Ας έβαζαν μια πατάτα για εξώφυλλο ξερωγώ. Γιατί μας ξενερώνετε ρε.
Τέλεια νέα παρά το εξώφυλλο! Τι λαιβάρα στο into battle πριν κανα 2 χρόνια!
Κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ από Wrekmeister Harmonies με τίτλο We Love to Look at the Carnage.
“Κατά ριπάς” δισκογραφούν, ακόμα και τώρα, στα στερνά τους.
Αποχώρησε, μετά από πολλά χρόνια, και ο Al Barrow από το μπάσο και στη θέση του “έσκασε” ο πολύς Dennis Ward.
A re Ragnar ti mas ekanes
Στα αδέρφια μας τους Ρώσους υπάρχουν τα νέα HEAT , Demons and Wizards και κατέβασα και το Telemark του Ihsahn
Για όσους ενδιαφέρονται
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κατάλληλο τοπικ να τον κουβεντιάσουμε όσοι θέλουν , αλλά σοβαρά , είναι ωραιότατος δίσκος
Δεν έχει κάτι που θα σε ξεσηκώσει και θα τον βάλεις στο ρηπητ όπως το PW , έχει μανιεράτες συνθέσεις ( Σαφερ αφου ) αλλά θέλω σίγουρα να τον ξανακούσω και ο Χανσι ό,τι τραγουδάει το κάνει ενδιαφέρον χωρίς καν να το προσπαθεί
Μανιεράτες συνθέσεις εννοώ αυτά τα υπερκλασσικά πλέον κολπάκια που βάζεις μια γαμάτη μελωδία στην κιθάρα να συνοδεύει πολυφωνικά ρεφρέν . Όσες φορές και να το κάνεις , ακόμα και σε σκατά να το βάλεις θα είναι γαμάτο , είναι από τα μαγικά της μουσικής . Αλλά ξέρεις ότι Σαφερ = 5-6 τραγούδια με αυτό το στυλ . Άλλη μανιέρα τα ιντρο με ακουστική κιθάρα που είναι όλα ίδια αλλά επίσης τα ακούς και σ αρέσουν
Μετρήστε τα χορωδιακά αααα στον δίσκο και κερδίστε ένα βινύλιο
Σοβαρά όμως , είναι καλός και θα αρέσει σε όσους από εμάς είμαστε ακόμα 15 χρονών και γουστάρουμε την φάση . Ακούστε τον
Είχα σκοπό να τον ακούσω μια φορά να έχω άποψη , πάει για 2η γύρα αν σας λέει κάτι αυτό όσους με ξέρετε
Για πάμε…
Είναι εύκολα ο καλύτερος δίσκος τους και εξεπλάγην ευχάριστα μόλις τον άκουσα,καθώς τα προηγούμενα 2 απλά δεν…βρηκα τραγούδια για repeat και είναι αρκετά. Δεν το περίμενα να μου αρέσει,δε θα γίνει κλασικός δίσκος εννοείται, φαντάζομαι ότι θα παίζει συχνά, ή έστω αυτά τα τραγούδια που έχω σε εκτίμηση
Ένα γρήγορο σχόλιο, από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που άκουσα τώρα τελευταία, αν και δυστυχώς τους αγνοούσα πριν από αυτόν τον δίσκο! Κακοτράχαλη αλητεία!
Λεγιεεεεε! Όμορφα.
Βρωμα και αλητεια! Απο το σινκλ την ειχα κοψει τη φαση.
Πολυ καλη κυκλοφορια.
Δεν μπορώ να πω τίποτα κάνε κλικ στο Play και θα καταλάβεις.
Το σύνολο του άλμπουμ είναι στο ίδιο καλό επίπεδο, αλλά στο κομμάτι παραπάνω, το δωμάτιο άρχισε να στροβιλίζεται επικίνδυνα
Για μένα, ότι καλύτερο βγήκε με τη φωνή του Hansi τα τελευταία 10 χρόνια, μακράν κιόλας άσχετα αν πρωτοτυπία δεν υπάρχει πλέον. Ριφφ κλπ όπως ξέρει ο μπαρμπατζόν, με περιορισμένη φαντασία βέβαια αλλά αρκετά έως πολύ διασκεδαστική.