Νέες Κυκλοφορίες 2020

Ας έβαζαν μια πατάτα για εξώφυλλο ξερωγώ. Γιατί μας ξενερώνετε ρε.

1 Like

Τέλεια νέα παρά το εξώφυλλο! Τι λαιβάρα στο into battle πριν κανα 2 χρόνια!

Κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ από Wrekmeister Harmonies με τίτλο We Love to Look at the Carnage.

1 Like

“Κατά ριπάς” δισκογραφούν, ακόμα και τώρα, στα στερνά τους.

Αποχώρησε, μετά από πολλά χρόνια, και ο Al Barrow από το μπάσο και στη θέση του “έσκασε” ο πολύς Dennis Ward.

1 Like

A re Ragnar ti mas ekanes

1 Like

Στα αδέρφια μας τους Ρώσους υπάρχουν τα νέα HEAT , Demons and Wizards και κατέβασα και το Telemark του Ihsahn

Για όσους ενδιαφέρονται

1 Like
2 Likes

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κατάλληλο τοπικ να τον κουβεντιάσουμε όσοι θέλουν , αλλά σοβαρά , είναι ωραιότατος δίσκος

Δεν έχει κάτι που θα σε ξεσηκώσει και θα τον βάλεις στο ρηπητ όπως το PW , έχει μανιεράτες συνθέσεις ( Σαφερ αφου ) αλλά θέλω σίγουρα να τον ξανακούσω και ο Χανσι ό,τι τραγουδάει το κάνει ενδιαφέρον χωρίς καν να το προσπαθεί

Μανιεράτες συνθέσεις εννοώ αυτά τα υπερκλασσικά πλέον κολπάκια που βάζεις μια γαμάτη μελωδία στην κιθάρα να συνοδεύει πολυφωνικά ρεφρέν . Όσες φορές και να το κάνεις , ακόμα και σε σκατά να το βάλεις θα είναι γαμάτο , είναι από τα μαγικά της μουσικής . Αλλά ξέρεις ότι Σαφερ = 5-6 τραγούδια με αυτό το στυλ . Άλλη μανιέρα τα ιντρο με ακουστική κιθάρα που είναι όλα ίδια αλλά επίσης τα ακούς και σ αρέσουν

Μετρήστε τα χορωδιακά αααα στον δίσκο και κερδίστε ένα βινύλιο

Σοβαρά όμως , είναι καλός και θα αρέσει σε όσους από εμάς είμαστε ακόμα 15 χρονών και γουστάρουμε την φάση . Ακούστε τον

Είχα σκοπό να τον ακούσω μια φορά να έχω άποψη , πάει για 2η γύρα αν σας λέει κάτι αυτό όσους με ξέρετε

2 Likes

Για πάμε…

7 Likes

Είναι εύκολα ο καλύτερος δίσκος τους και εξεπλάγην ευχάριστα μόλις τον άκουσα,καθώς τα προηγούμενα 2 απλά δεν…βρηκα τραγούδια για repeat και είναι αρκετά. Δεν το περίμενα να μου αρέσει,δε θα γίνει κλασικός δίσκος εννοείται, φαντάζομαι ότι θα παίζει συχνά, ή έστω αυτά τα τραγούδια που έχω σε εκτίμηση

3 Likes

Νέο άλμπουμ από τους Saturnalia Temple μετά από 5 χρόνια, με τίτλο “Gravity”

5 Likes

Ένα γρήγορο σχόλιο, από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που άκουσα τώρα τελευταία, αν και δυστυχώς τους αγνοούσα πριν από αυτόν τον δίσκο! Κακοτράχαλη αλητεία!

1 Like

Λεγιεεεεε! Όμορφα. :star_struck:

1 Like

Βρωμα και αλητεια! Απο το σινκλ την ειχα κοψει τη φαση.
Πολυ καλη κυκλοφορια.

1 Like

Δεν μπορώ να πω τίποτα :joy: κάνε κλικ στο Play και θα καταλάβεις.

Το σύνολο του άλμπουμ είναι στο ίδιο καλό επίπεδο, αλλά στο κομμάτι παραπάνω, το δωμάτιο άρχισε να στροβιλίζεται επικίνδυνα :joy:

3 Likes

Για μένα, ότι καλύτερο βγήκε με τη φωνή του Hansi τα τελευταία 10 χρόνια, μακράν κιόλας άσχετα αν πρωτοτυπία δεν υπάρχει πλέον. Ριφφ κλπ όπως ξέρει ο μπαρμπατζόν, με περιορισμένη φαντασία βέβαια αλλά αρκετά έως πολύ διασκεδαστική.

3 Likes

1 Like