Με θλίβει ότι

Που οι άνθρωποι κάνουν στους γύρω τους αυτά ακριβώς που δεν θέλουν να τους κάνουν.

Καλά, όταν αρχίσεις να κάνεις σοβαρά ιστορία θα δεις ότι είναι ΜΟΝΟ παπαγαλία το μάθημα. Και αν θέλω να διαβάσω ιστορία δεν πρόκειται να ανοίξω το βιβλίο του σχολείου… Υπάρχουν και σοβαρά βιβλία που καταπιάνονται με το θέμα. :wink:

Έπρεπε να πας να το δώσεις εσύ σήμερα για μένα τότε γαμώτο… :frowning:

για αλλη μια φορα εκανα λαθος επιλογες…

πως πηγες…?? πολυ ευχαριστως να το εδινα εγω:-k :-k αλλα θα ερχοσουν σημερα να εγραφες ολο το κεφαλαιο των πολιτικων σε διαγωνισμα?? (κατευθυνση τριτης λυκειου)

το οτι κατα 99,999% 8α σπουδαζω πατρα για τουλαχιστον 4 χρονια… κλαψ κλαψ… θελω αθηνα…

δεν θελει να την καταστρεψει ρε#-o #-o

γιατι οχι, απο τις πιο ωραιες πολεις της ελλαδας ειναι η πατρα, ασε που ηταν και ‘‘πολιτιστικη πρωτευουσα της ευρωπης’’.:stuck_out_tongue:

Οχι μονο με θλιβει. Ταπηροκρανιωση προκαλει το οτι δεν εχω παει rockwave. :frowning:

Ετοιμασου τοτε !

Απο του χρονου ομως …8O Το ξερω οτι δεν μπορεις αλλα θα εχουμε τελειωσει κιολας …8)

Να σπουδαζεις Πατρα ειναι πολυ ωραια.Να μενεις οχι και τοσο.:lol: :stuck_out_tongue:

Καλα για να μεινεις δεν παλευεται με τιποτα, πως την παλευεται εσεις οι πατρινοι ???
Αλλα και για να σπουδασεις δεν ειναι τιποτα φοβερο, μια πολη που εχει πολλους φοιτητες απλα.

Τα ίδια λένε σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι Αθηναίοι που θα κατέβουν Πάτρα…

Μετά τους αρέσει που μένουν μόνοι τους.
Που όλοι οι φίλοι τους μένουν σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια.
Που μπορούν και σε 10-15 λεπτά είναι σε παραλία για μπάνιο.
Που είναι πιο φτηνή η ζωή (συγκριτικά με Αθήνα).

Μεγαλόνωντας οι πιο πιτσιρικάδες πιθανόν να αλλάξετε γνώμη και να δείτε πως η Αθήνα είναι που δεν παλεύεται να ζει κανείς. Ειδικά, αν δεν έχει μεγαλώσει στους ρυθμούς της…

Mια χαρα ειναι η Πάτρα…Ξεκολλάτε…(αν και δεν εχει το drum πλέον:lol: )…Πιο ηρεμοι ρυθμοί ζωής,πιο φτηνά,πιο μικρές αποστάσεις…Θα αναθεωρησετε soon…

Πάτρα έφαγα πριν λίγο καιρό πίτσα σε μία πιτσαρί δίπλα απ’ τη Πίττα του Παππού και με πήγανε Πάτρα-Αθήνα με σακούλες. Και να φανταστείτε έχω γερό στομάχι με τόσα σουβλάκια που τρώω :p.

Δεν εχω πληρωθει ακομα και μου χρωστανε τα κερατα τους΄,με αποτελεσμα να μην μπορω να προγραμματισω τιποτα,γαμω το ελληνικο δημοσιο…

Βασικα για φοιτητη δεν ειναι ασχημα, αλλα πιο φτηνα δεν ειναι σε καμια περιπτωση, μονο ο καφες, ολα τα αλλα ειναι πιο ακριβα απο δω.

Vedder: η Signore παντα ηταν καλη πριν καμια 10ρια μερες ομως που εφαγε δεν μου αρεσε καθολου… παει χαλασε και αυτη.

Το κόστος ζωής είναι πιο φτηνό στο σύνολο κυρίως λόγω ενοικίων και εξόδων σε διασκέδαση (όχι πως δεν υπάρχουν και τα τραγικά).

Η Signore έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια, παλιά ήταν δύναμη. Πόρτο Ρίκο για παραδοσιακά πράγματα.

on topic : με θλίβει η αναξιοκρατία αυτής της χώρας και όπως λέει και ένας γνωστός the unthinking majority…

Pizza Delis,the best in town…(και η Amaretto στην Πλατεία Βουδ…)

Βουδ?Τελειωσε η μπαταρια?

Οχι έτσι λέγεται…:lol: