Με θλίβει ότι

μη το κάνετε αυτό, μα την αλήθεια. αυτό το τραγούδι είναι η μεγαλύτερη απάτη έβερ. οι στίχοι είναι φτιαγμένοι για να πιάνουν το 99,9% του πληθυσμού ξερωγω, όχι μόνο τον Wrong.

Ναι ρε σάμαν έχεις δίκιο, δεν είναι συγκινητικό πόσο ξεχωριστό αισθάνεται το 99,9% του πληθυσμού?

Η ευφυία των radiohead και η αυταπάτη της μοναδικότητας :roll:

edit - αυτό το δεύτερο με θλίβει κιόλας, για να’μαι και οντόπικ :-k :frowning:

φραγκοφονιάδες είναι.
σιγά την ευφυία, το επόμενο τραγούδι τους να λέγεται “I have a nose”. Ω, πόσοι θα ταυτιστούν πάλι!

@Wrong και γενικά προς οποιοδήποτε είναι τόσο διαφορετικός από τους υπόλοιπους ή θεωρεί όλους την πλειοψηφία του κόσμου μαλάκες ή άτομα που τον πληγώνουν και έχει μόνο 2-3 άτομα στον κόσμο τα οποία εκτιμά και θέλει πολύ λίγους και καλούς φίλους και γενικά δεν ταιριάζει με τον κόσμο που τον περιβάλλει, ώρες-ώρες δεν τον αντέχει μάλιστα και κλείνεται στον εαυτό του. Γενικά δλδ, μιλάω για την επικρατούσα μόδα των “ροκ” νέων των καιρών μας (και όχι μόνο?):

Ή στραβός ειν’ ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Εντελώς φιλικά ε και απλώς με αφορμή τον wrong.

Εύκολα! Εντωμεταξύ αν το 99% θέλει να είναι το “κάθαρμα” που δεν του αξίζει ο άλλος, γιατί ο άλλος είναι δεν ξερω και εγώ τι (σπεσιαλ), τότε ποιος στο διάολο είναι ο άλλος που τον “φτύνει”? Το 1%? :lol: Τσιμπαέι ο πλυθησμός γιατί γουστάρει να το παίζει “κολλημένος” και “φτυσμένος” κλπ κλπ

epic τραγουδαρα για τετοιες καταστασεις :):slight_smile:

Με θλίβει που το φόρουμ δεν οργανώνει κανα meeting να δώσουμε χαρά και στον Wrong.
Βασικά όλοι έχουμε ανάγκη λίγο γέλιο στη ζωή μας και να ξεδώσουμε με παρέα.

wrong ή δεν ξερεις τι θες

ή θες κ την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο

αποφασισε

η θασαι μονος σου κ δεν θα κλαψομουνιαζεις και θα το γουσταρεις (πχ εγω ειμαι σε τετοιο τριπ κ δεν με χαλα καθολου)

η θα βγεις εξω κ θα κανεις παρεες κ θα γινεις φυσιολογικο,κοινωνικο ον

εσυ εισαι σε ενα ημιμετρο

θες νασαι μονος/με γαματα ατομα αλλα σε χαλαει πουσαι μονος κ θες να δεις κοσμο αλλα ειναι μαλακες

αποφασισε τι θες.

δεν εισαι τοσο σπεσιαλ οσο νομιζεις.κ εσυ μια κουραδιτσα εισαι , οπως ολοι μας

βρες κουραδιτσες με τις οποιες ταιριαζουν τα χνωτα σας κ τελος

πχ

σπεσιαλ
ειναι η almighty c
ειναι ο lupin
ειναι ο ad1stt
ειναι ο deckard
ειναι οσοι ακομα ξεχναω

αλλα guess what ? κανεις τους δεν κλαψομουνιαζει.ολοι ειναι κουλ , με τα καλα κ τα κακα της υπαρξης τους.

οποτε grow a pair (δεν εχω καταλαβει κ τι φυλλο εισαι) και stop whining.

Σ αυτό που λέει ο manos να προσθέσω ότι σημαντικό ρόλο έχει παίξει η πτώση της δημοτικότητας στους νέους, του παλιού καλού (με τη στενή έννοια του όρου πάντα) heavy metal (γνωστό και ως το heavy metal της παρέας), με αποτέλεσμα να ανέβει ο μέσος όρος iq της νεολαίας και ο καθείς να νιώθει ξεχωριστός σπέσιαλ κτλ. Όμως όπως έχει πει και κάποιος πολύ παλιά: Μακάριοι οι πτωχοί το πνέυματι και οι πλούσιοι το χεαντμπάνγκινγ, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών.

Συμπερασμα: το 99% των ανθρωπων ειναι ανωμαλοι… δεν πειραζει αφου υπαρχουμε και μεις το υπολοιπο 1 %:p:p:p:p:p:p

σκάσε. βούλωστο. τα 10 τελευταία σου ποστ λένε για μένα. απλά ΣΚΑΣΕ.

καυλιαρη shaman αυτα κανεις κ ολες πεφτουν σα φυλλα στα ποδια σου :bow2::bow2::bow2::bow2:

:stuck_out_tongue: το χέσατε τελείως.

awake εισαι μεγαλος μαλακας.

και μετα παραπονιεσαι που δεν εχεις φιλους [-X[-X[-X

βρήκα το νέο μου φίλο.

mission accomplished :slight_smile:

(ολα πηγαν ρολοι με το σχεδιο)

τους radiohead μην τους μπλέκετε σας παρακαλώ πολύ:!:

πάντως wrong, είσαι…περίεργος (με τη θετική σημασία πάντα.προτιμώ τα άτομα που μου βγάζουν κάτι το ενδιαφέρον)!:stuck_out_tongue:
τη μια στιγμή πάω να ταυτιστώ πλήρως μαζί σου, και την αμέσως επόμενη απομακρύνομαι.
επίσης, να πω πως δεν έχω σιγουρευτεί ακόμη αν δεν είσαι troll.

awake πραγματικά σταμάτα, ο shaman έχει δίκιο, κούραση πια.

Παρακαλώ ας επιστρέψουμε στο θέμα μας χωρίς παρεκτροπές και υβριστικά σχόλια.

Αυτό είναι troll