το polo το καινούριο το έχει δει κανείς?κατι είδα στο internet και το είδα αρκετά ανανεωμένο.
Ουσιαστικα ενα μικρο golf θα το χαρακτηριζα,το εχουν μεγαλωσει σε διαστασεις,εσωτερικα το γνωστο γνωριμο ταμπλο που εχουν τα περισσοτερα VW,απο πισω μοιαζει σαν εχουν βαλει λιγο απο seat.Δεν το εχω δει να κυκλοφορει ακομα.
Θα φοραει τον 1.2 TSI 105 ιππους.
στους επόμενους μήνες μπορεί να προχωρήσω σε αγωρά αυτοκινήτου και το γλυκοκοιτάζω
για την ώρα γιανα μου φύγει η τάβλα βλέπω videakia
Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει προβλημα στο ρευστο,θα σου προτεινα μια Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder
,οτι πρεπει για την οικογενεια…:lol::lol:
8O8O8O8O oxi ρε για λαμπο8O8O
για το πολο μιλάω οτι το γλυκοκοιτάζω!!
η ζωη δεν ειναι nfs παιδες…
Παντως εχω να πω κατι και δεν το λεω για πλακα…
Το Σαββατοκυριακο που ηταν οι εκλογες ημουν καρδιτσα και ειδα να περναει μπροστα μ μια Porsche Carrera GT και ειχε πανω αυτοκολλητο της εκπομπης Top Gear!!!8O
Το ειδα και χαζεψα…αλλα ημουνα με το μηχανακι και δεν μπρουσα να το φτασω!!!:lol::lol:
εγω με το παπι μου εχω κανει προσπεραση σε μπεμπα, και οχι σταματημενη…
βεβαια δεν ειχε αρκετο δρομο να την ανοιξει αλλα οπως και να το κανεις ειναι ικανοποιηση
ετσι!!!Να δειχνουμε την δυναμη των δικυκλων…
Ρε μλκ παντως αυτος που ηταν μεσα την πηγαινε γ*&*ντας και εφω το ειδα γτ περασε απο διπλα μ και εκοψε ταχυτητα για την στροφη…
σε ζηλευω…
παντως επρεπε να την παρεις στη στροφη:p
Εννοειται πως την πηρα…
Αλλα μετα ειχε κανα χλμ Ευθεια!!!και ηταν και αδειος ο δρομος!!! :?
και ημουνα εγω απο πισω και να ακουω…τις αλλαγες ταχυτητας
ποσες αλλαγες προλαβες να ακουσεις?
εγώ σε ένα φανάρι κοντά στο μιρκολίμανο ( πειραιας) είχα σταματήσει με το seat της αδεφής μ…και ξαφνηκά όλο το αυτοκίνητο έτρεμε απο έναν πολύ μπάσο ήχο…και όλο αυτο γιατι σταμάτησε δίπλα μου η laborghini που ποσταρε φωτο και ο φίλος απο πάνω…και όταν άναψε πράσινο απλά χαθηκε και εγώ έμεινα μλκας
σαν το ανεκδοτο με την φερραρι και το φιατ…
κατι παρομοιο ειχα παθει και γω.πηγανα με το παπι οσο μπορουσα να το παω και ακουω απο πισω μου ενα βββΒΒΒΒΒΒ
να φανταστεις ειχα τα σκουστικα στο φουλ με κρανος και παλι το ακουγα
βλεπω στους καθρεπτες μια μαυρη απειλη και δευτερολεπτα μετα βλεπω μια ρ1 στο τελος της ευθειας, σαν να μου λεει: που πα ρε μαγκα με το πατινι?!
4!!!8O
Την στροφη την πηρε με δευτερα…και μετα απο εκει καρφωτη 3η,4η 5η και 6η…
Μετα ηταν κατι σαν γεφυρα…και αυτος ανεβηκε και οταν εφτασε εγω σε εκεινο τον εβλεπα μονο με κυαλια!!!
To νεο ford fiesta σας αρεσει η μπα? Σε σχεση παντα με το προηγουμενο νομιζω ειναι ποιο ωραιο.
Πηγαινε τσιμπα το VW Scirocco.1400 κυβικα 160 αλογα μαμισια.Το αυτοκινητο απλα γαμει
Το σιρόκο είναι πραγματικά άσκημο αυτοκίνητο imo.
Eνα RoveR 414 παλιο οδηγαω atm, 1.4 105 αλογα . Δε μασαει πουθενα το καημενο, αλλα εχει φαει τα χρονια του
Μεσα σε κανα μηνα, θα χτυπησω το νεο A3, to 1400ρι
Ε καλα δε του ειπαμε να το γαμησει κιολας…