Νέες Κυκλοφορίες 2020

Δε θα ποσταρω κομματι αλλα θέλω να κάνουμε μια κουβέντα για το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ξεκίνησε το preorder σήμερα για eternal champion. Το έβγαλε σε έκδοση 50 κόπιες (ξυλινο κουτι) στην προνομιακή τιμή των 300 ευρώ (βάλτο 299 αλλα που να ξέρει από μάρκετινγκ) το οποίο εξαντλήθηκε σε 1 ώρα. Και καλά αυτός καλα κάνει γούστο του και καπέλο του. Η μπάντα πως δέχεται αλήθεια καινούρια της κυκλοφορία να κοστίζει σχεδόν όσο ένας βασικός μισθός (εντάξει είμαι υπερβολικος). Γουστάρω με τα χίλια τη μπάντα είναι και γαμω τα άτομα όσο μιλήσαμε αλλα ρε πουστη μου έλεος. Είμαι ρομαντικός (σε αυτά τουλαχιστον) και τρελάθηκα. Περιμένω γνώμες

1 Like

Κι εγω λατρευω Armor of Ire, αλλα ναι, ασχημη κινηση

:flushed: :flushed: :flushed:
3 Likes

Τα τρία μέλη των Ολλανδών Our Ocean έχουν προυπηρεσία σε Cynic και Pestilence.

Το πρώτο τους άλμπουμ το 2015 ήταν ωραιότατο, ατμοσφαιρικό post/alternative.

Στις 27 Νοέμβρη βγάζουν το δεύτερο τους άλμπουμ και αυτό είναι το πρώτο δείγμα.

Jeff Buckley meets Rush;

Όπως και να χει, τα σπάει!

2 Likes

Η μπάντα μου είναι αδιάφορη αν και το νέο κομματάκι, κάτι πάει να κάνει σε ένα στυλάκι σαν όμεν/ιλα με χάλια φωνή.
Ένα κουτί με ξυλόγλυπτο/λείζερ/πυρογραφία τι στο διαλα είναι σε ελάχιστα κομμάτια κι ένα σείπ, που προφανώς μπορεί να βγήκε από ίδια μήτρα με τα υπόλοιπα, αλλά κάτι θα κόστισε πάντως.
Ας το πάρει ο υπερφανατικός ή αυτός που θα μαδήσει υπερφανατικούς “συλλέκτες” που δεν πρόλαβαν. Έχουν κι άλλα χρώματα βινύλια και απλό κουτί και CD.
Εσείς Παίρνεται τα πάντα στις σούπερ ντούπερ εκδόσεις τους ? Η αμά το κάνετε και δεν είστε γόνοι εφοπλιστών, παίρνεται μονο κανα-δύο το χρόνο ? (βσκ κοστίζει μισό βασικό, εκτός αν είσαι αργόσχολος σε ΔΗΜΟ ή ΔΥ παλαιάς κοπής, με μισθό1500 και φεύγα.)
Προφανώς το άλμα στην τιμή δεν μου φαίνεται λογικό, δλδ τα μισά και πολλά θα ήταν και πάλι, αλλά αμα δεν την τρως την πίτα, δεν σε νοιάζει κι αν καεί.

Ωραίοι. Εμένα μου θυμίζουν αρκετά αυστραλιανή prog σκηνή (Caligula’s Horse, Karnivool). Το σημείο στο 03:50 βέβαια, και το πως μπαίνει μετά το σόλο είναι Cynic β’ περιόδου. Δεν είχα ιδέα ότι έπαιζαν αυτοί οι Ολλανδοί, στους Cynic… Ο ένας μάλιστα έπαιξε και στο Traced in Air έτσι; Το λες δλδ και παρασημάρα (τοπ 10 prog metal δίσκος της δεκαετίας+)!

Από το bandcamp τους:

Τhink of a Prog version of Motorhead that sometimes lean towards Gojira, sometimes toward Mastodon, sometimes even New Model Army; the sound landscape of The Erkonauts is that vast.

Μόνο σε μένα θυμίζουν δλδ τόσο έντονα Mudvayne; :zipper_mouth_face:

1 Like

Έχουν πολύ σύνθετες αρμονίες για να φέρνουν στους Αυστραλούς, αν και η παραγωγή φέρνει αρκετά.

Κι άλλη κερασμένη μπύρα για σχόλιο Cynic, κεφάλι θα φτιάξεις από μένα @plex27!

1 Like

Άκουσα το πρώτο τους άλμπουμ εν τω μεταξύ και δε με ενθουσίασε τόσο όσο το νέο κομμάτι. Αρκετά ατμοσφαιρικό, περίμενα κάτι πιο δυνατό (δε μετέφρασα, ίσως, σωστά το τι εννοούσες με το “ατμοσφαιρικό”). Προφανώς αναμένω το καινούριο άλμπουμ, όμως.

Το σημειώνω κι αναμένω εν όψει Χριστουγέννων :sunglasses:

1 Like

Νέο άλμπουμ στις 13 Νοεμβρίου

5 Likes

Πολυ καλο - αναμενουμε δυνατη κυκλοφορια! Τρομερα visuals επισης.
Αγαπημενοι και οι DBR - κριμα θα τους ξαναεβλεπα εξω φετος λαιβ.

