομως ειναι αυτο.
Φουλ εκδοση 51 χιλιαρικα.
εγω θελω ενα βανακι volkswagen:D
Έτσι. Το χίπικο. Ρουλζ.
Skoda Octavia 4x4 Turbo του συγχωρεμένου του πατέρα μου. Δεν έχω λεφτά να το κυκλοφορήσω όμως από τώρα (μεγάλη κατανάλωση, ακριβό service).