Πολυ καλο οντως
Απλά άκουσες doom metal με λίγα black και ανατολίτικα στοιχεία και σου έκατσε καλά
Πάντως, όσον αφορά το βίντεο, κάθε κοροϊδία του “Satan” του Gaahl είναι ευπρόσδεκτη.
Eμενα πιο πολυ απο το Yoth Iria μ αρεσε το εξωφυλλο
@eviL εύχομαι να την (ξανα)δεις σύντομα! Μια φορά την είδα πέρσι στο Roadburn μαζί με @Ktn και ακόμα χάσκει το σαγόνι μας…
@apostolisza8, δεν ήξερα ότι θες Anna στα κρυφά, κάνω στην άκρη να ξέρεις.
Όσο για Oranssi, ένα σχόλιο: στα αυτιά μου ήταν πάντα το kraut στοιχείο που τους ξεχωρίζει αππο οποιαδήποτε άλλη psych black μπάντα. Το ακούω και στο πρώτο δείγμα. Ειλικρινά περιμένω μια απο τις τοπ κυκλοφορίες για φέτος.
Δεν θα μπλεχτώ στα πόδια σας μην σκας!
Ναι, το kraut είναι έντονο, μετατρέπει τους ρυθμούς τους σε κάτι μοναδικό. Τι γίνεται όμως όταν εντείνεται το industrial/ambient στοιχείο;
Η απάντηση (ίσως) είναι ο νέος δίσκος… Δεν θα πω άλλα προς το παρόν.
Συμφωνώ απόλυτα για τα Kraut στοιχεία (ή έστω τα Cosmic στοιχεία, για τους Γερμανούς που ακόμη ενοχλούνται με τον όρο )
@apostolisza8 χαίρομαι για το “κρυφό απωθημένο” σου και γενικότερα για την ζήτηση που έχει η Anna.
Μιας και ο λόγος για την Άννα, πόσταρε το παρακάτω…
Heeeey… thanks for all of your orders/help. I’m touched by your responses Thought I’d share some positive news whilst we’re in the horrible mess together: today I’m going enjoy a walk outside AND I’m going to listen to the official master of my next album. Can’t wait to share more news about that soon:heart: take care of each other and don’t panic over toilet paper please
Εννοεί το νέο πρότζεκτ ή νέο προσωπικό άλμπουμ?
Σίγουρα εννοεί το επόμενο προσωπικό της άλμπουμ, φοβερά νέα!
Άντε κοπέλα μου, βγάλε εκεί μια ακόμα αλμπουμάρα να ανακυρηχτείς κι επίσημα βασίλισσα των 20s!
Όταν βγει, θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι το μεγάλο breakthrough της… (όπως θα είναι και το καινούριο Igorrr…)
Triggered.
Μια και τόφερε η κουβέντα.
Αναμένω το επίσημο ριβιου και δεν θέλω να κάνω spoilers…
ωραιότατο
Εμένα πάντως τα δείγματα μου βγάζουν την αίσθηση πως πάμε για ένα: παγκοσμιοποίηση σε νότες. Οριακά αντιαισθητικό και επιτηδευμένο
Καθαρά μουσικά πάντως όλα έως τώρα είναι εξαιρετικά και σίγουρα πιο προσιτά.
^ Βρε δε πα να λες, εγώ βασανίζομαι 15.38 και είμαι ένα στάδιο πριν βάλω κρασί στο ίσωμα και περνάω τέλεια
Τα πρώτα δύο δείγματα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά του άλμπουμ.
Το “αντιαισθητικό” είναι υποκειμενικό. Το “επιτηδευμένο”, χμμ… επειδή είναι όντως πιο στρωτό άλμπουμ, νομίζω ότι αφηνουν πίσω την επιτήδευση του “ωχ, τί κουλό μπορώ να βάλω τώρα;”. Νομίζω είναι λιγότερο επιτηδευμένο.
Από τους τίτλους τραγουδιών και δίσκου έχω αρχίσει να προκαταλαμβάνομαι, και το λέω ενώ το “Savage Sinusoid” το θεωρώ τεράστια υπερδισκάρα. Προφανώς και είναι υποκειμενικό.
Εμένα τα 2 δείγματα αυτό ακριβώς μου βγάλανε. Θα επανέλθω όταν όμως χωνέψω τον δίσκο.
Δεν είναι μόνο αυτή η επιτήδευση που διακρίνω πάντως. Τώρα δεν βάζει επιφανειακά, απλά κουλά μουσικά όργανα, αλλά και λίγο από διαφορετικές κουλτούρες, στα δείγματα τουλάχιστον, έτσι για το εφέ. Και ας είναι τραγουδάρες.
@Ktn Ουισκάκι με πάγο και ξηροκάρπια θέλει το άσμα ρε
Διαφωνώ βεβαίως αλλά σε ξέρουμε τί αντιδραστικό στοιχείο είσαι!
Καλά, αν αρχίσω τις κωλοτούμπες, εδώ θα είμαστε, να 'μαστε καλά, θα το παραδεκτώ!
3 στα 3 και τα καλύτερα έρχονται!