Τι αμάξι έχετε?

Ένα Hyundai Accent του 2000 1,3 85 άλογα… Μιλάμε για σκυλί φτου φτου!

Για το Scirocco έχω ακούσει τα καλύτερα μιας και εδώ που δουλέυω το βλέπω κάθε μέρα. Αλλά 1400 κεκ 122 άλογα και…22000 ευρώ και κάτι παραπάνω για φουλ δεν είναι πολλά??? Είναι.

αγορασα ενα fiat punto του 2005 1400 95 γαιδουρια και θεριζει … τωρα το scirroco δεν υπαρχει πουθενα πεταει το εργαλειο μιλαμε…

Ποιο νεο αυτοκινητο απο αυτα που εχουν μεχρι στιγμης βγει σας εχει εντυπωσιασει και σας αρεσει? Πχ alfa romeo MiTo,vw Scirocco,και αλλα.

εγώ οδηγώ τα αυτοκίνητα που έχουν οι αδερφές μου…:oops:
ένα opel corsa 2001 και ένα seat ibiza 2004…
φιλε μου με πατάς εκει που πονάω :stuck_out_tongue: για εμένα τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι κορυφές.αυτό που έχω τρελη τάβλα να πάρω κάποια στιγμή είναι το vw scirocco/vw golf και άμα υπαρχουν ποοοοοοολά φράγκα στην άκρη bmw z4 8O :smiley:

@κιμι το ΜiTO ειναι κατι παραπανω απο αθλιο,το πηρε ενα φιλαρακι του αδερου μου και ολο προβληματα τον βγαζει…

Το scirocco πηγα και το εκανα test drive και πραγματικα ειναι υπεροχο αμαξι…
Αλλα εκτος αυτου πηγα και δοκιμασα και το Opel Insignia και πραγματικα μπορω να πω οτι το αμαξι σπερνει!!!
Για μενα ειναι το καλυτερο που βγηκε φετος!!!Αψογο οδηγηκα!!!

φίλε που τα δοκήμασες τα αμάξια?

Στις αντιπροσωπιες των εταιριων…8)

Δεν εχω αμαξι:( Δεν εχω καν διπλωμα…(Ναι ξερω ιεροσυλια…)
Ελπιζω φετος να αξιωθω να κανω κανα μαθηματακι αν εχω λεφτα.
Αν και οταν παρω αμαξι θα θελα ενα golfακι

Eμφανησιακα δεν μου αρεσει η MiTO παρολο που πολλοι εχουν ξετρελαθει με αυτην δεν τους καταλαβαινω , σαν αυτοκινητο δεν ξερω τι λεει.

Οσο για τα γερμανικα,πολλα παραπονα ακουω και διαβαζω συνεχως για την αξιοπιστια των TSI της VW,αρκετα προβληματα λενε.:-s

Scirocco R, 265 αλογα

Ωραιο το σιροκο αλλα ακριβο ετσι.:stuck_out_tongue:

To Σιρόκο είναι άσκημο αμάξι. Ειδικά από πίσω

Peugeot 2.-

Eγω πρεπει να χω ενα hot wheel 8)

o tsi κινητήρας δεν εχει βγεί και τόσο επιτυχία αλλα γερμανία rules.είναι ακριβό αλλα είναι κόλαση το ατιμο 8) και στο εσωτερικό του και στην οδική συμπεριφορά απο ότι έχω ακούσει.:wink:

Renault megane 1400άρι με καυλοκινητήρα που γαμάει το καβούκι του freedomofrock…

Πες και για τη Ferrari σου ρε. :stuck_out_tongue:

παμε μια κοντρα8)

:stuck_out_tongue:

δικό μου είναι

Ψιτ αλλου τα περιουσιακα/οικεγειακα σας εσεις!8)
Επιτελους απ την αλλη βδομαδα ξεκιναω μαθηματα οδηγησης!:DΕλπιζω να μην εχει παραπονο ο πατερας μου να παιζει καμια μπλακια απο πισω για να ναι πιο χαλαρο το ολο θεμα.:stuck_out_tongue:

Αμαξι που γουσταρω πολυ τον Γκωλο του ειναι το Honda Civic. Ω ναι, πολυ. Εννοειται το hunchback (αλλα γιατι το βλεπω μονο σε 3θυρο?? :frowning: ).

Σ’εχω άνετα όμως :stuck_out_tongue: