Από τι in.gr
Νεκρός στο διαμέρισμά του ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε μαχαιρωμένος.
Από τι in.gr
Νεκρός στο διαμέρισμά του ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε μαχαιρωμένος.
κριμα ο ανθρωπος κ τι καλα ειχε ξεμπερδεψει απο τα ναρκωτικα…
8O 8O
τον καημένο!
Μπα…Αυτα τα πραγματα ειναι you can check out anytime you like but you can never leave δυστυχώς…
Κριμα οπως κ να εχει,ηταν και ιδιαιτερα δημοφιλης στους τηλεοπτικους κυκλους,ειδικα μετα τους 2 ξενους…παντως ισχυει το απο πανω του Lunatic,απαξ κ μπλεξεις με τετοιους κυκλους,δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει κ δεν ξεκοβεις κ ποτε…έφερε λεει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, στην ωμοπλάτη και στο λαιμό…ιιιχχ…
ΚΡΙΜΑ…επαθα σοκ οταν το εμαθα…πρεπει να τον φαγανε καποιοι που θα ειχε ‘‘δωσει’’ στην ιστορια με την κοκα που ειχε τις προαλλες…
εγω για εγκλημα παθους ακουσα… Ποιος ξερει τωρα…
Πω ρε.Κριμα.Τον θεωρουσα καλο ηθοποιο,μου ειχε αρεσει πολυ στους 2 Ξενους και στους Σταβλους της Εριετας Ζαιμη.
Τι ιστοριες με κοκα ειχε?Δεν βλεπω Λαμπιρη :Ρ
Και εγώ έμεινα οταν το άκουσα. Κρίμα ο άνθρωπος. Και ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής. τι να πει κανείς… ξανά κρίμα…
βρεθηκε λεει γυμνος…και αν ηταν και εγκλημα παθους…μονο υποθεσεις μπορει να κανει κανεις…
ελα ρε κριμα ο ανθρωπος… και μενα μου αρεσε πολυ στους 2 ξενους…
ιδέα δεν ειχα οτι ήταν μπλεγμενος στα ναρκωτικα, τι να πεις… RIP
Κρίμα. Συμπαθέστατος ηθοποιός. Αν μπλέξεις με ναρκωτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει…
Όχι ρε!
Το άκουσα στο ράδιο το πρωί!
Ντάξει, είναι άνετα ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς τις γενιάς του, με τις ερμηνείες του στους 2 ξένους και στους Στάβλους να είναι από τις καλύτερες σε κωμική σειρά της τελευταίας δεκαετίας
Κρίμα, πολύ κρίμα
Μιλαμε,τωρα εβλεπα τηλεοραση κ πρεπει να τον κατασφαξαν,7 μαχαιριες λεει…ποοο…ειχε συλληφθει με κοκα κατι μηνες πριν νομιζω…παντως ολοι λενε πανω κατω πως ειχε λογαριασμους με τα ατομα που ειχε μπλεξει με τη πρεζα…
Οι πολλές μαχαιριές μου θυμίζουν ένα περιστατικό από το μέταλ χώρο…:-s
Από ότι ΄φαίνεται μάλλον δεν είχε ξεμπερδέψει με τον “κόσμο των ναρκωτικών” ακόμα και αν είχε ξεμπερδέψει από αυτά.
Είχε συλληφθεί πριν τα Χριστούγεννα με ποσότητα Κόκας που στήριζε κατηγορητήριο μέχρι και για εμπόριο.
Παρ’ολα αυτά, είπε πως “ψώνισε χονδρική” εν όψει των γιορτών και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση…
Σίγουρα είχε εξαργυρώσει την φήμη του και τα λεφτά του τότε: Kάποιος άσημος ή φτωχός θα είχε προφυλακιστεί σίγουρα
Ψαξστε για τον Varg της ελληνικης τηλεορασης!!
Σοβαρα τωρα, κριμα τον ανθρωπο. Τωρα το εμαθα και πραγματικα σοκαριστικα. Ποιος το περιμενε;
7 μαχαιριες… εγκλημα παθους… δε νομιζω. Μαλλον απο τον “χωρο” των ναρκωτικων θα ηταν. Κριμα και παλι κριμα. R.I.P.
Τι ιστοριες με κοκα ειχε?Δεν βλεπω Λαμπιρη :Ρ[/QUOTE]
συνεληφθη για κατοχη μεγαλης ποσοτητας.μετα απο ολη την ιστορια ηταν ετοιμος ν’ απεξαρτηθει καποιος ομως ειχε αλλα σχεδια γι αυτον.τι αλλο να πει κανεις R.I.P
Κριμα…
Αλλα λενε οτι…
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρωνε οι κότες…
Oι 7 μαχαιριές είναι ακριβώς αυτές που υποδεικνύουν έγκλημα πάθους. Από το χώρο των ναρκωτικών θα του είχαν φυτέψει μία σφαίρα.