ασχετο αλλα το chili γραφετσι με ενα l δεν μπορω να το βλεπω με 28)
νομίζεις… το κρύος γράφεται με 2 l, το τσίλι που καίει γράφεται με ένα
λειπει ο βακιλλος απο το πανηγυρι εεεεε απο το φλορουμ εννοω…
δεν μπορω με τιποτα να γραψω στιχους:( χειροτερη κ απ τον καρβελα εχω καταντησει γμτ μουυυ#-o
i monaxia pou uparxei stn kosmo mas…epetai i sunexeia…
i monaxia p uparxei stn kosmo mas…oi anthrwpoi protimoun n einai monoi tous.
why is that? kapoios as apantisei.
eukolo n t les chili otan dn t exeis perasei e???
…υπαρχουν ενα καρο συνανθρωποι μας, ειδικα μεταναστες, που περασαν την πρωτοχρονια στους παγωμενους δρομους, παρακαλωντας για ενα κομματι ψωμι. Απ την αλλη, αν ζυγισεις το χαμογελο τους σ αυτες τις δυσκολες γι αυτους ωρες, θα μετρησεις ενα τονο περηφανειας σ αυτους τους βιοπαλαιστες:wink:
+1 αυτοι ειναι οι πραγματικοι ηρωες…που καταφερνουν να αντιμετωπιζουν τα προβληματα με χαμογελο…
σημερα διαβασα ΣΚΑΤΑ[-X:?
ολο ταξιδευα γμτ μου:wink:
…έφυγε ένα πανέμορφο σκυλάκι που είχαμε για 2 μήνες και το δώσαμε αλλού.
Μακάρι να περάσει ακόμη καλύτερα εκεί.
…εχασα μια φιλεναδα…!!!
unburnt??
Δε με θλίβει με την έννοια που έχουν ποσταριστεί τα περισσότερα εδώ μέσα.
Είμαι χάλια. Πιο χάλια δε γίνεται.
Πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου και μου είπε ότι σκοτώθηκε ένας παιδικός μου φίλος. Δημήτρη τον λέγανε. Έμενε δυο λεπτά απ’ το σπίτι μας στο χωριό, κάτω στην Κρήτη. Πρέπει να είχαμε παίξει εκατοντάδες χιλιάδες φορές μπάλα στην αλάνα της γειτονιάς. Και σήμερα τα ξημερώματα σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο μαλάκας που οδηγούσε, ένας φίλος του, έτρεχε λέει σαν το μπούστη.
Κι εγώ δεν μπορούσα καν να είμαι στην κηδεία του.
Γιατί ρε γαμώτο. Γιατί. Ήταν μόνο 23 χρονών.
Συγχωρέστε με, ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.
Συλληπητήρια.Να ζήσεις να τον θυμάσαι ρε φίλε.
Να σαι καλά ρε Νίκο.
Κουραγιο κ συλλυπητηρια…κριμα.απλα αυτο,κριμα
φιλε GRACCHUS κι ας διαφωνουμε σε καποια σοβαρα θεματα σου αφιερωνω το Watching Over Me. Τεριαζει στην περισταση. οπως και το Mini Toboggan απο Last Crack (δισκος που αγορασε ο πατερας μου το 91 και ακομα μου κραταει συντροφια)
γρακχο να σαι καλα να τον θυμασαι φιλε…
Σας ευχαριστώ παιδιά.