3 Likes

Μπήκε αυτό εδώ μέσα; 30 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Under a Godless Veil.
3 Likes

Του έκανα μια πρώτη ακρόαση στο αμάξι και ΔΕΝ είναι αυτό που περίμενα, δλδ ένα πιο παρανοϊκό και πειραματικό Love in Shadow. Δηλώνω επιφυλακτικός αλλά αισιοδοξώ που σας (@Aldebaran) αρέσει. Εγώ τον βρήκα αρκετά αφαιρετικό.

Μου φαίνεται ένα κλικ κάτω από το Love In Shadows - του οποίου οι δομές ήταν αριστουργηματικές. Και πάλι όμως, το ευχαριστήθηκα πολύ!

1 Like

Έρχεται και νέο Pg.Lost

3 Likes

Πρωτου ξεκινησω, και οπως πολυ σωστα εγραψε και ο Θεοδοσης στη κριτικη του, ειμαι μεγας φανμποης του Aaron Turner και παρακολουθω οσες περισσοτερες απο τις κυκλοφοριες του μπορω γιατι ειναι κ απειρες (καπου ειχε πει μπορει κ 500 συνολικα).
Κατα ταλλα οταν εχεις τον Brian Cook που εχει παιξει σε αλλες απο τις αγαπημενες μου μπαντες (Russian Circles, Botch) και τον εκρηκτικο Yacyshyn απο Baptists (που τα εσπασαν λαιβ) ΚΑI Kurt Ballou στη παραγωγη ?? τοτε ειναι δυσκολο να περιμενεις κακο αποτελεσμα.

Μη ξεχναμε οτι οι Sumac εβγαλαν το πρωτο δισκο πριν 5 χρονια, μεσα στα οποια μας εχουν δωσει αριστρουργηματα της συγχρονης ακραιας και πειραματικης μουσικης.

To May You Be Held ειναι πραγματικα ενας πολυ καλος δισκος που οσο τον ακους ανακαλυπτεις ολο κ περισσοτερα πραγματα.
Ακριβως επειδη ειναι μια εμπειρια στα ορια του διαλογισμου μεσα στο χαος, ο ακροατης βιωνει πολλα σημεια διαφορετικα καθε φορα.

Οι Sumac προσφερουν αυτο: μια ωμη και πρωιμη μουσικη εκφραση συναισθηματων μεσα απο σκληρο avant garde ακραιο μεταλ με δωσεις jazz. Θα πηγαινα τον αυτοσχεδιασμο του Θεοδοση ενα βημα παραπερα και θα το ονομαζα avant sluzz metal :smiley:

Το καταπληκτικο ομονημο τρακ, ειναι στις προδιαγραφες του Task : διαρκεια, εισαγωγη και καπου στη μεση στροφη και groovατο χωσιμο.
Το αποκορυφωμα για εμενα ειναι το Consumed, που στο μεγαλυτερο μερος του τραγουδιου ειμουν με ανατριχιλες. Επιασα επισης και ενα πολυ ISIS ριφ (απο το Threshold of Transformation?) μεσα στο τραγουδι, αναμεσα στις στοιχιωμενες στριγκλιες του Αaron, και με επιασε νοσταλγια.

Με το May You Be Held, oι Sumac ουσιαστικα εχουν βρει τον ηχο τους και απλα κανουν οτι γουσταρουν. Ενας ηχος που φυσικα δε θα υπηρχε χωρις τον Keiji Haino, η επιρροη του οποιου εφερε το προηγουμενο αριστουργηματικο Love in Shadow.

Οσο για live – @Aldebaran @plex27 δε ξερω γιατι δε σας εκαναν εντυπωση , εμεις ειχαμε μεινει μαλακες!

3 Likes
4 Likes

Ανατριχιλα

Πολύ ιδιαίτερος δίσκος. Έχει πολύ ψωμί μέσα και μάλλον θα μείνει σε συγκεκριμένους ακροατές. Δηλώνω ότι είμαι και θα είμαι ένας από αυτούς. Είναι επίσης, από τις σπάνιες φορές που εκλαμβάνω Metallica vibes (πολύ επιλεγμένα από το πνεύμα των “And Justice for All…” και “Black Album”) και το χαίρομαι.

2 Likes

@Dr.Feelgood ομόλογω πως δεν άκουσα αυτές τις Metallica αναφορές που λες.

Κι εγώ είμαι μαζί τους και ο δίσκος μου άρεσε.

Αν παρόλα αυτά γίνουν και ακόμα καλύτεροι μουσικά, η “φωνή” τους θα γίνει ακόμα πιο πειστική.

1 Like

Δεν ειχα καμια επαφη με το συγκροτημα που εβαλες και ανοιξα γιατι ειδα vibes Justice (τα ακουω κι εγω btw) αλλα ελιωσα με εισαγωγη, αφου δεν περιμενα ελληνικο συγκροτημα.

Πολυ ωραιο μουσικα (τα φωνητικα δεν τα αντεχω σορρυ)