Davidian, θυμάσαι το μαγαζί λίγο πριν την πλατεία όλγας, επί της μαιζώνος, που είχε έναν παπαγάλο απέξω? Ο οποίος παπαγάλος είχε φάει κλήση (!!!) από αστυνόμο, γιατί η ουρά του παρεμπόδιζε την διέλευση των πεζών.
#-o #-o :lol: :lol:
Davidian, θυμάσαι το μαγαζί λίγο πριν την πλατεία όλγας, επί της μαιζώνος, που είχε έναν παπαγάλο απέξω? Ο οποίος παπαγάλος είχε φάει κλήση (!!!) από αστυνόμο, γιατί η ουρά του παρεμπόδιζε την διέλευση των πεζών.
#-o #-o :lol: :lol:
αχαχχαααχχααχ…ναι το θυμάμαι…μετα την Κωνσταντινουπόλεως ηταν το μαγαζί…Τρελλή μορφή ο παπαγάλος…
:respect: @ Porto Rico.Ενας φιλος μου εμενε διπλα.Το τι παθαιναμε απο τις μυρωδιες δεν λεγεται.
Σωστος ο Dav.
Θεικη μορφη ο παπαγαλος ρε! Δεν υπαρχει πλεον
Πήγα να κόψω την ψαλίδα στο μαλλί μου - ξέρετε μωρέ, ψαλίδα ,μύτες κτλ κτλ - και πλέρωσα, 35 ευρω… :?
Υπαρχει ενας τωρα Ρηγα Φεραιου μεταξυ Πατρεως και Παντανασης.
Με θλίβει το ότι το αβαταρ μου δεν αρέσει στον Βάκιλλο
Μη πεσεις στη πρεζα μονο
Oτι στις συναυλιες παιζει πολυ μαστουρα κ ειδικα στα πιτ με αποτελεσμα οι τυποι να βαρανε οπου κ οπως να 'ναι…
Θλιβερο,ναι.
Αληταμπουρες.Γελοιοι.ΑΝΑΙΔΕΙΣ.ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
τα ναρκωτικα
ο πολεμος
τα ψεμματα
οι διπροσωποι
η ατιμια
το κερατο:p
ο ρατσισμος
η αδικια κτλ κτλ
γτ το κερατο σε θλιβει?
δεν ξερω:( δεν ειναι θλιβερο να σου τα φοραει αυτος που αγαπας κ εμπιστευεσαι??
Σωστο… Κ αν το κανεις εσυ, παλι σε θλιβει μετα(σχεδον παντα)…
Οι gay!
Κάποιος σου έχει φάει άντρα:-k
λολ οχι ακριβως…αλλα τη μια λενε “τελικα μου αρεσουν και οι γυναικες” και την αλλη “τελικα μονο αντρες”
Ε ας πουνε ενα απο τα δυο μην χαλαμε και την ωρα μας! Παντως, ειναι καλοι στο σοπινγκ…:lol:
Γουσταρες εναν και εφαγες χυλοπιτα επειδη ειναι γκεη,στανταρ.
Κολλητος ηταν και ΔΕΝ εφαγα χυλοπιτα! Αλλα δεν ηξερε τι ηθελε και μου σπασε τα νευρα! Αμεσως…[-X
Εφαγες
Εεεμ ήθελες άτριχους :!: