Με θλίβει ότι

βασικα μηπως να καναμε 8ρεντ??? καποιος ισως φιλοτιμηθει εκει να μας πει γτ εδω δεν το κοβω

Κωστή την παλεύεις??? :lol::lol:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9232

έχει φτάσει τα 1300 ποστς το συγκεκριμένο θρεντ!!!:lol::lol::lol::lol:

εχει στις κυκλοφοριες ρε συ thread για το Chinese Democracy και πως μας φανηκε:p

που οι αλλοι διασκεδαζουν και εγω ειμαι μεσα:-s:-s:-s

Αν σε παρηγορει το γεγονος οτι την προηγουμενη βδομαδα βγηκα μονο 2 φορες κ μαλιστα την μια σε ενα ρεμπετοσκυλαδικο… Καποιες φορες ειναι καλυτερα κ μεσα…:smiley:

Που δεν μιλαω οταν πρεπει…

Chicken?:stuck_out_tongue:

Το καινούριο θρεντ. Μην με παρεξηγήσετε. Απλά βλέπω ότι από τη μία θάβουμε τη Στιγμή της αλήθειας κι απ’ την άλλη ζητάμε απ’ τις κοπέλες να παραδεχτούν ότι βλέπουν τσόντες. Σόρι, αλλά δεν θα συμμετάσχω.
(No offence meant, έτσι;)

Αρα γιατι να λεμε αν προτιμουμε τους Μειντεν απο τους Μεταλλικα και οτι ο ταδε ειναι ο αγαπημενος μας δισκος απο τους δεινα…
Χαβαλες γινεται…
Προφανως βλεπεις και ντρεπεσαι να το παραδεχτεις…ε?ε?ε?ε?ε?Ε?Ε?Ε?Ε?:smiley:

Όχι ρε παιδί μου, απλά είμαι της φιλοσοφίας “προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη”. Ειδικά σε φόρουμ :stuck_out_tongue:

τα εν οικω μη εν δημω???

σωστο αλλα κανουμε πλακα περισοοτερο ρε

Ακριβώς.
Εντάξει, το καταλαβαίνω αυτό, απλά δεν μου αρέσει. Έστω κι αν είναι για πλάκα. (είμαι συντηρητική, το ξέρω :p)

ναι βρε Jades, χαβαλε-θρεντ είναι. Και δε νομίζω να έχει ειπωθεί και τπτ προσβλητικό ως τώρα. (εκτος ότι ο Κωστής είναι κρυφο-γκέη!:lol:)
Δε χρειάζεται να τα βάψεις και μάυρα… :slight_smile:

εγω δεν σε εβρισα ετσι?

καλά οκ, το παίρνω πίσω! :slight_smile:

πάμε να σπαμμάρουμ ε στο δίπλα θρεντ τώρα. :wink:

φευγω οπου ναναι

:(:(:(:(:frowning:

Με θλιβει που εφυγα ετσι…

Νιωθω σκατα!

:emoticon που κλαιει και θελει να κοψει τις φλεβες του:

ο βακιλλος δεν με θεωρει τρου

θα γινω ημο

μπουχου χου

κλαψ κλαψ

ο kostis με θλιβει. ω ναι. με θλιβει ο 013. ε εεεε θλιψη στη γη.