Με θλίβει να βλέπω κάποια σκηνικά… Απο ανθρώπους που δε το περίμενες…
που ειμαι η πουτανα του διευθυντη μου…
ε καλα τωρα…
Γουαιζ τι εισαι?ε τι εισαι?πες μου…
πλακιτσα:p
…έρχονται μέρες κρίσιμες, δύσκολες και καθόλου ευχάριστες.
…βάζουμε στην ίδια μοίρα 1000000 καμμένες βιτρίνες με ένα θάνατο (δολοφονία) ενός παιδιού.
…έχω έναν φασίστα μέσα στο σπίτι μου, που αμέσως πήρε το μέρος των αστυνομικών. Κι έλεγε μάλιστα “ποιος του είπε (του παιδιού) να είναι Εξάρχεια”. Ούτε μέσα στην ίδια σου την οικογένεια δεν μπορείς να συνεννοηθείς…
Παραπληροφορηση. Κι εγω τα ιδια ακουσα, αλλα με συζητηση και ηρεμια παντα κατι καλο βγαινει.
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Θλιβερό και σάπιο είναι να λένε ότι καίνε τα μαγαζιά ,στην ουσία το φαι(!) του κοσμάκη ,στη μνήμη ενός μικρού παιδιού.
Γιατί αυτά που λένε ότι τάχα μου καίνε και σπάνε μόνο τράπεζες και πολυκαταστήματα που δεν πειράζει είναι μαλακίες!
Ήμουν σήμερα το πρωί στα Εξάρχεια που δε μπορούσες να αναπνεύσεις από τα καμμένα και μια χαρά είχαν κάψει τα καταστήματα του κοσμάκη, και μιλάμε όχι για τα μεγάλα αλλά για τα μαγαζάκια ρε! Μαγαζί σαν αυτό που μπορεί να έχουν οι γονείς σας ή εσείς, ένα μικρό βιβλιοπωλείο ή ένα τυροπιτάδικο.
Και λέτε ότι τάχα μου πάλι μόλις έμαθαν για το θάνατο του παιδιού η πρώτη τους αντίδραση ήταν τι;
Να πουν “α πέθανε ένα παιδί ,ας σπάσουμε το Πλαίσιο να πάρουμε καινούριο λαπτοπ ,καινούριο κινητό και να το κάψουμε μετά!” .Γιατί αυτό έκαναν… κατά κύριο λόγο έσπαγαν βιτρίνες και έκλεβαν τα πράγματα! Από τη θλίψη τους ήταν;; Δε νομίζω.
Και άντε… το ανοίξανε το ρημάδι το Πλαίσιο πήραν ότι ήθελαν ,σπάσανε… έπρεπε να του βάλουν φωτιά από πάνω μέχρι κάτω μέσα στη νύχτα ενώ αριστερά και δεξιά κολλητά έχει πολυκατοικίες;;;!! Ζούνε άθρωποι εκεί όχι ζώα!
¶νθρωποι που είδαν και έπαθαν να μην τους καούν τα σπίτια τους!
Δηλαδή αφού πέθανε το παιδί να σκοτώσουμε άλλους 50 ανθρώπους και να καταστρέψουμε άλλους 100;;
Όποιος του βαστάει να πάει να τα βάλει με αυτούς που φταίνε! Αν του φταίνει οι αστυνομικοί να πάει να πέσει πάνω τους! Όχι να κάψει αυτόν που δεν του έκανε τίποτα και θέλει να βγάλει το ψωμάκι του.
Να μάθουμε λιγάκι ποιος μα φταίει αντί να νομίζουμε πως μας φταίνε όλοι.[/SIZE][/FONT]
^Συμφωνώ απολύτως…
γραφω αρχαια αυριο#-o
τις τελευταιες μερες κλαιω με το παραμικρο#-o τι κακο κ αυτο…:?
ωωω σ ευχαριστω:D ολο αγχος ειμαι βασικα κ το ριχνω στο κλαμα#-o
Nα και κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στο φόρουμ
δηλαδή την λες γαϊδούρα? 8O8O
Καλά τα λέω εγώ πως δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στις γυναίκες[-X
Karvou πρέπει να χιονίζει συνέχεια εκεί ε…??
συγγνώμη Chilli
To nick της μόλις έγινε “Chilly”.