Νέες Κυκλοφορίες 2020

12 Likes

Τεράστια αναμονή, τεράστια μπάντα, θετικότατο δείγμα.

2 Likes

Lightning to the nations o καλύτερος δίσκος της χρονιάς του και ο καλύτερος του NWOBHM αν συγκαταλέγεται σε αυτό το κίνημα. Μetallica χρωστάνε πολλά από τον ήχο τους σε αυτή την μπάντα και ειδικά σε αυτό το δίσκο.
Τεράστια επιρροή και μπράβο που πήραν από τους καλύτερους.
Ωραία επανεκτέλεση και πιο βαρύς ήχος αλλά μου αρέσει το πρωτότυπο με τον πιο ροκ ήχο.
Respect

4 Likes

15 χρονια μετα νεα μουσικη απο SOAD.

9 Likes

Απο μενα ειναι Ναι !
2 Likes

Νέο ep από Thy Catafalque

2 Likes

Συνεχίζω το spam με τους Γάλλους Ingrina γιατί αλήθεια θεωρώ ότι είναι από τα ενδιαφέροντα underground άλμπουμ που άκουσα φέτος - κι ας διαφωνεί μαζί μου ο @apostolisza8!

Περιπετειώδες και πολύ αρτιστίκ post rock/metal με δόσεις shoegaze και πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα - συνεπακόλουθο και του μικροκοσμικού τους concept.

Το γεγονός ότι έχουν παράξενο set up (δυο ντραμς, ενα μπασο, τρεις κιθάρες) “βαθαίνει” τον ήχο τους αλλά το θεωρώ δευτερεύον.

Ο δίσκος τους βγαίνει στις 27 Νοεμβρίου κι αυτό είναι το δεύτερο δείγμα:

3 Likes

Μην τον πιστεύετε δεν διαφωνώ τόσο πολύ :stuck_out_tongue:

Το μυστικό είναι η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ανέφερε ο Αντώνης. Σε κάτι τέτοιες κυκλοφορίες αν επιμείνεις σε αυτή και αγνοήσεις όποιες επιρροές/δάνεια τότε ανταμείβεσαι περισσότερο.

Το “Siste Lys” των Ingrina είναι μια από αυτές. Και ναι, τα τύμπανα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευχαριστημένος τώρα που δεν γκρινιάζω τόσο;

2 Likes
4 Likes

ΩΠΑ. Τι εχουμε εδω.

Έλα καιρός να αποκαλύψω τη μπαντάρα! Παρασκευή βγαίνει το τραγούδι, σήμερα έχουμε το sample 30 δευτερόλεπτα.

Νομίζω στάζει καύλα το sample, πολλά υποσχόμενο! :guitar:

Nu Metal ρε νιαμού !!

1 Like

Lunatic Soul εκεί έξω.

Errorr - Perfect Example / νέο video

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ από Jesu

3 Likes

Το άκουσες; Κι αν ναι, πως σου φάνηκε;

1 Like

Όχι ακόμη (πέρα από το δείγμα παραπάνω).

Γιατί είμαι σε φάση φολκορ :grin: (κυρίως Wardruna και Tenhi) και για να είμαι ον τοπικ, το νέο Lunatic Soul ήρθε και έδεσε το γλυκό! Πανέμορφος δίσκος.

2 Likes
4 Likes

Είσαι οφφτόπικ πάντως να ξέρεις :stuck_out_tongue:

1 Like

Ετοιμάζουν επανέκδοση του μεγαλύτερου τους δίσκου οι Deftones, πακέτο με remixes σε όλα τα τραγούδια του White Pony, με τίτλο Black Stallion. Κρίμα που δεν βγαίνει μόνο του το BS γιατι ήδη έχω το διαμάντι. Παρακάτω ο φίλος Mike (linkin park) αλλαζει τα φώτα στο κομμάτι και παρολα ταύτα αξίζει…

1 Like

κρητικό progressive; thrash; experimental;

1 Like