Λευκές Νύχτες

Καλημέρα παιδιά,με ενα γρήγορο search απο ότι είδα,δν βρηκα καμμια αναφορά για αυτό το τεράστιο αλλα και ταυτοχρονα μικρό συγκρότημα μιας και δν πρόλαβαν καν να κυκλοφορήσουν ενα ολοκληρο αλμπουμ,όμως μολις κυκλοφόρησαν 4singles,ο Θεός απο ότι φαίνεται ξετρελάθηκε απο την φωνάρα του τραγουδιστή και τον κάλεσε στον ουρανό…

4 καταπληκτικά τραγούδια, από ένα συγκρότημα που γεννήθηκε μέσα από μια? αγγελία! Το 1997 ο Χρήστος Βεργίνης απάντησε στην αγγελία του Δημήτρη Αυλωνίτη που έψαχνε κάποιο μουσικό για να κάνουν group. Με την προσθήκη και των Κώστα Ρομποτή, Λεωνίδα Αγγέλη και Βασίλη Σταμάτη, δημιουργήθηκαν οι ?Λευκές Νύχτες?.

Το 1999 παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ?Rock out? των ΙΕΚ Ακμή και της Sony Music, με το τραγούδι ?Σαν ηχώ?. Κερδίζουν το πρώτο βραβείο και το όνειρό τους να κάνουν δίσκο αρχίσε να φαίνεται στον ορίζοντα. Πραγματικά η Sony music αναλαμβάνει τη παραγωγή του πρώτου τους cd. Ένα single που κυκλοφόρησε το 2001 με τίτλο, τι άλλο; ?Σαν ηχώ?!

Rock μελωδικά τραγούδια με γρήγορους ρυθμούς. Χωρίς υπερβολή μας άρεσαν και τα τέσσερα κομμάτια που ακούσαμε στο single. Και από μουσικής και από στιχουργικής άποψης, πιστεύω ότι τα τραγούδια κινούνται σε πανύψηλα standards στο χώρο της ελληνικής rock σκηνής.

Κανας αλλος που να τους έχει ακουστά;

Αν θελει κανεις να τους τσεκάρει,ας μου στείλει pm :slight_smile:

Το “Θέλω να σε δω” είναι ένα πολύ γνωστό κομμάτι όντως, και πολύ καλό ταυτόχρονα. Δεν το ήξερα ότι δεν υπάρχουν τώρα καθώς και για τον τραγουδιστή… Κρίμα. Επίσης έχω ακούσει και το ομώνυμο κομμάτι του Σαν Ηχώ. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω, και καλό θα ήταν να τα άκουγα και αυτά :-k

Έτσι ειναι Παναγιώτη,δυστυχως δν εχουν βρει την ανταπόκριση-φήμη που τους αξίζουν
Συνολικά έχουν 4 μοναχα

1 - Σαν Ηχώ
2 - Σε πνιγει το σκοτάδι
3 - Θέλω να σε δω
4 - Τα όνειρα θα καούν

Το EP του 2001 που είχαν προλάβει να κυκλοφορήσουν είναι άνετα το καλύτερο EP ελληνόφωνης μπάντας ever! :respect:

Θυμάμαι εκείνο τον καιρό το άκουγα συνέχεια! :yes:

Κρίμα για την ατυχία που τους χτύπησε… :frowning: