Υπάρχει τέτοιο τοπικ;
Όλοι οι χαλβάδες είναι πολύ ωραίοι, το πρόβλημα είναι ότι έχουν 600 θερμίδες τα 100 γραμμάρια
Συμφωνω, εφαγα δυο μεριδες ηδη. Θα επανορθωσω, θα φτιαξω ενα γαλακτομπουρεκο καταϊφι τις επομενες μερες.
Καλυτερα. Γιατι να χαλασεις ενα αψεγαδιαστο γλυκο με σταφιδες?
Θα αλλαξω τον τονο μου απο φιλικο και θα πω “τι κανεις γαμω τη μπαναγια μου και πειναω”
Όλοι οι χαλβάδες είναι ωραίοι. Μη ξεχνάμε των Φαρσάλων. Σταφίδα το απογείωνει. Τέλος.
Φέτα το απαραίτητο για να φας οτιδήποτε. Τώρα τελευταία με φασολάκια, γεμιστά και αρακά δοκιμάζω και γιαούρτι και είναι σούπερ όντως.
Φίλε πρόσεχε όμως έχει φοινικέλαιο. Το απλό είναι χωρίς
Παλιο και υπερλατρεμενο.
Εχασες ποντο στα μάτια μου… Ποτέ δεν θα καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει έτοιμο ενα προϊον που τόσο εύκολα μπορεί μόνος του να φτιάξει. Οπως είπε κι ο συμφορουμίτης, κάτι 100% υγιεινό (σκέτο ταχίνι) γίνεται χάνει αμέσως όλη την αξία του με το φοινικέλαιο.
ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ.
Γιατί θα λυπηθώ σίγουρα τη ζάχαρη .
Το είδα ότι έχει φοινικέλαιο, δεν το είχα παρατηρήσει. Τι ακριβώς κακό κάνει; Έχω και σκέτο ταχίνι ρε, κυρίως σκέτο τρώω, με το κακάο είναι για καμιά κουταλιά στο τσακίρ κέφι.
Natural φυστικοβουτυρο με μέλι>>ταχίνι με κακάο
Και τα δύο βέβαια stay heavy φάση από θέμα θερμίδων
Θεωρητικα ειναι καρκινογόνο. Περιβαλλοντολογικά, η συλλογή του γ#$%ει τα πάντα. Σίγουρα είναι το ευκολοτερο και φτηνοτερο έλαιο, χρησιμοποιείται κυριολεκτικά παντού επειδή δίνει smooth υφή. Δες τη διαφορά ενός πραγματικού παγωτού κι ενός του εμπορίου. Θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Θέλεις ταχίνι με σοκολάτα; Ε, βάλε λίγη μερέντα/νουτέλα/whateva από πάνω. Αν έχεις ένα μικρό κουτάκι στο ψυγείο, δεν πιάνει χώρο
Επίσης μπορείς πάντα να πετάξεις το ταχίνι και να κρατήσεις την μερέντα και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Δεν έχει φοινικέλαιο, δεν είναι Μερέντα.
Φάτε πογκολίνο. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος…
Τι διαβάζω εδώ μέσα. Πάω να παραδοθώ στις αρχές…
Ειχα γραψει το παρακατω στο soad topic αλλα το ακουμπαω εδω που ειναι ο ορισμος του off topic
Rockwave 2001… Αν δεν μου ξεφευγει κατι πρεπει να ηταν το πρωτο καλοκαιρινο φεστιβαλ που παρακολουθησα. Ειχα παει κυριως για savatage, priest και megadeth (RC δεν ακουγα ακομα τοτε, και απο cof ηξερα μονο τα “χιτακια”) Δεν θυμαμαι να ειχαν παιξει και τοσο ασχημα οι cof αν και καπου θα αραζα με μπυρες περιμενοντας τα επομενα acts
Καπου σαν μακρινη αναμνηση θυμαμαι priest-savatage να ειναι καταπληκτικοι, ενω οι savatage να ειναι οχι κακοι, αλλα κατω των προσδοκιων. Σας βρηκα και ανταποκριση
Ας συνεισφέρω κι εγώ τις αναμνήσεις μου από το πολύ καλό Rockwave του 2001. Σίγουρα ήταν αταίριαστοι με τους υπόλοιπους τότε οι CoF, το ότι βγήκανε υπό το φως του ήλιου (αν και τρίτοι από το τέλος, κάτω μόνο από Priest και Megadeth) επίσης δεν τους βοήθησε, αλλά και σε εμένα είχε φανεί χλιαρή η εμφάνιση τους. Σε κάποια φάση, ο Dani κλωτσάει ένα πλαστικό μπουκάλι (από τα πολλά που πετάχτηκαν στη σκηνή) και σε επίδειξη βρετανικού χιούμορ, λέει “τουλάχιστον να σας μάθουμε ποδόσφαιρο γιατί δεν είστε και πολύ καλοί αν κρίνω από την Εθνική σας ομάδα”!
Λίγα χρόνια μετά, κατακτούσαμε το Euro!
@The_Black_League δεν είμαι στο σπίτι, κάποια στιγμή θα ψάξω για το τεύχος που λες!
Ημουν εκει.
Savatage και Megadeth αλησμονητοιι, αν και ημουν biased.
Savatage ειχα παθει πλακα, και αυτος που εγραψε το review μαλλον δεν γνωριζει τι σημαινει black metal φωνητικα αν ισχυριζεται οτι τετοια εκανε ο υπερθεος Damond Jinaya τον οποιο και ηθελα απεγνωσμενα ως τον νεο τραγουδιστη των Savatage τοτε για μονιμα. Δυστυχως η μπαντα διαλυθηκε, αλλα οχι πριν τον απολαυσουμε στην επικη συναυλια του κλειστο στο Σπορτινγκ (?)
Οι Megadeth εκλεψαν την παρασταση τοτε για μενα. Μακραν η καλυτερη μπαντα απο οσες επαιξαν τοτε , και σε αποδοση, ηχο και τεχνικα και τα παντα ολα, και εννοειται τις καλυτερες κομματαρες. Αλλωστε μου αρεσει πολυ η εκφραστικοτητα του Mustaine οποτε δεν εχω θεμα με την ιδιαιτερη φωνη.
Οι αλλες μπαντες μου ηταν ολες αδιαφορες εντελως γιατι τοτε δεν ακουγα Rotting Christ δυστυχως με εξαιρεση 1-2 δισκους (παιζει και να μην ειχα προλαβει ολο το σετ τους αλλωστε ή και καθολου, πανε και πολλα χρονια), και στους Cradle Of Filth ετρωγα σουβλακια και εψαχνα απεγνωσμενα ωτοασπιδες.
Δεν θυμαμαι να βλεπω Judas Priest, αλλα δε νομιζω κιολας να ειχα φυγει πιο νωρις, οχι οτι δεν το εχω κανει πολλακις αν δεν με ενδιαφερει μια μπαντα. Βασικα τοτε δεν ειχαν τον Ripper? Θυμαμαι αμυδρα να βλεπω τις κομματαρες απο το επος Jugulator οποτε μαλλον τους ειχα δει οντως.