Υπερπόστ.
Κλαίω.
βασικα θελω να πω και εγω κατι γιατι συμπασχω…
πριν καποιο καιρο μετα απο καποια περιστατικα διαπιστωσα το ποσο ευθραυστο ειναι αυτο που αποκαλουν καποιοι(και που αποκαλουσα και εγω)φιλια…
πολυ απλα ατομα που θεωρουσα κολλητους μου,μου συμπεριφερθηκαν με τον πιο γαμημενο τροπο…
με αποτελεσμα να μεινω χωρις φιλους…και αυτο με θλιβει πολυ…απλα πλεον εχω συμβιβαστει εχω καποια ατομα που βγαινω παρολο που δεν ταιριαζουν τα ενδιαφεροντα μας(ειδικα σε θεματα μουσικης ειμαι το ουφο της υποθεσης και ετσι με βλεπουν και αλλοι πολλοι αλλα γραμμενους τους εχω)
τεσπα για να μν κουραζω με τα δικα μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι να βγαινεις με ατομα που δεν εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα που ανεφερες δεν λεει κατι
θα βρειτε κοινο σημειο πλευσης…θες σχολη(καπου εγραφες για μαθηματα) θες ποδοσφαιρο η κατι τελος παντων θα βγεις θα περασεις δυο ωρες καλα και ολα οκ
δεν ειναι κακο να κανεις καποιους συμβιβασμους:wink:
Eγώ κρατάω αυτό:
αλλά και αυτό:
Δε λέω συγκεκριμένα ότι ίσχυει αυτό για σένα Wrong, μιας και δε σε ξέρω. Αλλά γενικώς είναι ένα φαινόμενο που το βλέπω συχνά στους νέους το τελευταίο καιρό. Και τις περισσότερες φορές ή το παίζουν ή απλά αυτοί είναι προβληματικοί κι όχι όλο το σύμπαν.
Κατα τ’ άλλα συμφωνώ με την αγαπητή μου almighty ότι κι εγώ ανάλογα με τις φάσεις μου, θα πάρω το ποδήλατο μουσική ένα βιβλίο και θα πάω να αράξω μόνος μου σε καμιά παραλια για κάνα 3ώρο (ένα παράδειγμα) χωρίς να’ χω όρεξη να μιλήσω με κανέναν απολύτως, αλλά και τυχαίνει συχνά (αρκετά συχνά) να θέλω να βγώ με φιλαράκια μου να πιούμε τα πάντα, να γελάσουμε, να μιλήσουμε κλπ
Επίσης είναι πολύ λάθος wrong (αχα καλό) να ψάχνεις έναν άνθρωπο ακριβώς ίδιο με σένα. Απλά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Και αν γίνει, μια στο τόσο, δε ξέρω κατά πόσο τελικά θα στε καλά μαζι. Ειναι περιεργο πραγμα να στε ιδιοι
Σωστός.
Τέτοια σχέση όμοιων ατόμων δεν έχω δει να καταλήγει καλά… Άσε που είναι και βαρετό να συμφωνείς με κάποιον σε όλα. Debate γιοκ;;;
Γενικά δεν πολύ πιστεύω στον ορισμό “αυτός είναι έξυπνος” πιο πολύ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μία μικρή ιδιοφυΐα,που λέει και ο γνωστός αστροφυσικός.
Τα άτομα που κλείνονται στο εαυτό τους,με την πρόφαση “δεν ταιριάζω με αυτούς,είμαι πιο έξυπνος,δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο” και συνάμα είναι και στεναχωρημένοι ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω.Σίγουρα και εγώ κάποιες φορές το νιώθω αυτό,αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν ο άλλος είναι έξυπνος,χαζός,ροκάς,Μακεδόνας ή Τούρκος.Αυτό που κοιτάω είναι το αν είναι αυθεντικός,αν εκπέμπει ένα αίσθημα αγάπης,αν είναι καλόβουλος και τέτοια πράγματα.
Αν κάποιος θέλει να κλειστεί στον εαυτό του οκ,είναι ελεύθερος να το πράξει.Αλλά ας μην γκρινιάζει κιόλας και τουλάχιστον ας μας αφήσει να καταλάβουμε σίγα-σιγά τι έχει,τι τον προβληματίζει.
Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που βλέπω εγώ τους ανθρώπους,το πως τους αντιμετωπίζω κτλ.
Πάντως εγώ προσωπικά είμαι λίγο Nowhere Man.
Μόλις γύρισα από Κρήτη εν τω μεταξύ και είμαι χάλια.Θα επανέλθω
Γενικά στηρίζουμε Μάνοσ, κάτι δεν πάει καλά σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πισινή κρατάμε μόνο σε περιπτώσεις που κάποιος μένει σε αραιοκατοικημένη κλειστή κοινωνία που ντάξει η παραμικρή διαφορετικότητα σε θέτει αυτόματα στο περιθώριο, αλλά δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο εδώ.
Γενικότερα, για μένα προσωπικά η φάση “θλίβομαι επειδή είμαι τόσο μόνος και διαφορετικός” ισούται αυτόματα με “δεν έχω γυναίκα/άντρα” και σόρι για το κυνικό της σκέψης μου, αλλά been there seen that κι έτσι, και ακόμα γενικότερα δεν ξέρω τι εικόνα βγάζω στο φόρουμ, αλλά μπιλίβ μι δε με κυνηγάνε οι γυναίκες από τότε που γεννήθηκα, όλοι περνάμε τις φάσεις μας μέχρι να εμφανιστεί “το πρόσωπο”, κακό δεν είναι, απλά όσοι είναι στη φάση καλό είναι να προσπαθήσουν να το ξορκίσουν δημιουργικά ξερωγώ πιάστε καμιά ζωγραφική, γρατζουνίστε καμιά κιθάρα, γράφτε κάνα ποίημα, πιάστε το πλέξιμο, whatever, μόνο μη πνιγείτε στη θλίψη σας.
ξεχασα να σε βαλω στη λιστα με τους σπεσιαλ
ελπιζω να μην με μισεις
(κ μπραβο σου για την ταπεινοφροσυνη ‘δεν με κυνηγανε οι γυναικες’ αξιος !!!) 8)
Πολυ ελιτισμος ρε Wrong.
Mπορεις παντα να επινοησεις φανταστικους φιλους.Εγω ειχα εναν αλλα μαλωσαμε και τωρα μου κανει μουτρα.Επισης υπαρχουν φανταστικα city tours.Με λιγη οικονομια το χεις.
οχι ρε μλκ τι τουπε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Το ξέρουμε. Αλλά συνήθως πέφτουμε στις μούφες.
οτι έκαψαν ακόμα και τον Όλυμπο!
κεραυνός ήταν
fixed
:blink: τι έχεις ξεθάψει.??!!
*επίσης η διευκρίνηση τι είναι? εγκυκλοπαιδικές γνώσεις…??
Είναι που δεν μπορώ να βλέπω ποστ κριμσον αηντολ δίχως αστερίσκο.
*:Ρ
:lol: κακεεεε…
*[I]σκετο[/I]
οντοπικ: με θλίβει που ο κριμσον αηντολ έβαλε αστερισκοειδή διευκρίνηση σε ιτάλιξ.
πες την αλήθεια… ζηλεύεις την προβολή του redwaves…
γκιλτυ ας τσαρτζδ.