Εκεί που το hard rock-ίζει μόνο εγώ ακούω Poison - “Fallen Angel”; Ωραίο.
για τους φίλους των Blind Guardian, αυτοί οι Αμερικάνοι το πάνε μάλλον καλύτερα από ότι τα ινδάλματα τους εδώ και 20 χρόνια
Λαμβάνει θετικές κριτικές και όχι άδικα αν κρίνω από τα δύο κομμάτια που έχω ακούσει.
Σόλο σινγκλ από τον φροντμαν των Daughters, Alexis Marshall με την βοήθεια του Evan Patterson (Jaye Jayle, Young Widows) και του ντράμερ των Daughters, Jon Syverson.
Δεν πρόκειται για προπομπό άλμπουμ.
Πωωω ατόφιο Thrash. Αναμένω τον δίσκο αρκετά μετά απ αυτό.
Τώρα κατάφερα να το ακούσω!
Εξαιρετικό θα έλεγα, μας εχει λείψει αυτός ο πετρουτσης και φυσικά η τεράστια διαφορά που κάνει όταν έχει έναν ντραμμερ που ακούει
Καλυτερο απο τo 90% των κομματιων που εχουν βγαλει οι Theater τα τελευταια 13 χρονια
Εγω παλι καπου στα μεσα του κομματιου βαρέθηκα και το εκλεισα…
Λογικά θα έχουν αναφερθεί. Μια επανάληψη δεν κάνει κακό
Ο λόγος για τους Huntsmen από το Σικάγο και για τον φετινό τους δίσκο με τίτλο Mandala of Fear.
Οι οποίοι μπλέκουν αρκετά είδη (με ωραίο τρόπο), όπως προγκρέσιβ ροκ, στόνερ, αμερικάνα, ποστ μέταλ και ντουμ. Πέρα από όλα αυτά όμως, εμένα προσωπικά μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν.
https://www.youtube.com/watch?v=NxYVoCwHmCM
https://www.youtube.com/watch?v=G_yib4XI5QE
Το εχω λιωσει τις τελευταιες 2 μερες αυτο το κομματι, ειναι πραγματικα εξαιρετικο.
Δεν ειμαι σιγουρος για το νουμερο, αλλα δεν θα απεχει και πολυ. Για την ακριβεια, λατρευω τα εξης τραγουδια των Theater στο χρονικο διαστημα που γραφεις (αν ειχες βαλει 10 χρονια ισως να ειχες πεσει μεσα):
- In The Presence Of Enemies, Part 1
- Forsaken
- Constant Motion
- Repentance
- Prophets Of War
- A Rite Of Passage
- Wither
- The Best Of Times
- The Count Of Tuscany
απο την εποχη Portnoy, και τα:
- On The Backs Of Angels
- Bridges In The Sky
- Outcry
- Breaking All Illusions
- The Enemy Inside
- The Looking Glass
- Enigma Machine
- Our New World
- Paralyzed
- Fall Into Light
- Barstool Warrior
απο την εποχη Mangini (πολυ λιγα αν σκεφτεις οτι αυτα ειναι μεσα απο 4 δισκους…)