Με θλίβει ότι

Συλλυπητηρια :(:frowning:

Κριμα,γκρακχε…Συλληπητηρια…

GRACCHUS BABEUF συλληπητηρια βρε… να ζεις να τον θυμασαι τον φιλο σου… το εχω περασει και εγω και καταλαβαινω πως νιωθεις… μην τον ξεχασεις ποτε! οσο τον θυμασαι θα ζει…

θυμαμαι τον ακη και τον γιαννη καθε μερα… δε τους ξεχνω ποτε… κανε και εσυ το ιδιο…

Λοιπόν! Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας λόγια και τη συμπαράσταση.

Αλλά παρακαλώ όποιον άλλο μπεί εδώ και δει τί έχει παιχτεί, να μην ποστάρει κάτι άλλο επί του θέματος.
Εκτιμώ ειλικρινά την πρόθεσή του να πει μια καλή κουβέντα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να το λήγουμε.

Αρκετά με το θάνατο.

Eπειδή το πέρασα πριν 2 χρόνια που ο αδελφός ενός κολλητού μου αυτοκτόνησε, Συλληπητήρια θερμά και να θυμάσαι πάντα τον φίλο σου…
Να έχεις δύναμη μέσα σου…

που δεν εχω παρεα κυριως ενω οπως φαινεται ο οποιοσδηποτε εχει καποιο ατομο να βγει για ενα ποτο. το κινητο μου εχει να χτυπησει απο την παρασκευη και πλεον δεν εχω ορεξη ουτε για να περπατησω στην παραλια. ειμαι μοναχικο ατομο και ισως περισσοτερο επιλεκτικος απο οτι θα επρεπε αλλα εχει αρχισει να μου βαραει στο κεφαλι και δεν ξερω πως να το χειριστω πλεον.

αν είσαι άσχημος μπορώ να γίνω φίλος σου.

παρε εσυ τηλ κανα κολλητο κ πατε για κανα καφε , η νυχτα ειναι λιγο γτπ ουτως η αλλως

συμφιλιωσου με την μοναξια σου η σκοτωσε την. μην τρελαινεσαι

υγ : σαμαν , τοσο τρολλ ουτε ο white zombie :-k

get your shit together.

σκάσε, βλάκα, ΣΚΑΣΕ

με θλίβει ο awake.

Wrong, πίστεψέ με, όλοι έχουν περάσει τέτοια, και σταρχίδια σου κιόλας, οι μοναχικοί άνθρωποι είναι οι πιο γαμάτοι. αλλά, ότι και να γίνει, όσο άσχημα και αν σου κάτσει αυτή η φάση, ποτέ, μα ΠΟΤΕ, μη συμβιβαστείς και κάνεις παρέα με βλάκες σαν τον αποπάνω. be picky.

αυτο ειναι το θεμα, δεν συμβιβαζομαι και δεν κανω παρεα με ατομα που δεν ταιριαζω. το αποτελεσμα ειναι να εχω απορριψει δεκαδες ατομα και τωρα να ειμαι μονος μου. ειναι ωρες που συμβιβαζομαι με την μοναξια μου αλλα και ωρες που μου την δινει. θα ηθελα να εχω ενα ατομο μονο που να ταιριαζαμε και να καναμε απλα παρεα ο ενας με τον αλλο, ακομη δεν εχει βρεθει. η σχολη μου ειναι φουλ απο κοριτσια με τρεσσες και 5 τονους μεικαπ και καμια δεκαρια αγορια που ακουνε the black eyed peas (μου ειχαν κανει αντ στο φεισμπουκ ενα φεγγαρι, χωρις να εχουμε μιλησει ποτε, τους ειχα δεχτει και εβλεπα τι ανεβαζαν. μετα τους εσβησα φυσικα). Επισης τα ατομα που εκανα παρεα ειναι λουζερς, ασχολουνται ολο με τις ζωες των αλλων σαν κατιναρες επειδη οι ιδιοι δεν εχουν ζωη. Δεν μπορω να σκεφτω αλλα μερη για να γνωρισω ατομα και το γεγονος οτι μου αρεσουν πολυ συγκεκριμενα πραγματα (alternat μουσικη/cult ταινιες κλπ) δυσκολευει την κατασταση. Καποιες στιγμες σκεφτομαι οτι '‘only stupid people have good relationships’ αλλα δεν θελω να περνανε τα χρονια χωρις να κανω πραγματα. κακα τα ψεματα, ακομη κι ενα ταξιδι θελει παρεα…

wrong ολοι μα ολοι παιρναμε τετοιες φασεις…μην ανυσηχεις για ολους υπαρχει ενα ατομο, ενα μερος για να περασουν ευχαριστα την ωρα τους…εγω στην προκειμενη συμβιβαστηκα με καποια ατομα που δεν ταιριαζω απολυτα(ειδικα λενε κατι βλακειες για ταχα αστεια τα οποια ειναι αθλια)αλλα ειναι καλα παιδια και με αγαπουν…αυτο πιστευω ειναι το κυριοτερο σε μια φιλικη σχεση ανεξαρτητα αν εχετε κοινα ενδιαφεροντα η οχι…παντως μην μεινεις μονος ,εγω προσωπικα το εχω δοκιμασει και μετα απο μια βδομαδα δεν αντεξα κοντεψα να τρελαθω :p:p:p:p:p:p:p:p

