Αποτυχημένα πεσίματα

Σε έναν φίλο μου

-Έχω τρακτέρ 2000 κυβικά,θες να σε πάω μια βόλτα?!
-Και κότερο να χες…

άγρια πόρτα :stuck_out_tongue:

Έπρεπε να της πεις Do you know Varg Vikernes? Nice guy, eh? He is my best buddy, και ΜΕΤΑ να χώσεις την ατάκα

σε αυτη την περιπτωση, αν ηταν σωστη η γκομενα, οχι ακυρο, σφαλιαρα επρεπε να σου ριξει! χεχε

Το πιο αποτυχημένο πέσιμο είναι όταν ο άλλος πέφτει κυριολεκτικά πάνω σου και σου τρίβεται χωρίς να το θες. Και δυστυχώς το αηδιασμένο βλέμμα δεν πιάνει πάντα…

Σοβαρά; Πώς το κάνουν αυτό; Πόσο απελπισμένοι και γελοίοι παίζει να ναι; Τα ΖΩΑ!!

ετσι οπως το ειπες λογικο… παιρνω φιλο μου (μοντελακι , epic win γενικα γιατι προκειται για γκομενομαγνητη) και του λεω χωνομαστε σε 2 σκανδιναβες γιατι ειναι μονες τους, γκομεναρες, βαριουνται τη ζωη τους να κανουν μονο ηλιοθεραπεια και παιζει το ματι τους. τους ζηταμε να μας βγαλουν φωτογραφια και καλα (καναμε περιπου 20 μετρα μεσα απο το πληθος για να βγουμε φωτο) και πιανουμε συζητηση ανταλλασοντας φιλοφρονησεις για το ποσο ωραιες ειναι οι χωρες μας, ποσο θελουμε να μαθουμε νορβηγικα γιατι ειναι και γαμω τις γλωσσες και σε ποιο κλαμπακι θα πανε το βραδυ. ευκολες περιπτωσεις γενικα, αλλα το συμπερασμα ειναι κανε παρεα με γαματα παιδια-γκομενομαγνητες, ειναι παντα χρησιμοι :stuck_out_tongue:

Kαι κάπως έτσι αποδεικνύεται το γιατί αντίστοιχα βλέπει κανείς συχνά την χοντρή πατσόχα κολλητή της χ-ψ γκομενάρας.

Αυτό είναι το ποιο αηδιαστικό.

Το ποιό αποτυχημένο πέσιμο για μένα είναι αυτό που δεν έγινε ποτέ.

Στην ουσία πρόκειται για “μη-πέσιμο”.

Έχω αράξει σε ένα παγκάκι σε ένα πάρκο (θεός να το κάνει, μια κλανιά τόπο), έρχονται δύο καβάλα σε ένα παπί, πηγαίνανε στο σπίτι του φίλου τους εκεί δίπλα. Εγώ αραχτή στο παγκάκι με το μολύβι και το πεντάγραμμο και λύνω, με βλέπει ο ένας κι έχει σκαλώσει. Μετά από κανένα 20λεπτο αφού με κοίταζε από το μπαλκόνι του φίλου του, έρχεται κάτω να μου πιάσει την κουβέντα. Ήρθε, συστήθηκε κλπ κλπ, σε κάποια φάση αποφασίζει να ζητήσει τον αριθμό μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
-Θες να μου δώσεις το τηλέφωνο σου;
Του δίνω τη συσκευή.
-Όχι, τον αριθμό σου εννοούσα…
-Αααα, δικό σου δεν έχεις;;
-Έχω αλλά μου λείπει ένας.
-Πάρε αυτά (του βγάζω 10 ευρώ) και πήγαινε πάρε ένα πακέτο στο Γερμανό εδώ διπλά και με τα ρέστα πατατάκια…
Άφησε τα λεφτά στο παγκάκι κι έφυγε. Στο μεταξύ οι φίλοι του παρακολουθούσαν από το μπαλκόνι. Ε, ρε γελοίοι…

:lol3::lol3::lol3: Εγραψες ιστορια!!!

Πραγματικά δεν άντεξα να μην του τα πω. Ρε φίλε, εγώ σε ενοχλώ όταν αράζεις; Εσύ γιατί με ενοχλείς;;; Μου ήρθε να του το πω κι αυτό αλλά κρατήθηκα!

Δεν το συζηταω καλα ξηγηθηκες!!!Αυτο το και με τα ρεστα πατατακια ηταν κορυφη :slight_smile:

Αυτό με τα πατατάκια είναι γενικά μεγάλη ατάκα!!! Μειώνεις τον άλλον λες και είναι 7 χρονών (και πολύ λέω)

να κάνω μια χαζή ερώτηση??? αν ο άλλος δεν έχει έρθει με ήφος “γαμάω και δέρνω και τα αρχίδια μου φτάνουν στο πάτωμα” και ήρθε και σου μίλησε νορμάλ επειδή σε είδε και του άρεσες και ήθελε να σε γνωρίσει κτλ κτλ κτλ, γιατί να τον μειώσεις???

Ακριβώς με τέτοιο ύφος ήρθε!!! Και το έπαιζε και ωραίος…

άμα το έπαιζε μεγάλος γκόμενος οκ, δεκτό 8)

ΝΤΑΞ τον γείωσες τρελά μιλάμε ε!!!

Ω ρε το καγκούρι έφαγε τρελή ήττα. :lol:

Παντως τα λεφτα τα αφησε :lol: