μη το κάνετε αυτό, μα την αλήθεια. αυτό το τραγούδι είναι η μεγαλύτερη απάτη έβερ. οι στίχοι είναι φτιαγμένοι για να πιάνουν το 99,9% του πληθυσμού ξερωγω, όχι μόνο τον Wrong.
Ναι ρε σάμαν έχεις δίκιο, δεν είναι συγκινητικό πόσο ξεχωριστό αισθάνεται το 99,9% του πληθυσμού?
Η ευφυία των radiohead και η αυταπάτη της μοναδικότητας :roll:
edit - αυτό το δεύτερο με θλίβει κιόλας, για να’μαι και οντόπικ :-k
φραγκοφονιάδες είναι.
σιγά την ευφυία, το επόμενο τραγούδι τους να λέγεται “I have a nose”. Ω, πόσοι θα ταυτιστούν πάλι!
@Wrong και γενικά προς οποιοδήποτε είναι τόσο διαφορετικός από τους υπόλοιπους ή θεωρεί όλους την πλειοψηφία του κόσμου μαλάκες ή άτομα που τον πληγώνουν και έχει μόνο 2-3 άτομα στον κόσμο τα οποία εκτιμά και θέλει πολύ λίγους και καλούς φίλους και γενικά δεν ταιριάζει με τον κόσμο που τον περιβάλλει, ώρες-ώρες δεν τον αντέχει μάλιστα και κλείνεται στον εαυτό του. Γενικά δλδ, μιλάω για την επικρατούσα μόδα των “ροκ” νέων των καιρών μας (και όχι μόνο?):
Ή στραβός ειν’ ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Εντελώς φιλικά ε και απλώς με αφορμή τον wrong.
Εύκολα! Εντωμεταξύ αν το 99% θέλει να είναι το “κάθαρμα” που δεν του αξίζει ο άλλος, γιατί ο άλλος είναι δεν ξερω και εγώ τι (σπεσιαλ), τότε ποιος στο διάολο είναι ο άλλος που τον “φτύνει”? Το 1%? :lol: Τσιμπαέι ο πλυθησμός γιατί γουστάρει να το παίζει “κολλημένος” και “φτυσμένος” κλπ κλπ
epic τραγουδαρα για τετοιες καταστασεις :)
Με θλίβει που το φόρουμ δεν οργανώνει κανα meeting να δώσουμε χαρά και στον Wrong.
Βασικά όλοι έχουμε ανάγκη λίγο γέλιο στη ζωή μας και να ξεδώσουμε με παρέα.
wrong ή δεν ξερεις τι θες
ή θες κ την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο
αποφασισε
η θασαι μονος σου κ δεν θα κλαψομουνιαζεις και θα το γουσταρεις (πχ εγω ειμαι σε τετοιο τριπ κ δεν με χαλα καθολου)
η θα βγεις εξω κ θα κανεις παρεες κ θα γινεις φυσιολογικο,κοινωνικο ον
εσυ εισαι σε ενα ημιμετρο
θες νασαι μονος/με γαματα ατομα αλλα σε χαλαει πουσαι μονος κ θες να δεις κοσμο αλλα ειναι μαλακες
αποφασισε τι θες.
δεν εισαι τοσο σπεσιαλ οσο νομιζεις.κ εσυ μια κουραδιτσα εισαι , οπως ολοι μας
βρες κουραδιτσες με τις οποιες ταιριαζουν τα χνωτα σας κ τελος
πχ
σπεσιαλ
ειναι η almighty c
ειναι ο lupin
ειναι ο ad1stt
ειναι ο deckard
ειναι οσοι ακομα ξεχναω
αλλα guess what ? κανεις τους δεν κλαψομουνιαζει.ολοι ειναι κουλ , με τα καλα κ τα κακα της υπαρξης τους.
οποτε grow a pair (δεν εχω καταλαβει κ τι φυλλο εισαι) και stop whining.
Σ αυτό που λέει ο manos να προσθέσω ότι σημαντικό ρόλο έχει παίξει η πτώση της δημοτικότητας στους νέους, του παλιού καλού (με τη στενή έννοια του όρου πάντα) heavy metal (γνωστό και ως το heavy metal της παρέας), με αποτέλεσμα να ανέβει ο μέσος όρος iq της νεολαίας και ο καθείς να νιώθει ξεχωριστός σπέσιαλ κτλ. Όμως όπως έχει πει και κάποιος πολύ παλιά: Μακάριοι οι πτωχοί το πνέυματι και οι πλούσιοι το χεαντμπάνγκινγ, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών.
Συμπερασμα: το 99% των ανθρωπων ειναι ανωμαλοι… δεν πειραζει αφου υπαρχουμε και μεις το υπολοιπο 1 %:p:p:p:p:p:p
σκάσε. βούλωστο. τα 10 τελευταία σου ποστ λένε για μένα. απλά ΣΚΑΣΕ.
καυλιαρη shaman αυτα κανεις κ ολες πεφτουν σα φυλλα στα ποδια σου :bow2::bow2::bow2::bow2:
το χέσατε τελείως.
awake εισαι μεγαλος μαλακας.
και μετα παραπονιεσαι που δεν εχεις φιλους [-X[-X[-X
βρήκα το νέο μου φίλο.
mission accomplished
(ολα πηγαν ρολοι με το σχεδιο)
τους radiohead μην τους μπλέκετε σας παρακαλώ πολύ:!:
πάντως wrong, είσαι…περίεργος (με τη θετική σημασία πάντα.προτιμώ τα άτομα που μου βγάζουν κάτι το ενδιαφέρον)!
τη μια στιγμή πάω να ταυτιστώ πλήρως μαζί σου, και την αμέσως επόμενη απομακρύνομαι.
επίσης, να πω πως δεν έχω σιγουρευτεί ακόμη αν δεν είσαι troll.
awake πραγματικά σταμάτα, ο shaman έχει δίκιο, κούραση πια.
Παρακαλώ ας επιστρέψουμε στο θέμα μας χωρίς παρεκτροπές και υβριστικά σχόλια.
Αυτό είναι troll