καλά κάνεις και δεν συμβιβάζεσαι…και πότε μην αλλάξεις επειδή δεν σε αποδέχονται κάποιοι…αλλά δεν έιναι απαραίτητο να έχεις ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα με κάποιον για να τον θεωρείς φίλο σου…ίσα ίσα αν διαφέρεται θα μπορείτε να ανταλλάσεται και απόψεις, εμπειρίες κτλ… είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που θα είστε ακριβώς ίδιοι…να ακούτε την ίδια μουσική, να βλέπετε τις ίδιες ταινίες, να πιστεύεται τα ίδια πράγματα αλλά στο κάτω κάτω τι θα συζητάτε αν συμφωνείτε σε όλα…?

σιγουρα οχι να ειμαστε ολοιδιοι αλλα παλαιοτερα εκανα παρεα με ατομο που ειχε εντελως διαφορετικα γουστα απο εμενα. περνουσαμε οκ οταν βρισκομασταν μερα η για καφε αλλα το βραδυ ηθελε να πηγαινει σε μερη που δεν μου αρεσαν. μετα αρχισε το drama οτι δεν συμβιβαζομαι και δεν ακολουθω, ξενερωσα και τωρα πλεον δεν μιλαμε. αι σει φακ (χιμ.

Το οτι δεν συμβιβαζεσαι συμβαδιζει με το γεγονος το οτι δεν δεχεσαι (ευκολα) καινουργια πραγματα???αν ειναι ετσι πρεπει να το δεις απο την αλλη σκοπια το πραγμα:):):):):):slight_smile:

βασικά θα έπρεπε να σε καταλάβει και να μην αντιδρά έτσι…βέβαια αν αυτός έκανε υποχωρήσεις και εσύ όχι…έχει ένα δίκιο…

Με μπερδεύει κάπως αυτό που λες, Wrong.
Kατ’ αρχάς απολαμβάνω τη μοναξιά μου και την υπερασπίζομαι με τόσο πάθος που έχει τύχει να γίνω αγενής.
Έχει τύχει επίσης να θέλω να βγω για μπύρες, οπότε θα πάρω 1-2 τηλέφωνα γνωστούς, θα κάνουμε όμορφες ανώδυνες συζητήσεις και θα γίνουμε γκολ.
Ή το ένα θα επιθυμείς - να μείνεις με τον εαυτό σου - ή το άλλο - να είσαι με παρέα. Οπότε σηκώνεις το τηλέφωνο και οι άνθρωποι μπορεί να σε εκπλήξουν, μπορέι να είναι πολύ περισσότερα από ένα προφίλ στο facebook.

Ουσιαστικό πρόβλημα βλέπω μόνο στην περίπτωση που αναζητάς σχέση. Οπότε, ο θεός μαζί σου…:papas:

Εχω βγει με παρεα κλπ αλλα οι περισσοτεροι εχουν ηδη τους ‘κολλητους’ τους απο τα νηπια - δεν προκειται να μπεις ευκολα σε τετοια παρεα επειδη θα πρεπει να σε δεχτουν ολα τα μελη της. Ναι, μπορω να παρω τηλ οταν θελω να βγω καποιον γνωστο αλλα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα περασω ωραια. Πολλες φορες νιωθω σαν να μην ενδιαφερεται κανεις για αυτα που ενδιαφερουν εμενα. Σιγουρα παντως και εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα που ενδιαφερουν τους περισσοτερους. Το χειροτερο ειναι οταν μου λενε οτι ειμαι εξυπνος η ‘‘ιδιαιτερος’’ ξεχωριστος ενδιαφερον κλπ και παρολα αυτα με εχουν καραχεσμενο. Δεν με ενδιαφερει και πολυ ομως επειδη θελω νεο προσωπο/α στην ζωη μου και οχι επανασυνδεση με παλιους λουζερς. Ισως απο την αλλη να ειμαι too weird για να ταιριαξω με τον οποιοδηποτε - καινουριο η παλιο. Ομως για καποιο περιεργο τροπο ο κοσμος που με περιτριγυριζει ειναι παντελως ηλιθιος.

διάβασε τον λύκο της στέπας για αρχή.

To βιβλιο δεν το ηξερα…φαινεται πολυ καλο απο οτι κοιταξα προχειρα στο google…αληθεια υπαρχει θρεντ για προτεινομενα βιβλια???:):):):):):slight_smile:

Πωωωω, ωρέ wrong μου θυμίζεις τα νιάτα μου και με εμπνέεις για αφιερώσεις!

Ντάξει, μετά βεβαιώνεσαι ότι είσαι εξυπνότερος από όλους τους υπόλοιπους και αυτός θα είναι ο Σταυρός σου, βρίσκεις κι ένα διαταραγμένο άτομο προς σεξουαλικήν συνεύρεσην, και περνάει!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2871
:slight_smile: