Αποτυχημένα πεσίματα

Με αφορμή τα παραπάνω ποστ θυμήθηκα κάτι που μου χε πει ένας φίλος. Αυτός είχε έναν ξάδερφο που δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα. Σε ένα κλαμπ ένα βράδυ ο ξάδερφος βλέπει μια παρέα με κοπέλες. Τις πλησιάζει και τις ρωτάει αν θέλουν να κεράσει τίποτα. Οι τύπισσες απαξίωσαν ακόμα και να του απαντήσουν.
Τα πέρνει ο τύπος και αρχίζει: "Ε αει στο καλό σας πια, όλο λέτε ότι δεν υπάρχουν άντρες, δεν υπάρχουν άντρες και όλο γκρίνια και παράπονα είστε που δεν βρίσκετε κανένα αρσενικό. Ε να μωρή, είμαι άντρας και αυτή τη στιγμή στην πέφτω, τι στα κομμάτια πια θέλετε από μας, τι ζητάτε; Μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε και τώρα που σας την πέφτει επιτέλους κάποιος κάνετε τις παρθένες, αει στο καλό δεν ξέρετε τι θέλετε πια…"
Εντάξει, ξεσπάθωσε ο τυπάκος, έβγαλε πολλά απωθημένα. Το αποτέλεσμα βέβαια πάλι αρνητικό ήταν…

Μου θυμίζει ένα άλλο παλικάρι που ξέρω που επίσης δε μπορεί να σταυρώσει γκόμενα. Πρώτον, κάθε φορά που θα γνωρίσει κάποια, θα μιλάνε κλπ, θα της πει να βγούνε, αλλά θα έχει τόσο άγχος (είναι πολύ ντροπαλός γενικά) που άθελά του θα τα κάνει σκατά, πχ μια φορά άδειασε καταλάθος σχεδόν μια ολόκληρη κανάτα νερό πάνω της κι αυτή σηκώθηκε κι έφυγε. Δεύτερον, καταφέρνει σχεδόν πάντα να τον βλέπουν οι άλλες φιλικά!

θυμάται κανείς το toy story 1???

μεθυσμένος στη κρήτη, πάω και την πεφτω σε υπεργκόμενα που είχε φτύσει όλο το κόσμο ζητώντας της το καπέλο για να της παίξω τη σκηνή που ο μπαζ λέει στον γούντι: "δε βλέπεις το καπέλο μου??? είμαι η κυρία κατίνα!"
τραγικός :lol:

Χαχαχαχα!!! Ρε απάλευτος!!!

Αχ, μωρέ τί γλυκός! :oops: Είναι ωραίο να ναι έτσι, ντροπαλούληδες οι άντρες κι ας σε κάνουν λούτσα. Ωραία αντιμετώπιση η άλλη, δε μπορώ να πώ…άι μαρή δηλαδή, σου ριξε λίγο νερό ο άνθρωπος, πέντε σταγόνες ξέρωγω απ’ το άγχος και εσύ τον περιφρονείς και φεύγεις;!

Γυναίκες ρε, γυναίκες…αψυχολόγητες! [-X

Χαχαχαχαχαχα απίθανος!

Καλά σαιλεντ δεν αμφιβάλλει κανείς ότι και το τραπέζι στο κεφάλι να σου έφερνε δεν θα κούναγες ρούπι.

:lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχ ατάκες πάει αυτό!

fail :-/
Κρίμα όμως τον καημένο…έχει όντως τα δίκια του!
Ένα σφηνάκι θα έπρεπε να τον κεράσουν :stuck_out_tongue:

Ε ναι, έστω για το ηθικό μέρος της υπόθεσης, για την πίκρα που έβγαλε ρε παιδί μου…

Δε σου ταιριάζει όποιος κι όποιος γάιδαρος…σου ταιριάζει ο Γκαρύ ή Εyeore(αγγλιστί) ο φίλος του Winnie the Pooh

[I]He is a donkey who is always depressed. He is moody and pessimistic, speaking with a low voice and always sad about something. [/I]

sounds familiar?:stuck_out_tongue:

[-X[-X[-X

Χαχαχαχα!! !Κλαίω! :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Όντως! Ήταν πολύ πετυχημένο! Απ’ τις τόσες ‘‘χοντράδες’’, που πετάει σε μένα, αυτή ήταν, που με έκανε να πέσω κάτω απ’ τα γέλια! Ρε ντάξει, όμως τα παραλέει…όχι, και το τραπέζι!

