Νέες Κυκλοφορίες 2020

πολυ καλα νεα το οτι εχουμε νεο witchcraft αλλα acoustic/folk μπορουσε να τα κυκλοφορησει και ως Pelander. Θα ηθελα κατι πιο heavy/doom α λα Helpless

3 Likes

Πολύ ωραίο το Time σαν Pelander (ευκαιρία να το ξανά ακούσω). Συμφωνώ μαζί σου πάντως αν και το κομμάτι παραπάνω είναι πολύ καλό.

Υπάρχει (ουν) και άλλο (α) σαν Pelander ή μόνο το Time κυκλοφόρησε;

A Sinner’s Child

εν τω μεταξυ εχουν βγει αρκετα νεα αλπουμ CocoRosie, Puta Volcano, King Dude, Dead Lips (= Deap Vally + The Flaming Lips), JFDR, Jonathan Wilson, Espers, Shabaka and The Ancestors
και αυτα τα δυο

μονο το jonathan wilson εχω ακουσει αρκετα οποτε δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα δειγματα που εβαλα στα υπολοιπα. Στο Gezan γινονται τρελα πραγματακια σε καποια κομματια.

επισης ενα ατυπο τοπ 5 της χρονιας μεχρι τωρα
David Keenan - A Beginner’s Guide to Bravery (θα μεινει στη δεκαδα μεχρι το τελος σιγουρα)
Algiers - There Is No Year
HMLTD - West of Eden
Ihsahn - Telemark
Bird Problems - Beyond the Nest

4 Likes

Καινούριο Paradise Lost “Obsidian” στις 15/5!

@Greektrooper εμένα μου φάνηκε μια χαρά το κομμάτι, και παραπάνω

1 Like

NITE (Night Terror) με μέλη από Dawnbringer και High Spirits

Λένε ότι παίζουν Blackened Heavy Metal. Κυκλοφορεί 20 Μαρτίου.

1 Like
2 Likes

Σορρυ μαγκες,δεν ξερω αν το ποσταρε κανεις πιο πριν…αλλα τι ΟΒΙΔΑ ειναι αυτη ρε !!!
5 Likes

Πολύ καλό, όντως!

4 Likes

Ε ρε να το έβγαζαν οι Metallica αυτό το κομμάτι τι θα γινόταν…

4 Likes

Το νεο σχημα της Anna Von Hausswolff βγάζει άλμπουμ στις 10 Απριλίου και το πρώτο δείγμα είναι άρρωστο.

7 Likes

Σε καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμό, για αρχή! :stuck_out_tongue:
(Να με συμπαθάτε, αλλά πόσο να κρατηθώ με τέτοιες παρομοιώσεις;)

4 Likes

Ή σε καραμπίνα όπως θα έλεγε ο Φατσέας!

2 Likes

Δεν το έχω ακούσει ακόμη το δείγμα.

Νέο σχήμα ε; Για δώσε καμία πληροφορία πριν την κριτική :grin:

@Kostas_L δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία στο Internet, προσδιορίζονται ως noise/drone/psych rock. Πολλά drones ακούω και πολύ ωραία “χτισίματα”. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφοριες για τους μουσικους που την πλαισιώνουν, κάποιοι παίζουν μαζι της και στο προσωπικό της σχήμα. Είναι όλοι στο Γκετερμποργκ. Κριτική δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί, άσε που είναι και άλλοι συντάκτες ερωτευμένοι μαζί της! :innocent: :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Δείγμα από το νέο Oranssi Pazuzu

Ακόμα ένα βήμα πιο μακρία από το ΒΜ και πιο κοντά στην ψυχεδέλεια.

Φοβερό το δείγμα και ελπίζω να είναι σε αυτό το επίπεδο και ο υπόλοιπος δίσκος.

7 Likes

Πολύ καλό!

1 Like

Απαντάω εδώ για να υπάρχει μια συνέχεια! :grin:

Πολύ καλό μου φάνηκε, ενώ δεν ακούω πολύ extreme (μάλλον γιατί έχει καθαρή παραγωγή και μελωδίες).

1 Like

Πολυ ωραιες κυκλοφοριες ! @Kostas_L @Aldebaran Aννουλα θα εβλεπα δις αλλα ακυρωθηκαν ολα γαμωτο. Απο το λαιβ των Sunn O))) παντως φαινοταν οτι φλερταρει με το drone. Ωραια νεα!

2 Likes

Η παρένθεση ασχολίαστη :stuck_out_tongue: Μάλλον για αυτό σου φάνηκε πολύ καλό, εγώ προσωπικά το βρήκα στα όρια του αδιάφορου!

Για το εν λόγω δείγμα, θα υποστήριζα ίσως το ανάποδο. Παίζουν πολύ με το harsh ambiance, ενώ κάπου, πήρε το αυτάκι μου ένα μικρό σημείο που μου θύμισε τον δίσκο των δίσκων. Μάλλον πάμε για τον πιο δυστοπικό τους δίσκο. Τα υπόλοιπα, γιατί θα έχουμε να πούμε πολλά, εν καιρώ :sunglasses:

Πολυ-πολύ-πολύ αναμενόμενη κυκλοφορία.

Και υπάρχουμε και κάποιοι που το κρατάμε κρυφό απωθημένο και καραδοκούμε στην γωνία να ξέρετε. Αγνοούσα πλήρως το εν λόγω project, άλλος ένας δίσκος για να περιμένουμε.

5 Likes

[quote=“apostolisza8, post:239, topic:63846, full:true”]

Η παρένθεση ασχολίαστη :stuck_out_tongue: Μάλλον για αυτό σου φάνηκε πολύ καλό, εγώ προσωπικά το βρήκα στα όρια του αδιάφορου!

Ειδικά αφιερωμένο, από το 08:20 μέχρι το 08:55!

1 Like