Πω ρε πστ αυτη η γυναικα με το που μπαινει η φωνη της μου σηκωθηκε καθε τριχα.
Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει.
Πω ρε πστ αυτη η γυναικα με το που μπαινει η φωνη της μου σηκωθηκε καθε τριχα.
Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει.
Κυκλοφόρησε και το νέο άλμπουμ από Motorpsycho με τίτλο The All Is One
It is a long album that features music from two sessions we did last year. The first session included our favourite Stockholmian Norwegian Reine Fiske, and took place in Black Box Studio in France in September. The second, featured two of our favourite Norwegian musicians, Ola Kvernberg and Lars Horntveth, and was a brief three day affair at Ocean Sound Studio on the Norwegian west coast in November.
At the center of this album is a long 5 part piece featuring some of the most radical stuff we’ve done on record in a while, but if the prospect of a 42minute piece for ballet inspired by paintings, alchemy and the tarot seems too daunting, there is also a handful of losely related shorter songs to get into. For us this is obviously just different views and tangents of the one thing, but you will all make of it what you will, and hopefully it will all make some sort of sense to you however deep you choose to go.
Τζον Πετρουτσαρας απλα δινει.
Ειναι τοσο μα τοσο old classic golden Petrucci και αυτο το κομματι, και σε ηχο, και σε ποιοτητα, και σε συναισθημα, που απλα ανυπομονω για τον δισκο.
Αυτα που γινονται μετα την μεση ειναι απλα υπεροχα. Και ο Portnoy προσθετει παρα πολυ στο τελικο αποτελεσμα.
2/2 τελειοτητες ως τωρα.
EDIT: Υποψιαζομαι οτι λογικα υπαρχει καπου ολος ο δισκος εκει εξω. Αν καποιος θελει να βοηθησει, δε θα αρνηθω.
Πετρουτσι + Πορτνοη =
Τα βλέπω. Ωραία πλήκτρα, βιρτουοζικη κιθαριά στην έναρξη
Αυτό το τραγούδι είναι απο τη δεκαετία του 90, απλά τώρα ηχογραφήθηκε επίσημα.
Kάποιος δε διάβασε το Review
Ναι ενημερωθηκα απο καποιον εντελως ασχετο καπου στα interwebs, και ενιωσα δικαιωση που το τραγουδι μου εβγαλε μονο 90ιλα (!)
Αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, δεν διαβαζω κανενα review και δεν ανοιγω ποτε την σελιδα.
Εκπληκτικα καλος μου φανηκε ο δισκος, τον εχω ακουσει 2 φορες ως τωρα. Παρα πολυ ωραια Πεμπτη ηταν αυτη, που εσκασε και αυτο και το εσενεμ δυο.
Παω να διαβασω το review σου και ελπιζω να τον εκθειαζεις.
Tωρα κατάφερα να ακούσω το τραγούδι.
Νταξ, σαν να έχει επανελθει ο παλιός καλός Πετρουτσης.
Δάκρυα χαράς.
edit: Ρε παιδιά, πως βγαίνουν τα γαμημένα τα ads στο youtube, τσουρέκια, ένα τραγούδι δεν μπορείς να ακούσεις.
Από ανδροιδ δυστυχώς δεν ξέρω τρόπο, ας δώσει τα φώτα του κάποιος . Από pc φαντάζομαι γνωστό. Adblock plus
Ερώτηση γιατί είμαι εκτός Αθήνας . Βγήκε όλος ο δίσκος του Πετρουτσι ;;
Σε android βάλτε youtube vanced να βρείτε την υγειά σας. Και παίζει και στο background αμα θελετε με κλειστη οθονη. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757
Ο δίσκος του petrucci βγήκε ναι, σε όλα τα streaming platforms.
Εξαιρετικα και τα δυο. Θυμιζουν παλιους καλους Dream Theater/Liquid Tension Experiment
Ακόμα και στην pop, οι κορυφές ανήκουν στη Νορβηγία…
A-ha! Δεν ενθουσιάστηκα πάντως αλλά κακό δεν ήταν…
Θεοί οι A-ha!
Η παραπάνω διασκευή δεν έχει κατι ιδιαίτερο, επανεκτελεση του αυυθεντικού.