Αποτυχημενο πεσιμο δικο μου αλλα και αλλων που ξερω ειναι το κλασικο πεσιμο του Ελληναρα δλδ να πλησιαζεις τη γκομενα με ατακες του στιλ “κουκλα εισαι για ενα στα γρηγορα” κλπ…το 'χα κανει περσι το καλοκαιρι σε μια κοπελα για να δω αν πετυχαινει αλλα το παρατραβηξα και απο τοτε δεν εχουμε ανταλλαξει ουτε καλημερα…γαμησε τα

Τρελη φαση τωρα με πεσιμο φιλου σε γκομενα…ημασταν σε ενα παρτι και γουσταρε μια κοπελα…αρχισε να πινει μπυρες μεχρι που εγινε ζαντα-χωμα-λιαρδα-οπωςθελειςπεςτο και σε καποια φαση που “χαλαρωσε” και πηρε θαρρος (του λεγαμε κι εμεις οι κουφαλες ολη την ωρα “αντε ρε μαλακα τι περιμενεις ορμα”) πηγε να μιλησει στην κοπελα…με το που της αρχισε τα γνωστα που λενε οι μεθυσμενοι δλδ να μπερδευει τα λογια του κλπ η κοπελα του ειπε με ενα ηλιθιο χαμογελο “εχμμμμμμ ΟΚ” και αμεσως σηκωθηκε και πηγε να φασωθει με εναν τυπο…βεβαια αυτο θα μπορουσε να παει και στο θεμα με τις Ultimate χυλοπιτες αλλα δε γαμιεται!!!

Παντως κι εσεις οι γυναικες ειστε πολυ περιεργα οντα ρε παιδι μου…σας την πεφτει ο αλλος και αμεσως τον βγαζετε λιγουρι-πεφτουλα κλπ…καθεται και περιμενει και τοτε αρχιζετε τα “που πηγαν οι αντρες”, “ο αντρας πρεπει να ειναι κυνηγος” και ολες αυτες τις γνωστες ατακες…κυριες μου…ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!

Ασχετο…Elric…και γαμω τα πεσιματα αυτο με τη Μαχη του Μαραθωνα…πολυ γαματο κονσεπτ αδερφε…επρεπε καποιος να το εχει βγαλει βιντεο και να το ανεβαζε γιουτουμπ με τιτλο “πως ξεχωριζει απο μακρια ο πιστος die-hard Manowar-ας” :smiley:

με σκοτώνεις…:smiley:

Χαχα τις προάλλες είχα φεησμπουκική φιλοσοφική συζήτηση με το “κυνήγι” που αναφέρεται πάνω με ένα φίλο.

[B]Λέει αυτός:[/B]

pioi kunigoi k mlkies
auta einai kseperasmena
pleon tous kinigous tous lene peftoules
k enoxlitikous

[B]Λέω γω[/B]

allazei i koinonia nai

[B]Και ξαναλέει: [/B]

e y
s ligo tha foran autes strapon k tha mas gamane
alla oso iparxun viastes k trampoukoi eimaste safe os andriko fulo
oso iparxun autoi oi fulakes tou genous na kratan tis ginekes tromokratimenes

Εννοείται ότι έπαθα εγκεφαλικό.

αγαπημένο του κομμάτι το pleasure slave? :stuck_out_tongue:

γτπ γκομενες…σε συζητηση μου λεγε φιλη επειδη πηγαινα και γνωριζα κοπελες στα μπιτσομπαρα “-εγω σιγα μη κατσω να ασχοληθω με ατομο που ηρθε να με γνωρισει στο τραπεζι μου”.ε τραβα στο γραφειο συνοικεσιων Ο ΤΕΛΗΣ να σου βρει γκομενο ο καλυβατσης μωρη φελουκα
επισης τραγικο να γνωριζεις κοπελα και να παιζει με κινητο κτλπ…οκ κοπελιά μπορει να μη γουσταρεις.δεν ηρθα να σε πιασω γυναικα…και συ μπορει να μη μου αρεζες το πρωι με ΦΩΣ αλλα πιασε μια κουβεντα.ετσι για το γαμωτο.

Μπα μωρέ αγκαλίτσας είναι και αυτός, όπως όλοι μας. Λέμε, λέμε μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά στο τέλος…;p