Πάντως το Final Frontier ΔΕΝ είναι ο χειρότερος δίσκος των Maiden.
I am serious, δεν τρολάρω.
Πάντως το Final Frontier ΔΕΝ είναι ο χειρότερος δίσκος των Maiden.
I am serious, δεν τρολάρω.
Ε ναι δεν είναι και virtual XI
Ακούγεται ευχάριστα ολόκληρος ο δίσκος και έχει και δύο έπη προς το τέλος (talisman και wind)
Και το Virtual ΧΙ έχει το C͟o͟m͟o͟ E͟s͟t͟a͟i͟s͟ A͟m͟i͟g͟o͟s͟ που είναι πολύ καλό τραγούδι.
Ωραία αφού το πάτε εκεί οι μέιντεν tallica δεν θα φτάσουν ποτέ… τους έχουν ξεπεράσει προ πολλού
Οι Sabbath είναι το heavy, οι Priest το metal, οι υπόλοιποι καταδικασμένοι να ακολουθούν.
Καλησπέρα.
Priest?
Ποια η απορία σου;
Νταξ μην τα ισοπεδώνουμε όλα, οι priest είναι τεράστια μπάντα, με δισκαρες όπως sad wings, stained, british, screaming, defenders, painkiller, jugulator και το πρόσφατο firepower και άλλους τόσους ακόμα πολύ αξιόλογους δίσκους
Ήταν καταπληκτικοι live μέχρι και πριν λίγα χρόνια και οδηγούσαν τις εξελίξεις στο μέταλ για 15 χρόνια ή παραπάνω (sad-painkiller)
Προσωπικά δεν τους βάζω τόσο ψηλά όσο ο φίλος @martian, αλλά ναι ρε πριστ <3
Priest τι?
Δεν ξέρω πόσο ψηλά τους βάζει κανείς, αλλά αν μιλάμε για τον ορισμό του “heavy metal”, τότε θα βάλεις ένα Defenders, ένα British Steel, ένα Screaming, ένα Painkiller.
Η μπορείς να βάλεις το number of the beast…
Painkiller είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΕΒΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ, αλλά κατά τα λοιπά οι πρηστ είναι ροκενρολλάδες (όπως οι βενομ ή οι μοτορχεντ) και γενικά ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ.
Ρε ντουντ είπαμε να πούμε καμιά μαλακια και εσύ έρχεσαι και μιλάς σοβαρά… Ντροπή σου
Τι στο δγιάολο, προσπάθησα και να γίνω εριστική και να πουλήσω και μεταλλοπατερισμό, θα το ξανασκεφτώ καλύτερα.
Master of puppets, ένα post έκανα για να βγουν οι μειντενμονο, priest και λοιποί από τις τρύπες τους, σαν το Black Album ένα πράγμα
Οι Feta μόνο πάντως βγήκανε σίγουρα
και βρήκες πολλούς εδώ μέσα , ε;;
Βαριέμαι αφόρητα τους dream theater. Πήρα το images άκουγα μόνο το pull me under μετά ξαναπροσπαθησα με τον επόμενο κ λάτρεψα το SPACE DYE VEST κατά τ αλλά πολυυυυ βαρεμάρα. Μετά μ άρεσε το Home από όλο το άλμπουμ τους το μετροπολισ. Κατά τ αλλα έχω δανειστεί άλμπουμ τους δεν τ άντεξα με τίποτα. Διάβαζα σχόλια για τα λάιβ τους ότι γαμανε ο μπασιστας παίζει με 9 χορδές ο κιθαρίστας τις κάλτσες τους τα πληκτρα ότι καλύτερο κ με τους 2 πληκτραδες εγώ τίποτα δεν μπορώ ρε παιδί μου τι βαρεμάρα. Ότι κ να μ πείτε δεν τους μπορώ. Γαμω κ τα Μπέρκλεϋ σας.
Μόνο μειντεν.