Εδώ κύριες και κύριοι, μπορείτε να πείτε τι σας έκανε πιο ευτυχισμένους ή τι θα σας έκανε πιο χαρούμενους την χρονιά που μας τελειώνει…
Μακαρι οι φυσικες καταστροφες να “καθαριζαν” το κοσμο και οχι να δυσκολευουν την ηδη πολυ δυσκολη ζωη καποιων…59.000 κοσμος νεκροι και ακομα μετρανε…Ουτε πολεμος να γινοταν 8O
Γενικα η χρονια δεν πηγε καλα πιστευω και αυτο ηταν το αποκορυφωμα στο τελος της.
Αλλα καθε χρονο και χειροτερα…Τι να κανουμε…
Γιαυτο λεμε Rock n Roll και κρεπαλη και ας ζησουμε και 10 χρονια λιγοτερο…Αν δεν ερθει και απ’εδω κανενας Τσουναμης…
Όλες τις στιγμές που “αναφέρονται” στο poll τις θεωρώ πολύ “δυνατές”, πλην Ρουβά βέβαια. Επειδή όμως η αναφορά στους EUROPE είναι “προβοκατόρικη”, ψηφίζω ακριβώς αυτό (αυτό δεν περιμένατε καθίκια)…; Ειδικά για μένα που είμαι οπαδός, μόλις άκουσα το πιάνο της εισαγωγής του Seven doors hotel στο Sweden rock festival, ανατρίχιασα αφού ήταν οι πρώτες νότες που έπαιξαν μετά από 12 ολόκληρα χρόνια… Πιο σημαντικές στιγμές ήταν φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες και το γκολ του Δέλλα με την έννοια ότι πολύ δύσκολα θα ζήσουμε κάτι ανάλογο, όσο για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού δεν μπορώ να πω ότι με πείραξε πολύ. Μια απλή πρόκριση ήταν. Τα πολύ καλύτερα έρχονται… Τέλος όσον αφορά το Τσουνάμι έχω να πω, ότι όσο ο άνθρωπος καταπατά τη φύση με βίαιο τρόπο, τόσο με κάτι τέτοια φυσικά φαινόμενα θ’ αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ ανίσχυρος μπροστά της. Υπάρχει κάποια άτυπη ισορροπία στο σύμπαν και όποιος την προσβάλει επιστρέφει εκεί που του αρμόζει… Το να πάει στο Λευκό οίκο δεν έχει νόημα. Το ίδιο ανίσχυροι είμαστε όλοι…
Τέλος για τα κορίτσια του Rock on έχω να πω ότι στο επόμενο rockwave να μη τα φέρετε… Θέλουμε να δούμε και συναυλία. Όλα τα λιγούρια εκεί τριγύρω είχαν μαζευτεί…
Το 2004 ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές που έχω ζήσει ποτέ. Καταρχάς, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ… και… κάτι προσωπικά :roll:
2004 = σκατα και πάλι σκατα. Να και η ανασκόπηση:
Ιανουάριος = σκατά
Φεβρουάριος = σκάτα
Μάρτιος = σκατά
Απρίλιος = σκατά
Μάϊος = σκατά
Ιούνιος = σκατά
Ιούλιος = Euro γιούπι !!!
Αύγουστος = σκατά
Σεπτέμβριος = σκατά (σχολείο)
Οκτώβριος = σκατά
Νοέμβρης= σκατά
Δεκέμβρης = καλά καταλάβατε, σκατα (δεν ήρθε και ο γέρος με τα κόκκινα!)
SHIT HAPPENS !!!
Επιτέλους Τέλη έδειξες τον πραγματικό εαυτό σου. Δηλαδή το πόσο “λιγούρι” είσαι! Μόνος σου χαρακτηρίστηκες!!!
bollox, neo dare to starwood kai to rerelease tou fortune. i nankalypsh 3-4 newn elpidoforwn groups kai 7-8 paliwn theikwn.
apo namounz- mia xara
apo mousikes kala
mas kathontai pleon apo to 2005 kai 3k kathara/m
THA BGOUN kai diskares to 2005 !!! hoof, priest, krieg, kreator kai kai kai kai…
mia xaroula
ehm !
sto rockwave… ph… ntaks to rockon tent kalo htan, ki as poulage moufex cds. 2 metries gomenes eixe… ti na ligoureuteis ?! bebaia, me to xasmourhto pou xe pesei se kati nightwish ktl…o master sak einai pio sexouliarhs !!! paw stoixima oti htan sklaves/fans tou oi 2 kopeles !!!
