Νέες Κυκλοφορίες 2020

φρέσκο Hatebreed

2 Likes

Άιντε να δούμε πότε θα βγει το ρημαδι το δισκίο

Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τον τύπο, αλλά το παρακάτω βίντεο δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές το παρακολούθησα.

2 Likes

Και κει που νομίζεις πως έχεις δει τα πάντα σκάει αυτό

Με πολύ καλά ντέμο εκεί τέλη 90’s και ένα σαππόρτ στους gathering στο ρόδον. Ομολογώ πως δεν το περίμενα με τπτ

2 Likes

Εξαιρετικό το ΕΡ. Πραγματικά πολύ ωραίο και το ομότιτλο του δίσκου νομίζω ότι δείχνει, χωρίς να χρειάζεται να δώσει αποδείξεις, το που μπορεί να φτάσει μουσικά.

εδώ είσαι

αν θέλεις άλμπουμ, ξεκινάς με Gold Shadow

και απίστευτα σπαραχτική διασκευή

1:50-2:30 :confused: :frowning: :slightly_frowning_face: :frowning_face: :anguished: :worried: :pleading_face: :disappointed_relieved: :cry: :sob:

1 Like

Tool-like riffs και φινλανδική ψυχεδέλεια, proggy φλάουτα και κινηματογραφικές τρομπέτες, “άκυρα” κρουστά και φωνητικά. Οι Onsegen Ensemble είναι γκρούπαρος.

Το τρίτο τους άλμπουμ “Fear” έρχεται στις 20 Νοέμβρη από την Svart.

10 Likes

Δεν θα έπρεπε να ακούγεται τόσο καλά αυτός ο συνδυασμός.

2 Likes

Οπως παντα ακομα μια εξαιρετικη προταση απο τον κοκκινο γιγαντα
Και με αψογο τιτλο το τραγουδι. Πιο πολυ Αμορφις μου θυμισαν τα ριφφς παρα Tool παντως.

1 Like

Ακομα και το video Toolιζει και θα μπορουσε να ειναι και Isis ( τι μπανταρα ) ειδικα τα ριφς. + φωνητικα . Πολυ καλο και ενδιαφερον παντως …

1 Like

εξαιρετικό

1 Like

Όντως εξαιρετικό! Τα άλλα δυο άλμπουμς είναι στο ίδιο ύφος?

Σε άλλα νέα το νέο Metz κυκλοφόρησε και κυλάει νεράκι. Το σινγκλ που είχαν δώσει πριν λίγο καιρό δεν μου είπε τίποτα και όμως μέσα στην ροή του δίσκου είναι ότι πρέπει.

1 Like

Μέσες άκρες ναι. Είναι πολύ καλά άλμπουμ και τα δύο αλλά και το καινούριο είναι καταπληκτικό. Υπόψιν, το συγκεκριμένο τραγούδι δεν είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα έξι…

2 Likes

Σε αυτούς/ες που αρέσκονται στον άκρατο πειραματισμό, να “επενδύσουν” στους Γάλλους Ithak και δεν θα χάσουν :stuck_out_tongue:

Δεν θα μπορούσα ποτέ να περιγράψω σωστά τον ήχο τους, οπότε παραθέτω το κείμενο τους από το bandcamp (που και πάλι είναι “λίγο”).

The babel-band comes back with an ever softer fusion of beat poetry with cyber psychedelic punk, free oriental rock entangled with electronic hallucinated grooves, a bold and global music.

inflamed vocal cords, asymmetric-barbed guitars, hammered skins, screaming horns and cosmic organs: a formula that defies borders to travel in today’s music, free and furiously engaged


Αρκετά ενδιαφέρον

βγήκε και το Gazpacho

5 Likes
10 Likes

Τους θυμάται κανείς;

2 Likes

Το ποσταρω εδω
Το νεο Heathen ειναι εκει εξω :metal:

Edit : Υστερα απο μερικες ακροασεις η μπαντα μετα απο 10 χρονια απουσιας κινηθηκε σε διαφορετικα μονοπατια, πιο heavy θα ελεγα με περισσοτερη μελωδια τοσο σε riff οσο και σε φωνητικα χωρις βεβαια να ξεφευγουν και απο τα thrash στοιχεια τους(υποψιν οτι δεν θυμαμαι καλα τη δουλεια των προηγουμενων ετων)
Οσο για τον ηχο και την παραγωγη φερνει λιγο σε Testament η και σε symphony X, μπορει να ειναι και η ιδεα μου
Κομματια που εχω ξεχωρισει μεχρι στιγμης σιγουρα η ωραιοτατη μπαλαντα shrine of apathy ,empire of the blind, in black και devour.
Σε γενικες γραμμες ο δισκος ακουγεται ευχαριστα κατ εμε ,ισως με τον καιρο να ανεβει και αλλο στα αυτια μου :slightly_smiling_face:

1 Like