Ενταξει όχι ακριβώς ον τόπικ, αλλά m r b u n g l e εκείέξω
The Wait Is Over
Παίδες, έρχεται καινούργιος δίσκος από Nalyssa Green, “Ταξίδι Αστρικό” στις 20 Νοεμβρίου.
Την A.A.Williams την εχω πετυχει σε πολλα live ως σαπορτ και ποτε δεν απογοητευει.
Πολυ δραστηρια και με νεα κυκλοφορια!
Λοιπόν επειδή ήταν κάπως λειψό το σχόλιο, πάμε να το εμπλουτίσουμε. Η αναμονή τελείωσε και σε 10 μέρες ακριβώς θα ακούσουμε νέο υλικό (μετά από αρκετά χρόνια). Φαντάζομαι κάποιο single από τον επερχόμενο δίσκο. Αναμένουμε…
Η φάση είναι Nu Metal - Alternative Metal - Christian Metal και προβλέπεται δισκάρα και από τα αγαπημένα μου για το 2020.
Και τώρα λειψό είναι,αφού δεν λες την μπάντα.
Πριν πάντως είχα καταλάβει ότι λικαρε το μιστερ μπανγκλ, οπότε πριν πεις οτιδήποτε, ήταν μια χαρά το σχόλιο σου!
Πολλά Maiden στοιχεία
Yeap, αν και λίγο φορτωμένο το λες και γλυκουλίνι
Και κρατήθηκα να ρωτήσω όταν είδα τις playlists Οκτωβρίου. Άντε να βγει!
Φανταστικό άλμπουμ.
Ο Νίκος τα λέει μια χαρά, δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Μεγάλος Duda.
Το Lightning To The Nations ειναι μια δισκαρα εντωμεταξυ, με πραγματικη ψυχη και συναισθημα, και δεν ειναι τυχαιο που τα 10 τραγουδια που επαιζαν οι Metallica απο τον δισκο σε συναυλιες και τα 4-5 που ηχογραφησαν ως διασκευες εγιναν τοσο πετυχημενα.
Οσο για την νεα ηχογραφηση, τι να πω πραγματικα. Τι ΗΧΑΡΑ ειναι αυτη. Επικροτω 100% το εγχειρημα και περιμενω να ακουσω ολον τον δισκο. Εχουν εντελως ηχο Metallica εντωμεταξυ οι θεοι
Λατρευω και τον οριτζιναλ δισκο, θα λατρεψω κι αυτην την εκδοση. Η φαση ειναι :
Metallica διασκευάζουν ουσιαστικά