[quote=“finlandos”]
Επιτέλους Τέλη έδειξες τον πραγματικό εαυτό σου. Δηλαδή το πόσο “λιγούρι” είσαι! Μόνος σου χαρακτηρίστηκες!!![/quote]
Έχω να δηλώσω ότι εκεί πρωτογνώρισα το FILANDO… Του έλεγαν ο Πέτρος και ο Japan πάμε για καμμιά μπύρα και δεν ξεκόλλαγε ο λιγούρης. Άντε να μην καρφώσω κι άλλα…
Rocking.gr XMas Party @ Texas Club
Monster Magnet @ Rodon
Scorpions @ Lycavettus
Jon Oliva’s Pain Electric @ Rodon & Acoustic @ An Club
Eric Burdon interview @ Half Note Jazz Club
Dave Mustaine Interview @ Metropolitan Hotel
Judas Priest @ Rockwave Festival
OSFP - AEK 0-1 @ Rizoupoli
k.a. polla
Αυτό όντως είναι πολύ ιστορική στιγμή Αντουάν. Θα μείνει αξέχαστη, διότι θα επαναληφθεί τον αιώνα τον άπαντα… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι δίσεκτη ΓΚΙΝΙΑ ήταν κι αυτή?!?!?! Άντε,να πάει και να μη γυρίσει!! Μιλάμε για 2004 συνεχόμενες ΦΡΙΚΕΣ έτσι?! -Ελάτε να ενώσουμε τις μιζέριες μας!!- Τα είδαμε ΟΛΑ, από σεισμούς, λοιμούς, καταποντισμούς μέχρι την Ελλάδα να παίρνει το Euro και τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα! -παίζει να ήταν τα 2 και ΜΟΝΑ καλύτερα γεγονότα της δικής μου χρονιάς!-
Άντε λοιπόν, ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ!! (το νέο έτος ρε παιδιά!! Τσ, τσ, τσ!! :oops: ) Να είναι σαφώς καλύτερο απ’το προηγούμενο και να έχουμε γερά στομάχια (καλά, ένα δικό μου γιατί προέκυψε ελαττωματικό με τόσα που κατάπια φέτος… και πολλά δικά σας για να αντέχετε να ΠΙΝΕΤΕ κι όχι να καταπίνετε! )
Ευτυχως θα φυγει…και να μην ξαναγυρισει :x …απο ολες τις αποψεις…!!!
Αυτό όντως είναι πολύ ιστορική στιγμή Αντουάν. Θα μείνει αξέχαστη, διότι θα επαναληφθεί τον αιώνα τον άπαντα… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/quote]
Μην ανησυχείς Telisvas επαναλήφθηκε και πέρσι… με Κατσουράνη ξέρεις εσυ…(1-2)
Φέτος ήταν ο Λάκης (0-1) μπερδεύτηκα…
Του χρόνου 2005 μάλλον ο Σοάρες.
H πελάτες να είναι ευτυχισμένοι πάνω από όλα…
http://media.original21.com/Video/2004_03_14_gauros_aek_pistolakis.mpeg
Αναλογα τι καταπινεις… :roll:
Αλλα κανουν κακο στο σταμαχι…και αλλα στο …κεφαλι…
ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ για 2 χρόνια κατάπινα καλό μου…Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ για 2 χρόνια κατάπινα καλό μου…Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.[/quote]
Ελπιζω να το απεφυγες το “ελκος”…
Κολλημένος με το 2004?Κολλημένος με τη μπάλα!!!
Τρελά γλέντια στην Ομόνοια άψογα ήταν…Ολυμπιακούς(όποιους ολυμπιακούς θέλετε ) ψιλοέχασα είχα παει διακοπές ελπίζοντας το cd των europe να είναι ακόμα καλύτερο από ότι ήταν
Συνεπώς ψηφίζω “εεεεε οοοο πήραμε το κύπελλο το ευρωπαϊκό”
Αν και όλα φαίνονται πολύ θολά τώρα(μόνο 3 μέρες στο 2005 και ήδη έχω ξεχάσει σχεδόν τα πάντα…τι διάολο?)