Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Σας διαβάζει ο Αρχηγός (διότι είναι γνωστό ότι σας διαβάζει) και γελάει.

1 Like

Καμια φετα ποτε στα γεμιστα.

Το σεβομαι. Αστους να λενε. Στα γουστα στα φαγητα δε νοειται κανενας φασισμος, κι ας μου αρεσει η φετα :sunglasses:

Με αφορμη αυτο, σιχαινομαι αρνι και κατσικι και εχω να φαω πανω απο 10 χρονια. Λογικα δε θα φαω ποτε ξανα στην ζωη μου. Επισης ελιες. Οξω και στα 3.

Ντερμπυ με Book Of Souls ειναι ναι.

2 Likes

μίλησε για κιμά στα γεμιστά

1 Like

Αν μιλαμε για ντοματες και πιπεριες (τα κλασικα δηλαδη) τρωω και με κιμα και χωρις, δεν δινω μεγαλη σημασια.

Τα γεμιστα κολοκυθακια με αυγολεμονο και ρυζι παντως, ποτε με κιμα.

ΥΓ. Τωρα καταλαβα οτι ο Μοργκοθ διαχωριζε την φετα μονο στην σπανακοπιτα κι οχι στα γεμιστα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ευχαριστω g0dslayer γιατι με τα φεηκ νιουζ των Γιαλαντζιδων θα χασουμε την μπαλα

Φυσικα η καταναλωση γεμιστων χωρις την συνοδεια φετουλας αποτελει ισχυρη ενδειξη διαταραγμενου ψυχισμου, αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.

8 Likes

Ναι, οχι.

Τόσο προβλέψιμος…

:open_mouth: Γιατί ρε? Το κατσίκι είναι ωραίο, εγώ τη φέτα δε τη σταμάτησα ποτέ, έφαγα μια φορά στο νήπιο και από τότε 0. Το αρνί συμφωνώ, ενώ το τρώω δε μ’αρέσει το τόσο πολύ λίπος.

Σήμερα έχω μακαρόνια με κιμά, σήμερα είναι μια καλή μέρα

3 Likes

For whom the bell tolls :bell:
Enter Sandman
Master of Puppets

2 Likes

Το καλύτερο φαγητό του κόσμου. Εγώ είχα κοτόπουλο reloaded (leftover δηλαδή) κι έφτιαξα κι ένα ρυζάκι να το συνοδεύσω, καλή μέρα είναι κι η δική μου :upside_down_face:

5 Likes

Πρώτη βολτα με το ποδήλατο με κουμπώμενο κινητό στη θήκη και master of puppets (ναι είμαι από αυτούς τους μουσικοπληκτους που βαζουν χαμηλά μουσική από το κινητό στο ποδήλατο ). Είχα καιρο να το ακούσω και ήταν ότι πρέπει για την πρεμιέρα

4 Likes

Πολύ καλοί οι Sum 41, ωραία τυπάκια και παίζουν και τίμια τα Metallica covers συχνά πυκνά, αλλά blink >>>>> sum.

Για τα “απλά” φαγητά θα συμφωνήσω, μαζί με τις μερακλίδηκες μπριζόλες σε ταβέρνα. Το πιο ωραίο φαγητό για μένα είναι το ψάρι στη σχάρα, όποιο ψάρι κι αν βάλεις πάνω αλλά θες 50€ min για την κάθε φορά, είναι ακριβό σπορ.

4 Likes

Γι’αυτό το ψήνεις μονος σου και με 10 ευρώ το άτομο τρως τούμπανο ψάρι η μπριζόλα :wink:

Έχει ένα πολύ καλό κρεοπωλείο εδώ στη γειτονιά μου και η καλύτερη μας είναι να παίρνουμε κάποιο πολύ καλό cut μοσχάρι με τη γυναίκα μου και να το ψήνουμε στα κάρβουνα (medium rare ε)

Αρνί/κατσίκι είναι το κρέας που μου αρέσει λίγοτερο απ’ όλα , αλλά οκ αν είναι καλά μαγειρεμενο τρώγεται ευχάριστα

3 Likes

Δεν τρώω ψάρι. Ούτε αρνιά και κατσίκια. Σχεδόν ούτε και μοσχάρι. Αλλά νομίζω τα έλεγα και την προηγούμενη φορά. Μακαρόνια με κιμά είναι το υπερτατότατο φαγητό.

Εδιτ

Ξεκίνησα το λοκνταου με pretty maids, σουητ νοσταλτζια.

1 Like

Τουλαχιστον ελπιζω να βαζεις φετα στην φετα σου οσο τρως φετα homie γιατι εδω σε αυτο το τοπικ μαθαινουμε οτι οποιος δεν βαζει φετα σε καθε φαγητο του κοσμου ειναι ψυχοπαθης :stuck_out_tongue:

1 Like

Λολ. Βάζω φέτα στην φέτα μου και τυρί στο τυρί μου και γενικά, ΤΥΡΓΙΑ.

3 Likes

Ε ναι ρε το ίδιο πράγμα λέμε, ποιος βγάζει τη σχάρα για να φτιάξει για τον εαυτο του μόνο? Βάλε και τις πατάτες, τα λαχανικά τις μπύρες και εγινες

Παλιότερα που εμένα μόνος δεν το έκανα, βαριομουνα. Από τότε που συγκατοικησα ψήνουμε αρκετά συχνά, τα σκ κυρίως βέβαια. Είναι ωραία φάση , ειδικά τώρα που έκλεισε και η εστίαση θα πάει τρένο η σχάρα :smiley:

2 Likes

Α δεν ξέρω, έχω συνδέσει το ψήσιμο με την παρέα. Βασικά εννοώ στα κάρβουνα οχι στο φούρνο

Εδιτ: το αλλαξες ρε και δε βγάζει νόημα αυτο τωρα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ναι κάρβουνα ψήνουμε μαν, χειμώνα καλοκαίρι

Edit: χαχα ναι ρε 2 άτομα ταιζω ο ψηστης :stuck_out_tongue:

3 Likes

οτοκορεκτ το τελευταιο? Σα να ηθελες κατι αλλο να γραψεις

Τωρα εξηγειται γιατι λατρευεις οτιδηποτε cheesy metal οκ

3 Likes