Νέες Κυκλοφορίες 2020

tenor Αλλά εγώ είμαι και φανμποης
2 Likes

Θα προσπεράσω… προτιμώ τα δύο τρία προηγούμενα τραγούδια

1 Like

Ε ναι μωρέ ένα πολυ πολυ συμπαθητικό φιλεράκι για το ep είναι, μην το κάνουμε θέμα…

Νέο τραγούδι από soen… Antagonist https://youtu.be/gH-zcF0REJg
Πολύ ωραίο αλλά η μίξη είναι κάπως…

1 Like

Σε όσους αρέσουν συγκροτήματα τύπου hollywood undead ας ρίξουν μια ματιά στο νέο των discrepancies .

ΥΠΕΡΟΧΟ! Δε με χαλάει τόσο η μίξη. Περιέργως μ’ αρέσει ακόμη και αυτή…

Νεο Lebanon Hanover!

2 Likes

Fuzz - III (Ty Segall)

4 Likes

Φίλτατε @Aldebaran μας έφτιαξες με την πρόταση των JeGong

https://www.rocking.gr/reviews/album/JeGong-I/9422

Τα τελευταία δυο βράδια (και τελευταία μάλλον που μπορούμε να αράξουμε εδώ στις Γερμανίες στο) μπαλκόνι με μουσική υπόκρουση τους JeGong.

Δεν ξέρω εάν είναι ποστ ροκ ή κραουτ, χαρούμενο ή λυπημένο, φωτεινό ή σκοτεινό. Ξέρω ότι ακούγεται υπέροχα στα αυτιά μου και πολύ «φρέσκο». Με τρελαίνει αυτός ο μινιμαλισμός τους.

Υπέροχο άκουσμα και τέρμα βραδινό.

1 Like
4 Likes

@Kostas_L Ευχαριστώ φίλε!

Πραγματικά πολύ ωραία δουλειά, η Pelagic έχει ανέβει πολύ στα πράγματα που ξεπετάει.

Αν ήταν λίγο συντομότερο, μπορεί να έμπαινε και 15αδα… Πάντως είναι από τα πιο ωραία (σχετικά) πειραματικά δισκάκια που άκουσα φέτος!

Χαίρομαι που σου άρεσε!

Εδω το lockdown ηρθε…

1 Like

Εδώ ακόμα δεν ήρθε, αλλά το track με τίτλο ghost city από το άλμπουμ θα γίνει καθημερινότητα και εδώ αργά ή γρήγορα.

Παρεπιπτόντως από τα καλύτερα του δίσκου :grin:

1 Like

Μπαναγία βόηθα

5 Likes

Αν ήταν το νέο τραγούδι των Queens Of The Stone Age ξέρω γω, θα γινόταν χαμούλης αλλά όχι, έρχεται απλώς από τους φριχτά υποτιμημένους Hey Colossus.

Για μένα, ένα από τα καλύτερα rock τραγούδια της χρονιάς:

Το νέο τους άλμπουμ “Dances/Curse” είναι - ξανά - φοβερό κι έρχεται στις 6 Νοέμβρη.

3 Likes

Ωπ!

2 Likes
3 Likes

Ο υιός πορτνοι ξαναγράφει το iowa

1 Like

^ Ανέλπιστα ωραίο δισκίο!

Προφανώς τίποτα το καινούριο, αλλά δυνατό νονδελέςς.

Γενικά αυτό το nu/metalcore πραγματάκι που συμβαίνει πολύ το χαίρομαι (φετινά Loathe και Ocean Grove :smiling_face_with_three_hearts:).

1 Like

το Iowa των rich kids ίσως :laughing:

Πάρτε κι ένα λινκ για να έχετε εικόνα:

Λίγο cringy αλλά φαινονται να γουστάρουν. Θυμίζουν αρκετά τους hyped metalcore πιτσιρικάδες που έχουν στην κιθάρα/φωνητικά μια κοπέλα. Μου διαφεύγει τώρα το όνομά τους…

Edit: Code Orange

1 Like

Έλα παραδέξου το είναι καλοί… Πολύ καλοί!!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like