Δεν το λες και επανεκτελεση.
Επισης, μονο και μονο η φωνη του Einar το κανει απλα εκπληκτικο.
Για μενα ειναι φοβερη εκδοση. Το λατρεψα απο το πρωτο ακουσμα.
Δεν το λες και επανεκτελεση.
Επισης, μονο και μονο η φωνη του Einar το κανει απλα εκπληκτικο.
Για μενα ειναι φοβερη εκδοση. Το λατρεψα απο το πρωτο ακουσμα.
Πω καλά οι Enslaved ξέφυγαν ακόμη μια φορά, god damn it…
Η Pelagic έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και φέτος, δυο απο τις καλυτερες κυκλοφορίες της έρχονται τον Οκτώβρη.
Οι B R I Q U E V I L L E είναι βέλγικη κολεκτιβα, ατμοσφαιρικό post/sludge, προφανώς όποιος γουσταρει Amenra πρεπει να τσεκαρει αλλά έχουν την δική τους στοιχειωμένη ατμοσφαιρα.
Ντεμπούτο από τους JeGong τον Οκτώβρη, φοβερό kraut/post rock άκουσμα, πειραματικό μεν αλλά φαινεται πάρα πολύ ποιοτικό…
Νεος Tigran. Εκπληκτικος οπως παντα.
Ελπιζω να παιζουν ετσι πλεον οι Ουλβερ για 293 αλμπουμ ακομα.
Απλα το αγαπησα με τη μια το τραγουδι.
Κανενας να κανει την καλη δεν υπαρχει?
Αυτός είχε παίξει με crippled black phoenix στο temple και ήταν φοβερός.
Eίχα τσιμπήσει και το βινυλιάκι του.
Κάτι μου θύμιζε το όνομα αλλά δεν πρόλαβα να ψάξω. Ωραίος…
Ποσο ΕΠΟΣ το Pineapple Thief… Θα παω γαμημενο road trip μεσα στο φθινοπωρο και θα ακουω μονο τετοια ε
Αν σου αρέσει αυτό το ύφος που έχουν πάρει οι Nathrakh, τότε θα σου αρέσει πολύ και ο δίσκος!
Από τα καλύτερα του δίσκου το συγκεκριμένο κομμάτι, να ξέρεις…
“Βγήκαν” την ίδια μέρα Oceans of slumber, Pineapple thief, Marilyn Manson.
Για το πρώτο έχω αναμονή και ελπίδες, για το δεύτερο είμαι σίγουρος, και για το τελευταίο δεν έχω καμία ελπίδα, δεν έχτισε στον ήχο του pale emperor.
Για το πρώτο έχω να πω ότι είναι πολύ καλό άλμπουμ, αν κι εξακολουθώ να περιμένω κι ακόμα καλύτερα…
Μα ηδη εχει βγαλει αλμπουμ που δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο μετα το Pale Emperor.
Εγω περιμενω αρκετα παντως, γιατι τα ως τωρα σινγκλς απο το καινουριο (απο το οποιο δεν εχω ακουσει αλλη νοτα) μου αρεσαν παρα πολυ.
Μαρεσει όταν τρώω τα λόγια μου.
Έκανα μια , όχι ολοκληρωμένη, πρώτη ακρόαση, και αυτό που άκουσα δεν με χάλασε καθόλου. Από αύριο με καλύτερες συνθήκες.
Επίσης, μερικές φορές γίνονται και θαύματα, ο νέος προσωπικός δίσκος του πετρουτσι, ακούγεται.! Και σε αρκετές σημεία όχι απλά ακούγεται αλλά τον χαίρεσαι κιόλας! Ότι πιο κοντά σε lte μπορούμε να ακούσουμε αυτή την στιγμή. Προφανώς και έχει διαφορές με το σουπεργκρουπ, αλλά όταν δεν υπερβάλει στο όργανο του, είναι πολύ κοντά στην ποιότητα της συγκεκριμένης μπάντας