και είμαι σε φάση “τι είναι, ΤΟΤΕΛΩ” όπερ μεθερμηνευόμενον εστί πως αρρώστησα μόνο και μόνο από το εξώφυλλο και κάπως ο εγκέφαλός μου προαποφάσισε πως αυτό είναι καλό. Οκ, το R! Choice και το γεγονός ότι έχει κάνει κριτική ο @apostolisza8, που γενικά με πιάνει η γραφή του και το γούστο του, μπορεί να έδωσαν ένα μπουστ στο μυαλό μου προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και πάλι. Μπήκα, διάβασα δύο παραγράφους, είδα Rope Sect (ρησπεκτ γι αυτή την δισκάρα να πω κάπου εδώ), είδα Κβοστ (καρδούλες καρδούλες), δεν συνέχισα, αποφάσισα και επίσημα πως αυτό είναι καλό έως υπέρκαλο και τελοσπάντων ήθελα να πω όλο αυτό το πράγμα έτσι ώστε ο μελλοντικός μου εαυτός να έρθει και να πει “μπράβο κούκλα μου, καλά τα σκέφτηκες” ή “don’t judge a book by its cover”. Αυτά.
Double post και ο λόγος για τους Πολωνούς progsters Votum και το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Duhkha.
Στα αυτιά μου Κατατονίζει πολύ μέσα από ένα πιο μοντέρνο προγκ ροκ/μέταλ πρίσμα.
Κάνει γκεστ και η Anneke στο εναρκτήριο τραγούδι.
Το παρακάτω βίντεο κλιπ, είναι αφιερωμένο στην εξέγερση στην Πολωνία για το δικαίωμα στην άμβλωση.
Poland had some of the EU’s strictest abortion laws. Now, after the new Polish constitutional court ruling almost all abortions had been banned even if the foetus is severely malformed. Removing the basis for almost all legal abortions in Poland this ban violates human rights. The ruling took away women’s right to make a choice. It’s a repeated government attack on women’s rights and effort to roll back reproductive rights.
Αρχικά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ!
Τεράστιο το Rope Sect, χαίρομαι που σου άρεσε!
Εδώ η κριτική για όποιον ενδιαφέρεται:
Αυτός ο δίσκος, δεν ξέρω αν είναι το:
αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως είναι από αυτούς τους δίσκους που είτε μισήσετε είτε εκτιμήσετε, η ακρόαση του δεν θα περάσει αδιάφορη. Φέρνει έναν αέρα και μια ατμόσφαιρα, τόσο μοναδική, που προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι παρόμοιο.
Από τις ελάχιστες περιπτώσεις για φέτος (τουλάχιστον) που άκουσα κάτι και έχασα τα λόγια μου και προσπάθησα στον βαθμό που μπορούσα να αποτυπώσω τις σκέψεις μου στην παρουσίαση.
Αύριο βγαίνει επίσημα, να του δώσετε μια ευκαιρία όσοι ενδιαφέρεστε σε πιο πειραματικά και occult μονοπάτια (και όχι μόνο).
Υ.Γ.
Να ακούσεις και τον δίσκο πάντως (προφανώς - και να τελειώσεις και το ριβιού ε )
Με μερικές ακροάσεις το τελευταίο διάστημα μπορώ να πω πως, αν και έχω αδυναμία στην μπάντα, εκτιμώ που δεν τα δίνει όλα στο πιάτο, σταθεροί! Λίγο η παραγωγή με ενόχλησε, αλλά αυτός είμαι εγώ χαχα!
Πήρα τη δόση μου με αυτο (κιθάρες μπάσο τύμπανα δίνουν ρέστα)- η φωνή του tom ήλπιζα και στο καινούργιο να έχει τη blackmetalish χροιά του partisan ep , αλλά μάλλον όχι ε?
Εννοώ πως για κάποιο λόγο μου πήρε παραπάνω ακροάσεις να πιάσω τον δίσκο από τους τελευταίους τους, χωρίς να έχει κάποια τεράστια ηχητική απόκλιση ή πειραματισμό (αν και κάτι έχει - για Sodom μιλάμε εξάλλου).
Τρομερό το Partisan EP, και εμένα μου έλειψε αυτό το μπλακθρας στοιχείο στον δίσκο, τουλάχιστον στον βαθμό που περίμενα. Δεν είναι φλατ δίσκος όμως, πως θα μπορούσε.
είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα, είναι αριστούργημα.