ωραία μέρα σήμερα με Anna Von Hausswolff και Idles
Leakαραν δλδ ? Γιατι και τα 2 βγαινουν 25.
Το Idles σιγουρα. Το ακούω αυτή τη στιγμή. Η Αννούλα μου έβγαλε damaged file οπότε ή αργότερα ή από κάπου αλλού
Fun fact: Ακούς το δίσκο στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας προς τη δουλειά, ανοίγεις το pc, σου ζητάει κωδικό και απλά γράφεις Deftones
η αληθεια ειναι οτι υπηρξε μια μικρη απογοητευση με Anna von Hausswolff γιατι δεν ηξερα οτι ειναι εξολοκλήρου instrumental το αλμπουμ και ακουμε μονο όργανο αλλα εκτος απο Deftones, σημερα εχουμε επισης Sufjan Stevens και Will Butler
Μου αρεσε ο δισκος Thurston - οτι πρεπει για φθινοπωρινη μερα μεσα.
Το Siren το αγαπημενο μου μαζι με το Breath που νοιζευει και το They Believe In Love.
Ο δισκος της Αννας ειναι πολυ καλος αλλα δυσκολος.
Οχι το καθημερινο σου ακουσμα, αλλα βλεπεις τη ποιοτητα της ως καλλιτεχνη. Ειναι αλμπουμ εμπειρια.
Idles το ακουσα πολυ ευχαριστα 2 φορες καπακια. Οχι η καλυτερη τους κυκλοφορια σε σχεση με Brutalism/Joy αλλα εχει τραγουδια χιτς που θα τα ξαναβαλω ευκολα στο μελλον. Αγαπημενα τα War / Mr. Motivator / A Hymn
Πολύ ωραίος ο δίσκος του Moore και έγραψα παραπάνω «αυτός που πρέπει (για εμένα πάντα), για τον λόγο ότι: ωραίοι οι πειραματισμοί του με όλα τα καλά παιδιά της πειραματικής και νοιζ σκηνής (Zorn, Gustafsson, Merzbow και σια), αλλά εμείς σονικγιουθικοι χρειαζόμαστε και κάποια πιο «άμεσα» αλμπουμς σαν και αυτό
Δύσκολα θα ξεπεράσει πάντως το “The Best Day” σε ακροάσεις.
Δεν έχω ακούσει ακόμα το νέο δίσκο της Άννας.
Συμφωνώ περί Idles.
Γλενταν τους πάντες
Τραγουδάρα ολκής και το the alchemist, αλλά το κατέβασαν πριν λιγο.
Και έχει και άλλα καλά κομμάτια. Μεγάλη επιστροφή.
Τρελή κομματάρα!
Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες βασικά, που όλοι δανείζονταν από αυτούς, πλέον κάνουν και αυτοί το ίδιο έχοντας μέσα στον δίσκο από accept/saxon αναφορές, μέχρι riot του immortal soul , όπου άλλες φορές είναι εύκολες να τις αντιληφθεί κανείς, και άλλοτε είναι κεκαλυμμένες.
Πριν βιαστεί κανεις να θεωρήσει υπερβολική την άποψη, ας ρίξει μια “αυτιά” σε ολόκληρο τον δίσκο.
Η αναμονη με εχει διαλυσει! 3 μερες μεχρι τη κυκλοφορια.
Βγηκε και 2ο τραγουδι.
Μην έχεις καμία αγωνία φίλε @eviL.
Ο δίσκος τα σπάει.
Τα έγραψε σήμερα κι ο Θεοδόσης στην κριτική του.
Πιστεύω χάνουν πολύ χωρίς τον @DonConstantino στα φωνητικά αλλά κιθάρα/σαξόφωνο είναι και πάλι chefkiss
'Εχει “κυκλοφορήσει” εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, σε περίπτωση που δεν μπορείς να περιμένεις.
Αγωνία για το αποτέλεσμα καμία - είμαι σίγουρος για τη ποιότητα !
Ανυπομονησία πιο πολύ, μιας και έχω σταματήσει να κατεβάζω μουσική και προσπαθώ να ακολουθώ τα release dates .
Ωραίος!
Πες μας άποψη όταν το ακούσεις καλά, ε;
Εγω τους θεωρώ αυτή την στιγμή ίσως το πιο ενδιαφέρον σχήμα του είδους, αν και ομολογω ότι live δεν με αγγιξαν το ίδιο. Ισως βεβαια να μην ημουν εγω καλά “συγχρονισμένος”.
Δισκάρα πάντως!