Ποιες μπάντες ακούει η Λύκαινα που είναι cheesy metal ?
By the way, για πείτε cheesy metal μπάντες!
Ποιες μπάντες ακούει η Λύκαινα που είναι cheesy metal ?
By the way, για πείτε cheesy metal μπάντες!
Sabaton (sorry στους fans). Δεν είναι cheesy μόνο στο image, αλλά είναι πάρα πολύ και στη μουσική και δεν καταλαβαίνω το hype καθόλου
Καλά ήταν σαφές ότι θα γινόταν αυτό το αστείο, αλλά είναι και σαφές ότι με αδικείς, όχι και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ…!!
Δεν είμαι σίγουρη, ας ορίσουμε το τσηζυ πρώτα να σας πω.
Πω, αν υπήρχε, θα ήταν ο ορισμός του πλαστικού μέταλ, αηδία.
Ρε σεις…θα γίνει κwλ0s το φόρουμ. Δεν το λυπάστε??
Δεν άντεξα…
…Όλα αυτά πρώτη μέρα στο μεταξύ, καλά θα περάσουμε… ;p
Γεμιστά εννοείται μόνο με κιμά! Τι, ορφανά της Φωτίου θα τρώμε; Απαταιώνες είμαστε;
Όσο για τη φέτα που αναφέρθηκε από άλλους με τα γεμιστά… όχι από εμένα, τα τρώω με γιαούρτι από πάνω, δοκιμάστε το, ταιριάζει πολύ ο συνδυασμός γεύσεων που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας.
Μπορείς να μου προσδιορίσεις την σωστή ποσότητα γιαουρτιού?
Κοίτα, επειδή μπορεί να με πιάσει λιγούρα με το γιαούρτι, μπορεί να φάω ολόκληρο κεσεδάκι με ένα πιάτο… αλλά πιο ορθολογικά μπορείς να δοκιμάσεις με 1-2 κουταλιές ανά γεμιστό
(τι συζητάμε καραντινιάτικα!)
Ωραία δεν θα το φοβηθω όταν φτάσει εκείνη η ώρα…
Ακούγεται όντως ενδιαφέρον αυτό με το γιαούρτι . Κρίμα που άργησες μια μέρα να μας το αναφέρεις γιατί έφαγα χθες
Επειδή πολύ μπλα μπλα και τηγανίτα τίποτα:
Χαλβάς σιμιγδάλι. Μείναμε από σταφίδα, βαρέθηκα να βγω. Για πρώτη μέρα καραντίνας, καλά είμαστε. Αύριο 6 χλμ τρέξιμο για να κάνουμε καραντινατο ντεμπούτο κι εκεί.
Μα να μην μου αρέσει καθόλου όμως ο σιμιγδαλένιος?? Δεν τον μπορώ ρε αδερφέ μου. Αντιθέτως από τον μπακαλοχαλβά μπορώ να φάω έναν κουβά.
Λατρεύω αυτόν τον χαλβά (σιμιγδάλι).
Για τον άλλον, δεν μου άρεσε ποτέ το ταχίνι. Ο “άλλος” χαλβάς ήταν στο στόμα μου σαν να μασουλάω άχυρο. Σήμερα έχω δοκιμάσει κάθε είδους του και τρώω ταχίνι με τους κουβάδες. Το ίδιο και με το φυστικοβούτυρο… Χαλβάς με γεύση εσπρέσο/μόκα πρέπει να έφτασε στη γη μετά την πανσπερμια. Αυτή πρέπει να ήταν η τροφή των θεών λογικά.
Τι είδους αφέψημα είναι αυτό? Μοιάζει ενδιαφέρον
Χαλβάς σιμιγδαλένιος όλα τα λεφτά (και καλύτερα χωρίς σταφίδες, δεν τις προτιμώ ;p). Nο 2 μακεδονικός. Φαρσάλων δεν πλησιάζω.
Με τούτα και με κείνα θα γίνουμε 100 κιλά ακόμα δεν αρχίσαμε, αστοκαλο. Επίσης, μήπως να μεταφερθούμε στο τι φάγατε σήμερα?!
Σορυ αν χαλάω κάποια κουβέντα, εδώ έφτασα και δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο: φέτα στα γεμιστά, μόνο σε ΑΠΟλΥΤΗ αναγκη aka δεν υπάρχει γιαούρτι σε απόσταση 10 χλμ
Edit: η σωστή ποσότητα είναι ένα κεσεδάκι κλασσικό. Και ΟΧΙ πάνω στα γεμιστά, από δίπλα μπουκια, μπουκιά. Και φυσικά, γεμιστά με κύμα=άλλο φαγητό.
Επίσης τυρί στο τυρί, αυτό δεν το συζητάμε. Ο κόσμος θα ήταν βαρετός χωρίς τυρί.
Όπως μου έλεγε και η τύπισσα στο κυλικείο, εσύ τρως τυρί με μακαρόνια :))))
Ταπεινή μπύρα 250 ml ανά μπουκάλι. Blonder, γαλλική αν θυμάμαι καλά. Την έχω βρει μόνο στον Σκλαβενίτη, πωλείται σε πακέτο των δέκα στα 4,2 ευρώ ή με 45 λεπτά το μπουκάλι. Δεν είναι κάτι σπουδαίο από γεύση, αδιάφορη θα έλεγα, αλλά είναι ακριβώς αυτό που θέλω για το τραπέζι. Όχι ολόκληρο μπουκάλι ή και κουτί των 330, ίσα ίσα για να συνοδεύσει το φαγητό μου. Κι αν θέλεις δεύτερη, είναι εκεί και σε περιμένει